Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska88

Doradzcie!

Polecane posty

Gość Laska88

Witam, mam taki problem: okres powinnam dostać 3 stycznia, przynajmnij tak mi sie wydaję, że miesiąc temu wydaję mi się, że miałam 3 - 5 listopada. Dokładnie nie wiem bo mam naprawdę dużo problemów na głowie. Mam już jedno dziecko, jestem ponad pół roku po porodzie. Kochamy się z pasrtnerem bez zabezpieczenia stosunkiem przerywanym. Pobolewa mnie brzuch jakbym miała dostać okres, ale jeszcze go nie mam. Piszecie coś o mierzeniu temp. ja mam 36,6. Jestem doświadczoną kobietą, ale bardzo się boję, boję się też zrobić test, wiem, że to głupie. Mam powiekszone sutki, ale przed okresem też tak miałam. Task się boję, doradzcie mi! BLAGAM!

Witaj. Temperatura byłaby miarodajna gdybys mierzyła ją przez cały cykl! Na podstawie jednego pomiaru nie da sie nic stwierdzic. Pobilewanie brzucha i powiekszone sutki mogą byc objawem miesiączki ale ciązy tez. Zresztą napewno sama dobrze o tym wiesz. Stosunek przerywany to zadna antykoncepcja!!! Skoro jestes doswiadczoną kobietą to powinnas o tym wiedziec. Nie pozostaje ci nic innego jak zrobic test jezeli okres sie nie pojawi. Wiem ze sie boisz ale nie masz innego wyjscia. Zycze zeby było po twojej mysli

Gość Laska88
Wiem, jeśli dostane okres to odrazu wykupuje tableki :((