Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszenka91

Same dziwki .

Polecane posty

Gość myszenka91
alez ja o tym wiem:)

Gość więc co sie plujesz?
:)

Gość cycki są fajne, boże
jaki prymityw ;/

ona przewaznie wychowuje, i powinna byc szanowana. " no i pierze,zmywa,gotuje,robi zakupy niezła argumentacja by nie być na bilbordach ;) Jak ktos tu powiedzial reklama batonika czy chipsow, i co tu chodzi?." Ale zrozum że kobiece kształty przyciagaja uwagę nie tylko męzczyzn bo tak samo również i kobiet ... To jest Reklama a jak wiadomo Reklama ma przykuć uwagę a co przykuwa uwagę ? Piękno :D Regres jestes typowym facetem, wiec nie dziwi mnie twoje zdanie" ciesze sie :)

Gość regres jestes zboczona
świnią. piękno to też natura itd, a nie sztuczna panna, to jest dzieło grafików.

przesadzasz;) Jak każdy facet lubię po prostu popatrzeć na ładne kobiety

Gość jak każdy facet
mów za siebie i nie generalizuj.

Gość ale regres
jesteś w związku? ?

ale regres jesteś w związku? ? " Ale jakie to ma znaczenie? Co to ma wspólnego z tematem?

Gość jak każdy facet
ma i to dużo, bo to w jakim się znajdujesz stanie cywilnym dużo mówi o Twoich poglądach na ten temat.

Gość jak widac.
regres jest czterokrotnym rozwodnikiem

bo to w jakim się znajdujesz stanie cywilnym dużo mówi o Twoich poglądach na ten temat.' ja nadal nie widzę zwiazku z tematem Bedąc teraz narezczonym swojej dziewczyny mam takie a nie inne zdanie na owy temat Będąc za pół roku już jej mężem zdanie na ten temat nie ulegnie u mnie zmianie ... Bedąc samemu poglad na ten temat miałbym taki sam więc?

Gość bo widocznie jesteś zwykłym
facetem.. nie jesteś na tyle zakochany w swej ukochanej twierdząc ze facet lubi patrzec na ladne panny (postacie stworzone przez grafikow). inaczej.. bys nie zwracal uwagi ;) znam wielu takich facetow.. co swiata poza swoimi nie widzą :)

kiedyś było wszystko robione po cichu, teraz to jawne kurestwo" wytłumacz mi co jest kurewstwem ?

facetem.. nie jesteś na tyle zakochany w swej ukochanej twierdząc ze facet lubi patrzec na ladne panny (postacie stworzone przez grafikow)." ale jaki to ma zwiazek z uczuciami do mojej kobiety? Na ładne laski czasami razem patrzymy :) Jest instruktorką fitness i czasami przyjeżdżam po nią do roboty :)

Wiesz co nie chce mi się zagłębiać w ten temat.Ale jak dla mnie to dzieje się coraz gorzej, aż boje się jakie będą moje dzieci, jak zaczną dorastać.

Gość ale ambitna hahahahaha
;) ten świat wam psyche zjebał skoro już oboje patrzycie na ladne kobiety, no żal ;)

Gość sfsgthanjik
Jest instruktorką fitness i skacze jak malpa przed lustrem jakie to budujace

Gość to regres
skoro twoja ambitna instruktorka tez lubi patrzec na ladne kobiety to moze jakis trojkacik? :D hahaha

Gość hahahahahahaha hahahahah
no smiech na sali hahahaha instruktorka hahaha nie moge :D:D:D:D:D:D

.Ale jak dla mnie to dzieje się coraz gorzej, aż boje się jakie będą moje dzieci" donkapatke nagość jest czymś naturalnym i o ile własne dzieci przygotujesz odpowiednio na kontakt ze światem ,jezeli wpoisz im wartości i wiedze o świecie ,jezeli je wcześniej uświadomisz je to nie powinno byc źle ... Nagość przeszkadza tylko ludziom zacofanym i hipokrytom Oczywiscie że jest duzo wulgarnosci,przemocy,gwałtu i tego podobnym zboczeniom,no ale to już jest wkalkulowane w ten świat nie wiem cobyś nie robiła to 100% gwarancji nigdy nie bedziesz miała ze akurat twoje dziecko z takim światem sie nigdy nie zetknie

Jest instruktorką fitness i skacze jak malpa przed lustrem jakie to budujace" luz :D To jej pasja :) Przy tym ma dodatkowa kasę z zajęć Czyli robi to co lubi zarabiając przy tym

Gość do donkapatke
masz rację, jest coraz gorzej.. laski prowokują, natolatki chcą być takie same, bo uważa się iż dupą się zrobi kariere, dzięki dupie bedziesz sławny etc. przykre. nie dostrzega się talentu, ważniejsza jest dupa. a co będzie za 20 lat?? będzie gorzej.. aż żal dzieci rodzić ;)

Gość super pasja skakanie jak małpa
żałosne ze z pasji bierze kase, pasja ma odrywac od rzeczywistosci, wtedy daje wiecej radosci. i teraz dziewczynki w gore raczki i skaczemy w bok hahaha

Regres Ale sam wiesz że, nagość a nagość wulgarna to dwie całkiem odrębne rzeczy.Ja mogę wpoić swoim dzieciom, dobre wartości i szacunek do siebie samego ale mimo to one zawsze będą się stykały z tą nagością której ja akurat nie popieram.Wiem że ich przed tym nie ochronię, bo cóż ja jedna przeciwko całemu światu. Mnie po prostu przeraża to co się teraz dzieje. jak ludzie sprzedają swoją nagość.

laski prowokują, natolatki chcą być takie same, bo uważa się iż dupą się zrobi kariere, dzięki dupie bedziesz sławny etc." Ok wiec sie pytam gdzie jest matka,ojciec takiego dziecka?