Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrr

Inteligentny facet - jak zrobić na nim wrażenie?

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrr

Kieruję to pytanie do wszystkich osób które zetknęły się kiedyś z podobnym problemem. Podoba mi się facet którego znam dobrze od dość dawna. Spędzamy razem sporo czasu (mamy wspólnych znajomych). Wydaje mi się, że on zwraca na mnie uwagę (głównie gdy wypije), ale on nie z tych którzy by się pchali dziewczynie w jej życie osobiste, ogólnie sprawia wrażenie gościa który ceni własną niezależność. (Chociaż niektórzy twierdzą że jest strasznie nieśmiały, co by się pokrywało z moimi spostrzeżeniami.) I teraz clou sprawy - on jest niesamowitym mózgiem - wszyscy dookoła to wiedzą. Zawsze uchodziłam za inteligentną dziewczynę, ale przy nim czuję się jak przedszkolak i chyba tak właśnie on mnie postrzega - jak głupiutką gąskę (może nie bez racji ;d). Jak mogę wywrzeć na nim wrażenie, skłonić go do działań i czego powinnam sie wystrzegać (pytanie głównie do facetów - wy wiecie co was odstrasza najbardziej).

Gość to troche zalezy...
a w jakim wieku jest ten twoj inteligent?

Gość brrrrrrrrrrrr
19^^

Gość y ten teges
a mój ma 40. pytanie to samo- jak zrobić wrażenie?

Gość to troche zalezy...
jezeli facet jest inteligentny, i kobieta chce zrobic na nim wrazenie, to sama musi byc po prostu inteligentna. Nic wiecej nie trzeba robic. On to sam zauwazy. Inna sprawa, ze nawet super inteligentny facet, moze miec po prostu ochote na jakakolwiek kobiete, o ile go tylko pociaga, i wtedy czy inteligentna czy glupia jak kura, nie ma juz najmniejszego znaczenia. Ale zeby on rozpatrywal cie jako partnerke zyciowa, to musisz byc conajmniej na jego poziomie, a tego nie da sie udawac. On to bedzie wiedzial....

Gość wkurzona złotowłosa
Odpowiedź "to trochę zależy..." Jest straszna i prawdziwa zarazem. Nic dodać nic ująć.

Gość formerfriend
No słuchajcie dziewczyny. Bądźcie po prostu sobą. Jakakolwiek próba zaimponowania może spalić na panewce. Nie będziecie przecież chyba na radce rozwiązywać równań różniczkowych ani grać w państwa-miasta Afryki Środkowej. Elegancki ubiór, świeży oddech i ciepły uśmiech na twarzy może oczarować każdego inteligenta. Nie brnijcie jednak w rozmowy na tematy o których nie macie pojęcia, bo jak palniecie głupstwo to albo facet się uśmiechnie i uprzejmie Cię poprawi, a wtedy Ty oblejesz się rumieńcem i będziesz się chciała zapaść pod ziemie, albo uzna za ignorantkę i nie będzie chciał mieć z Tobą nic wspólnego. Podsumowując: bądźcie sobą, to, że ktoś jest inteligentny nie oznacza, że do spotkania musicie się jakoś specjalnie przygotowywać i czytać encyklopedie. Jest cała masa tematów na które można rozmawiać. Ja jako facet stawiam na naturalność i myślę, że większość podzieli moją opinię. Każdy potrzebuje się odprężyć i pogadać o przysłowiowej pupie Maryni. ;) Życzę Wam powodzenia.