Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

A co z blondynkami? Faceci lubia tylko latynoski

Polecane posty

Gość nosszka
No widzisz ! tak jak ja. I mowia, ze to blondynki maja sie za nie wiadomo kogo, za piekne itd a tu prawda wychodzi na jaw ! :)

Gość nosszka
no dokladnie, nie widzieli jej na oczy, a sa juz w niej zakochani. Ale kolesie potrafia byc naiwni xD

Gość laleczkaaaaaaaaa
W Polsce naturalnych blondynek też jest mało większość to szatynki

Gość Carmenika
przeklęte pragnienia - nawet to miły obraz .. :P

Gość jak imprezowa
zaraz tej curus cycek wyskoczy.. taka sobie jedynie cyckami przykuwa uwage.

Gość Carmenika
jak imprezowa - wierz mi, wbrew pozorom, można zrobić tak, że nic nie wyskoczy. Mam to opanowane. :)

Gość max cnc
Chociazby nawet po wypowiedziach tego goscia "stoisz tylem ja podwijam sukienke" taak nic tylko ru.chac bo takie scie.rwo do czego niby innego sie nadaje. Pozdrawiam normalne kobiety.

Gość laleczkaaaaaaaaa
byłam za to w rosji i tam jest o wiele więcej naturalnych blondynek jak w polsce (bo od razu widać ktora naturalna) ale tam to są piękne te blondynki naprawde..a w Polsce większość ma kolor włosów brąz jasny albo ciemny ,albo takie popielaty nieokreslony szatyn jakby

Gość traaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
szatyn to ciemny blondyn, wszystkie myszosci itp tez blondi, a przynajmniej 50% tak ufarbowana, drugie tyle na czarno, moze troche mniej, gdzies pomiedzy 1% graniczny na modne sezonowe rudosci itp :D

Gość Carmenika
max cnc - ale skąd ta agresja? Zrobiłam ci coś, czy inna jakoś przypominająca mnie?

Gość Carmenika
Muszę dopowiadać, że chodzę tylko w pończochach? :) Może czasem zimą, jak wiem, że nikt się o tym nie dowie. Ale głośno tego nie powiem. :P

Gość max cnc
Carmenika Wiedzialem po prostu wiedzialem, ze prawda w oczy kole. Otoz nie, jestem szczesliwym mezczyzna nawet bardzo mam obok siebie swietna kobiete. Stwierdzam fakt, mam prawo glosu. Otoz takich kobiet jak Ty nie traktuje sie powaznie. Seks z takimi jest seksem na magika- ruch.asz cala noc a potem znikasz ;) Nosisz tylek wyzej niz glowe i przejrzyj na oczy dziecino, jestes latwym obiektem seksualnym nic wiecej. Ciebie sie nie kocha - Ciebie sie piep.rzy. Pzdro

Gość Carmenika
Uwielbiam dobrą bieliznę. Do tej sukienki miałam bieliznę droższą od samej sukni.

Gość laleczkaaaaaaaaa
traaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh - może i to jest blond tez ten mysi kolor ,ale chodzilo mi o to ,że jest mało takich ,,prawdziwych blondynek naturalnych co maja włosy o odcieniu takiej pszenicy czy do czego to porównać o np takich jest mało w Polsce http://pl.wikipedia.org/wiki/Sasha_Strunin

Gość max cnc
przeklęte pragnienia Jestem mezczyzna ceniacy kobieca inteligencja skromnosc, lubiacy kobiety ktore sie cenia. Czego nie moga zaznac? Otoz musze Cie zmartwic bo mam kobiete, z ktorej jestem totalnie zadowolony. Dziwne nie? Facet, ktory mowi prawde, krytykuje zawsze musi byc zakompleksiony,ah kocham stereotypy ;]

Gość Carmenika
max cnc - mnie to nie przeszkadza. Ty wiesz, to fajnie. Widocznie się na tym znasz. Ja się bronić nie zamierzam. Nie widzę w tym celu.

haha ale jaja pewnie ta cala Berenika czy cholera wie jak ona ma ma niezla beke przed tym monitorem. Jakas niedorobiona w dresie na bosaka z BMX powyzej 25 hehe dobre

Gość laleczkaaaaaaaaa
i ogólnie blondynki to rzadkość zresztą to jakieś pare procent populacji tylko ;) nie podobają mi się tylko blondynki typu ,,helgi" np z niemiec ,albo szwedki też nie są za ładne czesto (choc są też ładne wśród nich) . ale słowianki.. piękne i każdy to powie

Gość nosszka
haha no raczej. Normalne dziewczyny sie tak nie wychwalaja. Albo jest taka jaka ja opisalas albo to zakochana w sobie pusta lalunia :) ale w sumie niech sobie tam beke ma z tych kolesi hahah :D

Gość max cnc
Carmenika Skoro lubisz byc traktowana jak szmata to fajnie, takie tez sa potrzebne, chociazby dla gosci, ktorzy takie rzna.

Gość Carmenika
max cnc - to bardzo ciekawe, że jako ceniący inteligencję, najpierw nie zapytałeś ani co czytam, ani czym się zajmuję zawodowo, ani czym pasjonuje. Stereotypowo stwierdziłeś, że czerwone paznokcie, szpilki i kobiecość wykluczają inteligencję itd. Wg ciebie to takie inteligentne? Jeśli masz zamiar wyrzucać, że piszę tylko o fizyczności, to podkreślam, że o tym jest temat. Więc jest o fizyczności tylko. Ale chcesz, to możemy porozmawiać o literaturze, o sztuce, filozofii, psychologii, czy co tam proponujesz.

Gość thaisse80
ja jestem blondynka i mam meza. nie zauwazylam bym miala mniejsze powodzenie od kolezanek brunetek.

Gość laleczkaaaaaaaaa
choc nie powiem ,że brunetki są brzydkie bo są i piekne zależy od kobiety ..Np hinduski są uważane za ładne , z ameryki południowej czyli latynoski, japonki , a wśród blondynek np Ukrainki , Rosjanki , Czeszki i inne z krajów slowiańskich

Gość Carmenika
max cnc - wiesz, sam fakt, że twierdzisz jako, że cenisz inteligencję, nie robi z ciebie inteligenta. Chyba nigdy nawet obok inteligenta nie stałeś wnioskuje. Nie wmówisz mi, że ten rynsztokowy język obrazuje twoją rzekomą inteligencję.

Jestem mezczyzna ceniacy kobieca inteligencja skromnosc, lubiacy kobiety ktore sie cenia. Czego nie moga zaznac? Otoz musze Cie zmartwic bo mam kobiete, z ktorej jestem totalnie zadowolony. Dziwne nie? Facet, ktory mowi prawde, krytykuje zawsze musi byc zakompleksiony,ah kocham stereotypy ;] Przyjmuję na wiarę, skoro tak mówisz i cenię to samo. Zwracam Ci tylko uwagę, że z tamtej Twojej wypowiedzi, po prostu powiało złością. Nie dziw się wiec, że tak Cię odebrałem. A z nieco innej beczki, doprawdy, są na świecie różne smaki, i różne potrawy je się w różnych okresach życia i różnych okolicznościach. Może Ty inaczej uważasz, do czego masz prawo. Zatem jeśli mi coś smakuje, to mi smakuje, a z czego jest zrobione, to ja dobrze wiem...

Gość laleczkaaaaaaaaa
choć w stanach np jest dużo ładnych blondynek też i nie mówię o plastikach poprostu tak zauważyłam

Gość max cnc
Carmenika Jakbys byla madra wiedzialabys, ze wiedza a inteligencja to co innego. Poza tym faceta nie interesuje to co czytasz, wazne ze dajesz, łatwo dajesz, to wystarczy. A,że czytasz czy szukasz gwiazdozbiorów przez teleskop to się już nie liczy skoro każdy może Cię mieć. pozdro

Gość laleczkaaaaaaaaa
ale śmiem twierdzić ,że ,,robienie sie" polek na latynoski średnio im wychodzi .. polki mają od nich inne rysy twarzy ,a one myslą ,że wyglądają jak latynoska