Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwniak?

Jak ją rozszyfrować?

Polecane posty

Gość cedrowy zaprkowany
:D

Gość Naiwniak?
Jak ją oszukiwałewm? Od niedawna coś więcej poczułem. To chyba ja powinienem czuć się urażony, że raz bluzga a raz jest wspaniale. Ja jestem oszustem? Nie mówie jej wprost tego, że coś czuję bo inaczej sama będzie się tym martwić, bo nie chce ze mna być. Przekładam dobro jej nad dobro swoje a dostaje po głowie.

błąd w założeniu mężczyzna nie daje do zrozumienia, że chce "wydymać" mężczyzna to po prostu robi myślisz, że to taka zabawa słowami? nie, to kwestia postawy albo się do niej zabierasz albo się tylko zastanawiasz

i jeszcze raz Ci napiszę bycie parę często zaczyna się od flirtu, bez etapu koleżeństwa mnie rzadko się zdarzało przechodzenie od koleżeństwa do bycia parą raczej waliłem od razu w sedno

FHG twoje mądrości są z innej planety chodzi o postawę i sposób działania a nie o samo dobieranie się po prostu, kobieta ma pożądać mężczyznę i nie móc się mu oprzeć nie mam na myśli gwałtu, w takiej czy innej formie

Gość Naiwniak?
Faith Hope Glory dobrze myślisz... mam dziekować za jej niezdecydowanie, przepraszać za moje uczucia. Ogólnie jestem chamem bo się zakochałem i nie daje jej tego do zrozumienia, aby się nie przejmowała.