Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość storczykowa82

jakie kwasy na blizny potrądzikowe

Polecane posty

Gość storczykowa82

Dzisiaj zapisałam się do kosmetyczki na kwasy glikolowe. Przez 10 dni mam przygotowywać skórę w domu wcierając kwas i tonik a po 10 dniach czyli 13.01 mam pierwsze kwasy... Może mogłam zdecydować się np na kwsy owocowe czy też migdałowy hmmm sama nie wiem... Proszę o radę

Gość fdsdhssh
ja dam ci radę :DAJ SOBBIE DUPIE SIANA Z TYMI KWASAMI. CHODZIŁAM NA GLIKOLOWY TO MI TAK DŁUGO SUKA TRZYMAŁA ŻE DO DZIŚ MAM CZERWONE PLAMY NA MORDZIE , POTEM BEĘDZIE CIĘ NACIĄGAC NA DROŻSZE CZYLI PIROGRONOWE - WYDOISZ SIĘ Z KASY JAK JA I GÓWNO CI TO DA - LEPIEJ NIE ZACZYNAJ TEGO

Gość germanistka
Ja polecam kwas migdałowy (zwłaszcza osobom z cerą wrażliwą, naczynkową), miałam już 4 zabiegi i efekty są bardzo widoczne. Blizny są już praktycznie niewidoczne. Do tego używam suplement DERMACOS ANTI - ACNE, żeby nie pojawiały się nowe pryszcze :). Polecam!!

Gość wyprobuj olej tamanu lub
olej tamanu i wiesiolkowy tez pomagaja likwidowc blizny :D i ziola szwedzkie, oraz mikrodermabrazja

kwasy to trochę gruba sprawa bo innym pomogą a innym nie. Jeśli masz wrażliwą cerę to nie radzę. Ja mam normalną a kwasy bardzo podrażniły moją skórę na twarzy :( Jeżeli chcesz poradzić sobie jakoś z bliznami potrądzikowymi to już lepiej wybrać się na zabieg zalerowy Palomar Emerge albo Mobilift. Są o wiele bezpieczniejsze i skuteczniejsze niż kwas

Gość gość
Dokładnie. Ja byłam na Mobilift, bo poradziła mi go pani kosmetolog w Clinica Cosmetologica w Gdyni na darmowej konsultacji. Fajne jest to, że możesz przyjść poradzić się a później najwyżej zdecydować i jest to darmowe. Dzięki tym zabiegom moje blizny nie rzucają się w oczy i są ledwo widoczne :)