Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqqweeqwewqqwe

Otworzyłam drzwi kurierowi, nie miałam na sobie stanika

Polecane posty

Gość weqqweeqwewqqwe

Nie mam dużych cycków ale są za to jędrne i sterczące. No i dziś otworzyłam kurierowi, byłam w podomce (czyli spodnie dresowe i koszulka, bez stanika) i facet ciągle spoglądał na moje prześwitujące suty :D (dopiero jak wyszedł przejrzałam się w lustrze i to zauważyłam). Kazał mi podpisać w złym miejscu (potem poprawialiśmy) i był jakiś taki zdezorientowany Trochę poprawiła się moja samoocena ;) Muszę częściej wychodzić z domu...

Gość randkowicz,,,
podwyższył ci samoocenę??? wy kobiety jesteście dziwne

Gość kokoszkaSamoszka
no to super :D:D

Gość weqqweeqwewqqwe
:D

Gość dyskaszyn
zaraz się rozpłaczę ... ma ktoś pożyczyc chusteczkę?

Gość weqqweeqwewqqwe
kiedy mi tak sterczały suty, jemu coś odstawało w spodniach, zapytałam co to? a on, że to taki czytnik do odczytywania kodów

Gość weqqweeqwewqqwe
Hah pierdolcie się wszyscy :D Podszywy też :classic_cool: Mam dobry humor i tyle :) Nie musicie komentować

Gość kjbhjjklkjl
a co na to kierowca autobusu?

Gość weqqweeqwewqqwe
Julisz, nie mam wymion, tylko zgrabne, jędrne piersi i ładne sutki :)

Gość weqqweeqwewqqwe
Dzisiaj spędziłam cały dzień w domu oglądając filmy i czytając książke :P

Gość randkowicz,,,
jesteśmy z tobą teraz i nam możesz pokazać te suteczki...skoro on mógł...

Gość weqqweeqwewqqwe
Podomką nazywam wszelkie domowe ciuchy, w których raczej nie wyszłabym na dwór :D

Gość murder stars
Gratuluję, a teraz napisz jak brzmiałby twój komentarz gdyby kurier okazał się zboczeńcem. Byłabyś bardziej happy?

Gość endrju
jesteś zalosna. nie chce cie martwic, ale BYLE JAKI pasztet z mordy by przykul uwage faceta swoimi "sterczacymi sutami" jak to okreslilas... ale wy puste, jęczace o odrobine uwagi u jakiegos kurierka, babolce..:-O

Gość spragniona jola
do mnie do mieszkania kiedyś latem jak byłam naga wszedł przez przypadek obcy mężczyzna...numery mieszkań mu się pomyliły, ja miałam nie zamknięte drzwi...zrobił się cały czerwony, ja okryłam się ręcznikiem i otworzyłam drzwi, i spytałam, o co chodzi...pomylił numery mieszkań...

Gość weqqweeqwewqqwe
Endrju, ile w tobie jadu :D Dawno sobie nie poruchałeś? Nie jestem pasztetem z mordy :) Jestem ładna, ale koleżanki w liceum wpędziły mnie w kompleksy :) Koniec z tym

Gość spragniona jola
tzn jak się zrobił czerwony, to speszony wyszedł rzecz jasna

Gość randkowicz,,,
uuu robi się tu gorąco oby więcej takich opowiadań HOT HOT

Gość monimoniminijkeho
jaa trzeba byc idiotką żeby podniecac sie tym że ktos gapił sie na suty pod bluzką :O masakra dziewczyno - a czemu nie zachwycil sie twarzą?? Niewyjściowa?? :D:D

Swego czasu często "odwiedzial" mnie kurier ponieważ sąsiad zamawial jakieś czasopisma, części do auta a że pracowal to go nie bylo i kurier zostawial wszystko u mnie. Kiedyś z samego rana miala wpaść koleżanka i oddać telefon tak więc skoro zadzwonil dzwonek polazlam w koszulce i samych gaciach do drzwi :D zawsze go wpuszczalam do środka więc i teraz to zrobilam ale szczerze mówiąc myślalam, że spale się ze wstydu, zalożylam szlafrok i podpisalam gdzie trzeba. Chcial mój numer telefonu (który z resztą "byl w drodze" do domu :P ) a jakoś później nie skakalam pod sufit. Dla mnie logiczne, że niektórym gola dupa czy koszulka bez stanika pod spodem wystarczy jest takie powiedzenie "potwór nie potwór ważne że ma otwór" tak więc nie ma się czym cieszyć, pomyśl, że koleś może mieć np. dziewczynę, żonę, rodzinę a sutka mu wystarczy "do szczęścia".

Gość monimoniminijkeho
endrju nie wypluł jadu tylko napisał tobie prawdę- jestes idiotką bo podniecasz sie ze byle kurier gapił sie na twoje suty :O strasznie to żałosne - jakbys nic innego nie miala do zaoferowania i jhakbyś była totalnym zerem ze takie cos cie tak jara

chcialam dodac wlasnie, że ten sam kurier częściej się pojawial (nie zawsze ale często) po tej akcji i zawsze coś tam probowal zagadać, uśmiechal się dopóki się nie wydalo pewnego rtazu, że sąsiad jest w domu a on nawet tego nie sprawdzil tylko od razu do mnie zadzwonil... :o powiedzialam, ze nastepnym razem maja dzwonic do kogos innego i wiecej go nie widzialam :D

Gość spragniona jola
mnie moja historia nie cieszyła, wstydziłam sie, zamykam drzwi za sobą i już nie biegam goła po domu

Gość Kotek72
Endrju zazdrości kurierowi , bo jemu się takie rzeczy w jego zasranym zyciu nie przytrafiaja , ciota jebana ,