Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekdomi

kontakt seksualny w dni płodne czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość dziewczynyya jaaa
ejj noo ale po co teraz gadac co jest przyczyna wpadek itp itd :/ bez sensu o tym mozna myslec potem a nie jak czeka sie na okres:

wiadomo że stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie, ale przecież do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk więc pełny stosunek jest większym zagrożeniem, jeżeli nie planuje się ciąży.. wiem że tam znajdują się plemniki też i w ogóle, ale niech to wszystko się skończy po prostu dobrze.

Gość Firankla
U mnie to było tak że kochalismy sie jakies 5 min, a potem dopiero po jakis 10min poprawianiu ręką doszło do wytrysku... niby szanse są małe ale sama juz nie wiem...

Gość Firankla
Dodam jeszcze ze moj partner ze wczesniejsza dziewczyna tez uprawial stosuneki przerywane dosyc czesto i ona nie zaszla w ciaze, wiec pocieszam sie mysla ze wszystko bd OK.. czas pokaże

Gość boisie
Cześć dziewczyny. Mam 18 lat i okres spóźnia mi się 2 tygodnie. Mam niby objawy jak przed miesiączką, piersi lekko obolałe, właściwie już przestają boleć czyli tak jak zawsze, pobolewania w różnych miejscach podbrzusza. Pewnie nie bedzie to zaskoczeniem, ale troszeczkę obawiam się ciąży, chociaz nie mam żadnych oznak, pozatym, że wczorja i dziś mam temperature 37,1 chociaz mierzona nie rano, rano byla 36,7. Miesiąc temu kochałamm się z chłopakiem, gumka pękła, ale wytrysku nie było, bo przerwaliśmy. 4 dni temu wszedł we mnie na chwile. Wiem ze to głupie ale sie troche boimy. Nie wiem dlaczego nie dostaje okresu pomimo objawów. Dodam ze na początku grudnia byłam 3 dni chora, kiepsko sie wtedy czułam no i całe dwa miesiące chodzę na siłowni 2 razy w tygodniu. Mogłam się przetrenować? Czekać nadal na okres czy pójśc do lekarza? i przede wszystkim czy jest szansa, że mogę być w ciąży? Bardzo prosze o odpowiedź. eh.

Gość boisie
rano mam zamiar zrobić test, ale wariuje troche teraz, niby sie uspokajam bo zadnych objawó ciąży nie mam, wrecz tylko miesiączkowe, temperaturka 37,1 mierzona po poludniu, rano 36,7-8 ale do toalety nie biegam no i piersi lekko tylko obolale jakzawsze, w sumie tylko prawa, ale i tak wiecie co sie w głowie roi... a moje cykle bywają nieregularna ale az tka dawno nie mialam. odam ze z ta siłownią dopiero zaczelam i dalam sobie wycisk dosc mocny. Krzyze zaczely mnie bolec dopiero 2-3 dni temu, tak lekko, wiec moze przyjdzie ta miesiaczka bez interwencji gina? :(

Gość boisie
przepraszam ze tak schizuje, ale nie mam z kim pogadac o tym, chlopaka nie chce juz bardziej stresowac, bo i tak nie spi po nocach :)

Gość Firankla
Hej fajnie ze do nas dolaczylas :) Zrob rano test... mozliwe ze Ci sie okres przesunal z powodu choroby... wszystko bedzie dobrze ;) Ja mam pytanie do bardziej doswiadczonych, ten preejakulat wydziela sie tuz przed wytryskiem?

Gość boisie
Poczekamy sobie razem :) boje sie tylko ze test wyjdzie jakims cudem ze slaba druga kreska, ja sie zeschizuje, a nie bedzie potrzeby. Powiedzcie mi zebym wyluzowała :P ciagle dotykam piersi i sprawdzam czy nie bola bardziej, bo bola przy mocnym dotyku troche, nie sa tak wrazliwe jak wszedzie pisza :P

Gość Firankla
Spokojnie, wyśpij się bo pewnie ze stresu nie bd umiała zasnąć... na pewno wszystko bedzie okej :)) Trzymamy kciuki, powodzenia!

Gość boisie
mam sporo nauki a jutro, ale chyba nic nie ruszę ;/ Mialabym strasznego pecha gdybym w taki sposob zaszła w ciążę...

Gość boisie
Firankla: Dziękuję Kochana:)

Gość dziewczynyya jaaa
boisie - a dotknij sam sutek. boli? czy przy dociskaniu wylatuje kropla plynu?

Gość cvsdfsdfswfsfweqqqq
wytlumaczcie mi nastolatki, jaka radosc czerpiecie z tego, ze facet wam wsadzi i wyjmie? i tyle, i koniec bo sie bal. Załosne, idiotyczne, jedna z najglupszych rzeczy jaka mogą zrobic ludzie.

Gość boisie
dziewczynyya jaaa: sam sutek nie boli, dopiero jak cala pierś MOCNO nacisne. W dodatku tylko prawa. Plynu nie ma :)

Gość boisie
cvsdfsdfswfsfweqqqq: nie pomyślałeś/aś, ze może w tym wypadku nie chodzi, żeby osiagnac ucieche z tego, tylko żeby razem się nauczyć czegoś? I akruat to ze facet sie boi, czy ze oboje sie boimy ejszcze to chyba nie jest nic złego.

cvs coś tam coś tam: a może to jest tylko ich prywatna, osobista sprawa że się bali, że może nie mogli czy coś? hmm? koleżanka napisała do nas żebyśmy spojrzały na jej sytuację obiektywnie, bo sama się denerwuje i w ogóle. dla nas nie jest to problemem i nikomu żadnych wyrzutów z czegoś tam nie robimy, po to założony ten temat żebyśmy mogły porozmawiać, wyżalić się, zrozumieć, pomóc. więc tego typu komentarze, podsumowania i rozmyślania możesz zostawić dla siebie..

Gość boisie
syska a Ty jak myślisz? ten moje objawy to miesiączka? uspokoiłam się tak jakoś sama w sobie nie wiem czemu, ale chciałabym już ten okres dostac...

Gość boisie
W sensie czy te moje objawy oznaczaja miesiączkę ;)

Gość dziewczynyya jaaa
ja tez tak sprawdzialam i mi tez przy nacisku bolala cala, jakby tysiace nozy wbijali :) bylam przed okresem

Boisie - Witamy!! :) Czekam razem z tobą jeszcze 8 dni.. A takimi 'dziwnymi' komentarzami si enie przejmuj. Tez przez to przechodziłam. Mamy tu same wspaniałe kobiety :)

Gość boisie
mnie aż tak bardzo nie bolą :) tak troszke, jak zawsze, ale i tak mam zchize, chociaż już mi lepiej, dziękuję :* dalej boję się zrobić ten test, żeby nie wyszedł pozytywny (przeciez czasem sie tak zdarza) a ja sie zalamie od razu :)

Gość boisie
kwiatuszekdomi: dzieki za powitanie :)

boisię mnie martwi trochę to że tak długo Ci się spóźnia ten okres ;| ale pisałaś że masz nieregularne więc wiesz. :) ogólnie wszystkie macie prawie tą samą sytuację, która krąży wokół tego preejakulatu z którym bóg wie jak to jest tak na prawdę.. powiem wam tak moje kochane- mi jedna dziewczyna na tym forum. w innym temacie, tłumaczyła że do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk który jak wiadomo jest pod ciśnieniem. :) ja parę dni po tym jej wykładzie dostałam okresu no w miarę w terminie. :) więc Wy też dostaniecie wtedy kiedy macie dostać. :P

Gość boisie
Ty masz o tyle lepiej, że jesteś przed terminem :) a ja 2 tygodnie po :* ale cóż :) Dostaniemy miesiączkę, musimy :P

ja jestem w trakcie właśnie, nie przed terminem. :) zrób test wtedy będzie wiadomo co i jak. :) ale dostaniecie na pewno i wreszcie odetchniecie. :) :*

Gość boisie
pociesza mnie fakt, że sie wkurzam szybko , jak zawsze przed okresem :) a co do opóźnień upatruję przyczynę w przetrenowaniu, ćwiczę niecale dwa miesiące, a za kazdym razem miałam porządne zakwasy. Cóż nie lubie się obijać :|

Gość boisie
przepraszam syska, to do kwiatuszka było :)