Gość to jakaś paranoja Napisano Styczeń 15, 2011 mnie dziś też kłuja jajniki i czuje sie do doopy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 15, 2011 Ojj moze odpocznij :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takaaa maala jaaa Napisano Styczeń 15, 2011 dziewczynki.... ciagle mi tak dziwnie mokro.... oby to nie na okres ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 15, 2011 Jejku dziewczyny co ja dzisiaj przeżywam:/ Brzuch mnie tak boli, że szok:( Podobno na owulację tak boli, w końcu jajnik mnie bolał 5 ostatnich dni, a dzisiaj cały brzuch plus ten jajnik. 3 Ibupromy maxy i dalej boli. Mam nadzieję, że to owulka jest bądź się zbliża, mimo że śluzu jak "białko jaja" nie mam:/ Wy wszystkie okresów dostaniecie a ja biedna poczekam sobie może jakieś 2-3 tyg jak nie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 15, 2011 Panikara - kurcze współczuje Ci... wszystko bd okik ;)) Mnie tez cos tam w podbrzuszu boli... taka mala ja - moze masz dni plodne jak Ci mokro...? Dobranoc kochane! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 Jak tam się dzisiaj macie?? Ja właśnie wstałam i zaraz dreptam na msze... co raz bliżej okresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 16, 2011 czeeeeeść! :* Firankla idź wymodlić żeby żadnych opóźnień nie było. :P bo po co się denerwować. :) oj Panikara bardzo Ci też współczuje :( ja mam podobnie bo mnie też boli zawsze od owulacji za samego okresu.. ;| a teraz nawet boli mnie cały czas- nie tak bardzo jak w trakcie, ale boli, mimo że okres skończył mi się w środę, a w czwartek i piątek miałam takie plamienia nie duże.. piersi też mnie nadal bolą. no ale może to skutek odstawienia tych tabletek.. nie wiem, heh. dziewczynyya jaaa- torebeczka bardzo ładna! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 Od tego stosunku to ja się zaczęłam więcej modlić i mi to na prawdę pomaga :)) Mnie coś czasem pobolewa brzuch jak na okres, ale no poczekamy i zobaczymy.. Jeszcze kilka dni tylko ;) miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 Dziewczyny poszlam do ubikacji i patrze ze mam jakieś plamienie, jest troche krwi... Nie wiem czy to jakieś plamienie czy początek okresu, mam nadzieję że początek okresu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kurdeeee Napisano Styczeń 16, 2011 to jest plamienie implantacyjne!!!!! :(:(:(:(:(::(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 Wlasnie sama juz nie wiem ;(( jestem załamana... mam andzieje ze mi sie to zmieni w okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 16, 2011 weź no! skąd wiesz że od razu implantacyjne? za kilka dni wypada Firankli okres, więc? jesteśmy wszystkie tu z Tobą dobrej myśli. :* nie przejmuj się i nie denerwuj do póki nie nadejdzie dzień okresu. btw. implantacja zarodka w macicy następuje 7-8 dni po zapłodnieniu. a od stosunku Firankli minęło już trooszkę czasu.. heh. głowa do góry mała. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 Ja juz jestem zalamana na maksa, ciagle placze... Mam czarne mysli... Tak za 3,4 dni okres, pilam tą czarna malwe, wczoraj goraca kapiel... Nie wiem juz nic :( brzuch mnie boli normalnie jak na okres, chcialabym byc dobrej mysli, ale nie potrafie, doslownie nie potrafie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Witam mam mały problem i prosze o szczera odpowiedziec kochałam sie z chłopakiem 7 dnia cyklu ( 2 dni po okresie) do konca bez zabepieczenia 2 razy nastepie zdarzyło sie to 10 i 13 dnia cyklu z tym ze byly juz to stosunki przerywane dodam ze mam praktycznie regularne cykle 28 dniowe moje pytanie wiec brzmi czy jest opcja ze zaszłam w ciaze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 firankla ja bym na Twoim miejscu już kupiła ten test jutro i zrobiła go dla świętego spokoju, bo się zamienisz w kłębek nerwów za te 3, 4 dni....już powinien być wiarygodny a daję słowo że jak zobaczysz negatywny wynik to się uspokoisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 ulka w Twoim przypadku ciąża bardzo możliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 ale 7 dzien jest raczej dniem bezpłodym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 16, 2011 zgadzam się z Aggie85. myslę że test powinien już być wiarygodny. tylko że ja osobiście bym umarła z nerwów przed zrobieniem testu, i wolałabym czekać na okres. ale z drugiej strony teraz pewnie będziesz miała najbardziej nerwowe dni a taki negatywny wynik by Cię uspokoił. więc możesz spróbować, żeby wiedzieć co i jak. będzie dobrze. :* każdy stosunek niezabezpieczony niesie ryzyko ciąży, więc wiesz.. chyba że jesteś pewna że wtedy były dni niepłodne. mierzysz temperaturę, obserwujesz śluz czy coś z tych rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 16, 2011 I tak zrobie, jutro kupie test i zrobie go we wt rano... Módlcie się i trzymajcie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 własnie nie zauwazayłam tylko ze 8 dnia pojawił sie sluz ale czy płodny tego nie wiem temperature mierze od 2 dni ale to tez nic nie da bo na to potrzeba wiecej czasu a raczej miesiecy zeby na tym sie opierac nie wiem czy to co wam powie ale od 2 dni mam powyzej 37 naprawe nie wiem jak było wczesniej ale z reguły i temperature i cisnienie mam bardzo niskie pewna byc nie moge po to jest po okresie wiec na dobra sparwe nie wiem czy owulacja była 14 dnia czy wczesniej wogole to dziekuje za zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 16, 2011 Dzisiaj też boli, ale bez przeciwbólaczy się jakoś obyło. Boli mnie cały brzuch, raz na jakiś czas lewy jajnik zakłuje. Niby to jak na owulację, a śluz mam wodnisty, lepki, nic a nic tego białka jaja nie przypomina. Jak tak poboli jeszcze ze 2 dni to do lekarza pędzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co sadzicie o mojej sytuacji Napisano Styczeń 16, 2011 A wiec to byl 13 dzien cyklu ... miesiaczkuje regularnie co 27 dni wiec to byla moja owulacja! Uprawialismy seks przerywany na takiej zasadzie ze. ( on spuscil sie na zewnatrz I po 5 sekundach wszedl we mnie znow niewycierajac swojego penisa ...) czy przez takie cos mozna zajsc w ciaze ? Jakie jest prawdopodobienstwo ?? Prosze o odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 ulka przy cyklach 28 dniowych, a czasem może się coś przesunąć, 7 dzień może być dniem płodnym jeśli są mocne plemniki. Piszę jak jest, w dodatku masz szansę na dziewczynkę. co do ostatniego postu to szansa na ciążę też jest. Nie bardzo duża, ale jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 mysle ze opcja jest ale niewielka gdyz podobno plemniki na zewnatrz zyja tylko kilka minut ale niepowiem tez ze to niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 ulka po co tak ryzykujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 7 dzien brałam za pewny teraz juz niczego nie jestem pewna... wogole szkoda gadac wszytsko sie zaczyna walic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 żaden dzień przed owu nie jest na stówę pewny, w tym cały problem, po owulacji nie zapłodni Cie nawet wiadro plemnikow, a przed to jedynie obserwacja przez wiele miesięcy, a nie wyliczanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 dla pocieszenia powiedz chociaz ze sa małe szanse :D:D zreszta nic nie musisz mówic ja po tym juz tez do siebie nie mam pytan.... moja głupota nie zna granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 16, 2011 no oczywiście że są małe, serio piszę, przecież ludzie się bardzo długo czasem starają o dziecko sama wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 16, 2011 a wiesz jak jest z ta temperatura nigdy nie robiłam pomiarów po owulacji rosnie czy powinna byc juz wysoka ale stabilna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach