Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aryanpride

Czy jesteś dumna ze swojej rasy?

Polecane posty

Gość aryanpride

W dzisiejszych czasach prowadzonych jest wiele rozmów na temat Czarnej dumy, Żydowskiej dumy, Azjatyckiej dumy, a nawet dumy "gejów". Tak naprawdę istnieje tylko jedna grupa ludzi dumnych przy omawianiu, której nie brano pod uwagę jej dziedzictwa oraz osiągnięć przodków. Jest to grupa Białych ludzi. Brak Białej Dumy jest rzeczywiście smutną i dziwną rzeczą, tym bardziej, że żadna inna rasa nie osiągnęła tyle, co nasza. Chluba i wielkość mężczyzny oraz kobiety naszej rasy zwyciężające przez wieki muszą służyć wiecznemu źródłu dumy i inspiracji w Białym Człowieku. Od zarania dziejów byliśmy i jesteśmy potężną rasą budowniczych, badaczy, poszukiwaczy, artystów, wojowników, wynalazców, filozofów i uprawiaczy. Przepłynęliśmy morza, odkryliśmy i poskromiliśmy rozległe dzikie tereny, zdobyliśmy szczyty wielu gór i podróżowaliśmy w bezwartościową przestrzeń kosmiczną. Zbudowaliśmy wspaniałą cywilizacje, stworzyliśmy zapierające dech w piersiach dzieła. Techniczne osiągnięcia naszych ludzi są nieporównywalne; od zbudowania niepowtarzalnego kalendarza Stonehenge do kroku na księżycu naszych astronomów z Apollo. Wymyśliliśmy wzniosłe filozofie, stworzyliśmy noblowskie dzieła z dziedziny sztuki i muzyki, pokonaliśmy śmiertelne choroby i dokonaliśmy poruszających aktów heroizmu i samo poświęcenia. Jesteśmy rasą wielu twórców: Shakespeara, Leonarda, Beethovena i Homera. Jesteśmy synami i córkami: Leifa Ericssona, Kolumbów, Magellana, Admundsena i Lindbergha. Jesteśmy narodem: Alexandera, Caesara, Arminiusa, Rolanda, Fredericka, Napoleona, Washingtona i Lee. Jesteśmy spadkobiercami: Sophoclesa, Heraclitusa i Platona; Rembrandta, Rubensa i Duerera; i Dante, Goethe i Gutenberg; Vivaldi, Bach, Mozart i Wagner. Jesteśmy potomkami: Pitagorasa, Galileusza, Kopernika, Newtona i Nietzschego. Właśnie ta długa lista wielkich ludzi naszej rasy żąda od nas pracy przez całe życie. Nikt nie może być bardziej dumny od nas. Ażeby jednostka była zdrowa psychicznie musi posiadać mocno utrwaloną tożsamość rasową oraz poczucie własnej wartości. I dla rasy jako całości musisz być silnym i zdrowym. Nie ma innej drogi do osiągnięcia tak niezwykle potrzebnego poziomu rasowej świadomości jak poczucie dumy i pamięć o wszystkim, czego dokonaliśmy. Więc bądź dumny ze swojej rasy - dumny z tego co osiągnęliśmy w przeszłości i dumny z tego co robimy teraz i co jeszcze jest nam zapisane w gwiazdach!

Ty wierzysz ,że w ogóle "człowiek to brzmi dumnie " ? Bo ja nawet w to już nie wierzę , a rasa to tylko kolor skóry ,więc...............

o Jessus pracę magisterską piszesz czy co? Ja jestem dumna ale mogłabym być naturalną mulatką

Gość bardzo jestem dumny
jakby co - to jestem PUDLEM!

Gość co to za bzdury
mam prawie 30 lat, maturę, pracowałam przez pół roku na stażu, po czym nie mogłam znaleźć pracy, mieszkam z rodzicami i pewnie nigdy niczego się nie dorobię, moja jedyna rozrywka to kafeteria - z czego mam być dumna? A no tak: z tego, że inni ludzie podobni do mnie fizycznie bywają odkrywcami i podróżnikami. Super powód do dumy;)

Gość akukaracza iśta iśta
aa tam bezedury! my od małpów pochodzimy wszyscy biali żólci brązowi....tylko ufoludy zielone nie pochodzą od małp :classic_cool:

Gość aryanpride
* Ze wszystkich 1.700.000 międzyrasowych przestępstw w ciągu roku, 90% z nich to przestępstwa popełniane przez Czarnych na Białych. * Każdego roku Czarni gwałcą 30.000 Białych kobiet. (mniej niż 35% wszystkich gwałtów jest zgłaszana na policję, dlatego prawdziwą liczbę szacuje się na 100.000). * Mniej więcej 1 na 50 czarnych mężczyzn jest nosicielem HIV lub AIDS. * Mniej więcej 1 na 4 czarnych mężczyzn jest nosicielem chorób wenerycznych. * Czarni mężczyźni są 15 razy bardziej narażeni na zakażenie wirusem HIV niż Biali. * Czarni 50 razy więcej niż Biali są skłonni popełniać indywidualne przestępstwa międzyrasowe. * Czarni 250 razy więcej są skłonni do popełniania przestępstw międzyrasowych w grupach zorganizowanych niż Biali. * Czarni popełniają więcej i bardziej brutalnie przestępstwa na Białych, niż odwrotnie. * Czarni popełniając przestępstwo w 56% wybierają Białe ofiary, Biali popełniając przestępstwo tylko w 2% wybierają Czarnych na swoje ofiary. * Czarni mordują Białych 18 razy częściej niż odwrotnie. * Około 1 miliona Białych zostało zamordowanych, okradzionych lub zgwałconych w 1992 roku. * Między 1964 a 2001 rokiem więcej niż 60.000 Białych zostało zamordowanych w międzyrasowych mordach w USA (porównaj to z 58.000 zabitych Amerykanów w Wietnamie, czy 38.000 zabitych w Korei). * Prawie jeden z trzech czarnych mężczyzn jest teraz w więzieniu, lub staje przed legalnym wymiarem sprawiedliwości.

Gość aryanpride
CZY RASA ISTNIEJE ? Kilka faktów: * Istnieje 30.000 ludzkich genów, 3.1 miliarda podstawowych par. * Sześć procent genetycznych zmian pomiędzy dwoma osobnikami ludzkimi jest spowodowane w znanym rasowym zgrupowaniu. * Kod genetyczny Białych i Czarnych jest różny o pełne 3,2%. * Czarni atleci mają chudsze i bardziej muskularne ciała od Białych. * Czarni mają dłuższe ramiona od Białych * Dłonie Czarnych są stosunkowo dłuższe od Białych * Biali mężczyźni mają o 8,2% większy mózg od Czarnych * Czarna młodzież szybciej reaguje na bodziec kolanowy niż Biała. Chociaż w 1999 roku Czarni stanowili jedynie 12% społeczeństwa USA, odpowiadali za 47% zarażonych wirusem HIV (albo są bardziej narażeni na zarażenie HIV, albo są bardziej aktywni seksualnie, albo obydwie opcje. Jednak wszystko to jest obsadzone w samej biologii). Testy IQ przeprowadzane na Czarnej i Białej młodzieży jednoznacznie wykazują, że ci drudzy osiągają znacznie lepsze wyniki.

Gość tiaa osiagneliSMY
ja i Szekspir. dobre:) jestem dumna tylko z tego, co sama osiagnełam.

Gość aryanpride
W konsekwencji, przestępstwa popełniane przez Białych są jeszcze mniejsze niż to pokazują oficjalne statystyki. Jak myślicie jak przestępstwa międzyrasowe będą wyglądać za 20-30 lat, kiedy Biali będą mniejszością? Źródła: http://www.census.gov http://www.cdc.gov http://www.eaif.org http://www.adversity.net/default.htm http://www.hatecrimes.net/ http://www.jna.tzo.com/facts/racestat.htm http://www.jeffsarchive.com http://www.amren.com/rapsheet.htm http://www.nidlink.com/aryanvic/BlackFacts.html

Gość Problem z dupy
popierdolony to ty nieźle jesteś 🖐️

Gość Wierszowa Poetka
Pieprzony rasista... Czy ty myślisz? Przepraszam bardzo, ale po 1 nie jesteś w 100% pewny czy te źródła są prawdziwe, czy wymyślił je ktoś taki jak ty. Po 2, jakby szło to zamieniłabym cię w jednego z takich ludzi o innej rasie na miesiąc, i żebyś dostał kopa od rasisty i poczuł jak to jest a po 3 stereotypy i zachowanie innych ras do białej i nie tylko powstaje przez rasistów. Jak się tak człowiek ma zachować, jak nie wie czy mu zaraz ktoś nie wyleci z "ty czarnuchu, wracaj do siebie" bo nie raz takie mowy słyszałam. Serio, tacy ludzie są zacofani :O

Gość aryanpride
Rasowa Wojna Czarnych Przeciwko Białym Statystyki Ministerstwa Sprawiedliwości na temat agresji Czarnych na Białych „Rasowa Wojna Czarnych Przeciwko Białym Paul Sheehan Australia, 20 Maj 1995 roku. Najdłuższą amerykańską wojną jest Brudna Wojna, która trwa nadal już od 30 lat i pochłonęła więcej niż 25 milionów ofiar. Kosztowała prawie tyle samo ofiar co wojna w Wietnamie. Rozstrzygnięcie przyniosły zeszłoroczne wybory kongresowe. Amerykańskie media nie chcą mówić o Brudnej Wojnie, która pozostaje między wierszami i nie jest publikowana. Co więcej, proponują, aby ją zdyskredytować. Więc proponujmy, byle szybko. Nieważne jak kryminalne dane są przedstawiane przez tych, którzy chcą potwierdzić lub zaprzeczyć istnieniu Brudnej Wojny, nie ma tam nic niejasnego o czym mówią statystyki: przez ostatnie 30 lat wielki segment czarnej Ameryki prowadził wojnę brutalnej zemsty w stosunku do białej Ameryki. I ten problem staje się coraz gorszy. W ostatnich 20 latach brutalne przestępstwa zwiększyły się o więcej niż 4 razy niż populacja. Młodzi czarni (poniżej 18 roku życia) są bardziej agresywni niż poprzednie generacje i są 12 razy częściej aresztowani za morderstwo niż młodzi biali. Prawie wszystkie dane, które mówią samodzielnie, nie były udostępniane w Ameryce: - zgodnie z ostatnimi danymi Ministerstwa Sprawiedliwości dotyczących rasowych przestępstw, więcej niż 6.6 miliona przestępstw (zabójstwa, gwałty, ataki i rozboje) są popełniane każdego roku w USA, a około 20%, czyli 1.3 miliona to przestępstwa międzyrasowe. - najwięcej ofiar rasowych przestępstw około 90% - stanowią Biali, zgodnie z „Decydujące momenty ostatnich 20 lat badań nad ofiarami przestępstw z 1993 roku. - prawie 1 milion białych Amerykanów zostało zamordowanych, okradzionych, zaatakowanych lub zgwałconych przez czarnych Amerykanów w 1992 roku, a tylko 132.000 czarnych zostało potraktowane w ten sam sposób przez białych. - czarni popełniają 7,5 razy więcej rasowych przestępstw niż biali, a stanowią oni tylko jedną siódmą białej populacji. Kiedy przeanalizujemy te dane, zobaczymy pewną dysproporcję: czarni popełniają ponad 50 razy więcej rasowych przestępstw niż biali. - zgodnie z ostatnim rocznym sprawozdaniem Federalnego Biura Śledczego, większość międzyrasowych morderstw dotyczą czarnych napastników i białych ofiar, gdzie czarni mordują białych 18 razy częściej niż biali czarnych. Te oszałamiające dysproporcje zaczęły się w latach 60, i wtedy zaczęły się zwiększać przestępstwa popełniane przez czarnych na białych, ten nagły przyrost nie przypadkowo odpowiada dokładnie rozpoczęciu się działań ruchu obywatelskiego. Ponad to, kumulacyjny efekt jest oszałamiający. Statystyki Ministerstwa Sprawiedliwości i FBI wskazują, że pomiędzy 1964 a 1994 rokiem więcej niż 25 milionów przestępstw rasowych zostało popełnionych, przerażający są tutaj czarni przestępcy i białe ofiary. Więcej niż 40,000 ludzi zginęło w międzyrasowych morderstwach. Dla porównania 58,000 Amerykanów zabitych w Wietnamie i 34,000 w Korei. Kiedy przestępstwa z nikłym użyciem przemocy (włamania, kradzieże) są włączane to te dane stają się kolosalne. Biuro Ministerstwa Sprawiedliwości mówi, że 27 milionach takich przestępstw zostało pominiętych w 1992 roku, a oględziny mówią o 31% rozbojów czarnych na białych i tylko o 2% w odwrotnej sytuacji. Kiedy te wszystkie dane są przeliczane, wydaje się, że czarni Amerykanie popełnili co najmniej 170 milionów przestępstw w stosunku do białych przez ostatnie 30 lat. Jest to wielka klęska amerykańskiego życia i ideałów, począwszy od II wojny światowej. Wszystko to jest faktem, lecz przez zgromadzenie tych danych, będę uważany i nazywany rasistą przez media. Oni chcą utrzymać standard czarnej Ameryki, niższy standard.

Gość tiaa osiagneliSMY
owszem, istnieje rasa , ale bycie dumnym z samej przynaleznosci? Chyba bardziej moze byc z iebie dumny czarny profesor Harvardu niz biały menel, a tacy i tacy bywają.

Gość tiaa osiagneliSMY
wyliczaj WLASNE zalety, nie cudze. Oraz zastanow sie nad SWOIMI wadami.

Gość aryanpride
Ja jestem dumny z tego, że jestem Biały. Być może niedługo tylko to mi pozostanie.

Gość tiaa osiagneliSMY
widac naprawde nie masz byc z czego dumny, skoro chcesz się tylko rasą podbudowac.

Gość aryanpride
Krew i Honor ponad wszystko.

Gość tiaa osiagneliSMY
wynalazles cos? jestes slawnym muzykiem,poeta, uczonym? A przeciez , jak sam dowodzisz, takie masz swietne warunki, po "przodkach" . Skoro nic - swiadczy o twojej nedzy umyslowej :(

Gość aryanpride
Jesteś czarna?

Gość aryanpride
*co trzeci czarny a tylko co piąty biały ma stulejkę *na 10 tematów założonych przez czarnych na kafeterii aż 8 to prowokacje. Na 10 tematów założonych przez białych tylko 7. *czarni podszywają się 4,5 raza częściej niż biali! W ok 100% przypadków podszywają się pod pomarańczowych kafeterian, podczas gdy pomarańczowi podszywają się pod zaledwie 2% czarnych i to niezbyt udanie. *czarni mają o 0,5 raza częściej zmienne IP *ok. 90% topików o kupie było napisanych przez czarnych

Gość aryanpride
Powyższy post to prowokacja i nie jest mojego autorstwa. Z mojej strony koniec, wnioski wyciągnijcie sami. Być może są jeszcze ludzie, których mass media i inne syjonistyczne źródła jeszcze nie zmanipulowały i których nie wyprały mózgi. Bez odbioru.

Gość aryanpride
Najdłuższy spam na świecie stworzył niejaki Jaxon P. - osobnik CZARNOSKÓRY, który swoją reklamę żelu na powiększenie penisa umieścił w sieci zajmując łącznie ponad bilion bajtów. Co ciekawe - nie używał przy tym żadnego bota - wszystko wklejał ręcznie.

Gość aryanpride
Profesor Uniwersytetu w Chicago, John Rambo, laureat Nagrody Nobla z ekonomii opublikował wyliczenia, z których jasno wynika, iż Stany Zjednoczone Ameryki Północnej w 1939 r. z łatwością pokonałyby Hitlera, Stalina i zapobiegłyby tragediom II WŚ, gdyby ich rozwoju ekonomicznego nie hamowała blisko 40%-owa wówczas populacja czarnych w USA. Tym samym Richard Yeske - główny spiritus movens importu czarnych niewolników do USA w XVIII w. został uhonorowany Antynoblem przez użytkowników Yahoo.

Gość gość
Nigdy w całej historii świata, cywilizacja nie rozwijała się tak szybko, jak za czasów dominacji białej rasy na świecie. To biali zakazali niewolnictwa, to biali zlikwidowali wiele barbarzyńskich zwyczajów jak ofiary z ludzi czy kanibalizm, to biali upowszechnili czytelnistwo, rozwinęli medycynę, to za sprawą białych nastąpił niesamowity postęp technilogiczny i to na przestrzeni zalednie 150 lat. Wiem, w tym okresie działo się też wiele rzeczy złych, ale nie chyba tylko w mojej ocenie - przewaga pozytywów nad negatywami jest przytłaczająca. Nikt, kto myśli OBIEKTYWNIE nie jest w stanie temu zaprzeczyć. Nie oznacza to, że powinno to nas wbijać w pychę, bo pycha zaślepia. Na tle innych kultur, kultura zachodnia jest jednak prawdziwym źródłem postępu i człowieczeństwa. Na drugim biegunie jest islam - kultura zniewolenia i nienawiści, którą sami byli muzułmanie nazywają barbarzyństwem. Samobiczowanie się białej rasy doprowadziło do sytuacji, w której jakakolwiek próba przeciwstawiania się temu określana jest mianem rasizmu, zaś próba oporu wobec narastającej islamizacji - faszyzmem. Tymczasem to właśnie muzułmanie wzorują się na faszystach i wręcz dażą szacunkiem ich dokonania, zwłaszcza w kontekście holokaustu. Manifestacje muzułmanów z rękami uniesionymi w faszystowskim pozdrowieniu wcale nie należa do rzadkości. Według środowiska lewicowego - biała rasa powinna się ustawicznie czołgać w błocie, całować stopy przedstawicieli innych ras i przepraszać je za wyrządzone im "krzywdy". Ono też odpowiada za obecne problemy z imigrantami w ramach propagowania "multi-kulti". Tak jak wszystkie pomysły socjalistów, także i ten okazuje się być kompletną głupotą.