Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekdomi

kontakt seksualny w dni płodne czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Firankla! tak się cieszę. :) uff. jestem pewna że wyciągnęłaś coś z tej lekcji tak jak wspomniałaś. taka chwila bez żadnego zabezpieczenia nie jest chyba narazie warta takich stresów i nerwów.. odpoczywaj sobie teraz, bo potrzeba Ci tego na pewno. :* takaaa maala jaaa i mad world: a za Was też trzymam kciuki żeby wyszło i skończyło się to tak jak chcecie najbardziej. :)

Gość to jakaś paranoja
Firankla to się cieszysz na pewno, ja też dwa trzy dni i powinnam mieć.Fatalnie się czuje, wczoraj strasznie mnie bolał brzuch :(

Gość takaaa maala jaaa
a bola was piersi?? ja jak dotykam wydaje mi sie ze gruczoly mi podrosly troche i nad piką ;p mam twardy brzuszek tak nisko ...

Gość Firankla
tak ciesze sie, ale tez sie naczytalam ze niby w w ciazy tez mozna miec okres itp wiec nie jestem do konca spokojna... dopiero jak zrobie test bd OK.

Gość Rybuńka
Kochane mozecie mi pomoc, bo nie wiem jak to sie oblicza... ostatnia miesiaczka zaczeła mi sie 26grudnia, miałam 5 dni i 14 stycznia zauważyłam plamienie, tak jakby na poczatek okresu, ale nic mnie nie bolało... trwa to do dzis, sluz którego jest wiecej raz jest czerwony i krwisty a raz na wkladce widze ze brazowy, albo jasno czerwony... 8 stycznia doszło do palcówki, nic niby nie bylo, bo nie wytrysnął,ale strasznie sie denrwuje skad te plamienia... prosze pomozcie mi, bo chyba zwariuje...

Gość Firankla
Może masz jakaś infekcje? Kiedyś miałam plamienia wśrodku cyklu, poszłam do gina dostałam jakieś pigułki dopochwowe i po problemie.. Na owulacje mi to nie wygląda...

Gość mad world
no ja nadal nie mam okresu..powinnam sie uczyc bo mam sesje niedlugo a ja siedze i mysle tylko o jednym..jak do jutra wieczora nie dostane to ide po test i na badanie krwi..i okaze sie.piersi mnie nadal bola,brzch tez pobolewa

Gość Rybuńka
Firankla a na co Ci to wyglada....;/

Gość Firankla
Może to plamienie okołoowulacyjne? bo tak by wypadało jakbyś miała akurat owulacje, a zaś jak Ci ktoś palcówke robił to może jakas infekcja... idz do ginekologa bo każde upławy są podejrzane

Gość Rybuńka
ja juz normalnie mam takie mysli, ze chodze i płacze - jakieś schizy... niby ciaza przez palec jest niemozliwa, ale zawsze jakies ryzyko jest. tymbardziej ze nic mnie nie boli. przy infekcji boli??

Gość Firankla
Ciąża jest na pewno niemożliwa. PALEC nie zapładnie kobieto ;)) Raczej nie boli, a masz jakieś pieczenie, swędzenie?

Gość Firankla
Poczytaj na necie o plamieniu okołoowulacyjnym może Ci to rozjaśni sprawe.

Gość Rybuńka
no nie zapładnia, niby mu nie poleciało, ale jak jednak coś na tych paluchach było... boje sie ;/ wiesz co czasami ale to wczesniej mnie pieklo, ale to zaraz przechodziło, dzis troszke tez tak minimalnie pieklo al przez chwile...

Gość Firankla
Coś było to znaczy co? śluz?? Jesli Cie to niepokoi to na prawde wybierz sie do lekarza, ginekolog nie gryzie ;)

Gość Rybuńka
no nasienie... nie wiem , niepokoje sie bo pierwszy raz cos takiego mam!

Gość Firankla
niesienie? a to doszło do wytrysku czy nie ?

Gość boisie
Witajcie dziewczynki, przepraszam, że tak nie zaglądam, ale postanowiłam ostro wziąć się za naukę :) 3mam za Was wszystkie mocno kciuki :)

Gość Rybuńka
nie doszło, ale nie pamietam czy mogł sie dotknać i cos moglo tam byc czy tez nie...

Gość Firankla
oj Rybuńko rozumiem że jestes w stresie, ale spokojnie, na prawde nie ma sie czego obawiac... ja w gorszej sytuacaji byłam, no chyba bo jeszcze nie jest do końca wyjaśniona...

Gość Rybuńka
najgorsze jest to, ze myslałam ze te plamienia to poczatek miesiaczki a tu dupa!! nic sie nie ruszyło, nie boli mnie, cały czas od piatku mam niewielkie plamienie... i jak juz mowiłam, czasami wydzielina jest mocno krwista, czasami różowawa... panikuje, bo pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje, a jak sobie pomysle , ze wlasciwie nic nie zrobiłam, i miala to by byc dla mnie jakaś kurde tragedia - bo przez palec, to normalnie mdleje...

Gość Firankla
Spokojniutko, rozumiem Cie... zapisz się prosze do ginekologa, to na pewno nic groźniego... ;)

Gość Rybuńka
a jak jestem w ciazy?:(

Gość Firankla
NIE JESTEŚ na prawde, uwierz w to że nie jesteś! To jest niemożliwe, i nie panikuj kochana ;)

Gość Rybuńka
jak wam latwo mówić , nie panikuj... powtarzam to sobie od piatku i sama sobie nie wierze

Rybuńka dziecko ile Ty masz lat? nie jesteś w ciąży nie ma takiej opcji, plemniki to nie komandosy, w dodatku w ogóle nie było wytrysku jakim cudem miałoby dojść do zapłodnienia. Dziewczyno przestan sie stresować, to jest NIEMOŻLIWE takie rzeczy się nie zdarzają. Nie wierz w jakieś durne legendy miejskie że np jakaś dziewczyna zaszła w ciąże na basenie bo usiadła na plytkach na których wcześniej itp itd...gdyby tak było to kobiety miałyby po 15 dzieci i to byłaby norma. Jeszcze raz powtarza, to o czym piszesz jest zupełnie niemożliwe.

Gość Firankla
Nie zrobiłam, ale zrobie 20 stycznia dla upewnienia.

Firankla szkoda pieniędzy już w Twoim przypadku na test;) no chyba że wyjątkowo chodzi Ci o spokój psychiczny.