Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazyna

do pan ktore polykaja sperme

Polecane posty

Gość jazyna

wiecie ze to grzech z pkt widzenia kosciola katolickiego kazdy stosunek powinien konczyc sie w pochwie, poza tym taka praktyka czyni z was kanibalki to tak jakbyscie zjadali czlowieka

przykro mi, ale nie plemnik to ledwie 50 % genomu jądrowego, ale 0% białek i DNA mitochondrialnego, więc z Ciebie jakieś 5% Lektera

Gość koralina123
Jeżeli już mówimy w kontekście Kościoła, to cy uważacie, że masturbacja jest grzechem? I czy na tyle ciężkim, by nie można było przystępować do Komunii?

Gość koralina123
Ale przecież to nie cudzołóstwo, więc czemu ciężki?

szkoda, dobrze ze nikt nie wymyslil na forum watku - lubie seks w stylu Teda Bundiego

nie ma grzechów ciężkich i lekkich - przynajmniej w k.r.k. ted bundy nie uprawiał seksu - tak orzekł sąd: NO SEX NO MONEY

nie, pomieszało mi się - myślałem o Alu, a nie o Teddym ten ostatni to faktycznie był lekki hardcore

dziwi mnie ze jeszcze nikt tego tematu na forum nie poruszyl, a przeciez tu juz wszystko bylo

ted bundy to taki koles byl co uprawial seks z kobietami ktore zabil, robil to do czasu za ich ciala sie totalnie rozlozyly, skonczyl na krzesle