Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniechaaa0765

Weszlam w galerie zdjec aktora i mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość agniechaaa0765

Jestem od 2 lat z pewnym cudownym chlopakiem, ktorego bardzo kocham. Wczoraj ogladalam film, w ktorym niesamowicie spodobala mi sie pewna postac, byl to niesamowicie przystojny chlopak. Dzisiaj weszlam w galerie zdjec tego aktora, a konkretnie granej przez niego postaci i ogladalam podziwiajac jego wyglad. Mam przez to straszne wyrzuty sumienia wobec mojego chlopaka. Ogladalam zdjecia tego aktora i to nie jest w porzadku., bo przeceiz mam juz kogos a przegladalam zdjecia innego. Mam wyrzuty sumienia przez to.

Gość agniechaaa0765
Moze wy mi cos podpowiecie na ten temat. Czy powinnam sie tak martwic. Czy to faktycznie bylo takie nie fair?

Nie martw sie, twoj chłopak też na pewno miętoli gąskę patrząc na zdjęcia innych.

Gość agniechaaa0765
zochaa Czyli myslisz, ze on tez tak robi? Tzn ja zrobilam takie cos raz, a Ty myslsiz z enieraz on patrzyl na zdjecia innych aktorek ktore mu sie podobaja i wcale nie ma takich wyrzutow w stosunku do mnie jakie ja mam?

:D tak jak teraz przesadzasz w jedną stronę, tak możesz kiedyś przegiąć w drugą miłość, lojalność nie zakłada ślepoty na urodę innych chociaż bywają kobiety i czasem mężczyźni, którzy ślepną aż do tego stopnia

Gość agniechaaa0765
przeklete pragnienia Czyli myslisz, ze bedac w zwiakzu pelnym milosci nie ma bata, zeby nie zwracac uwagi na urode innych i nie podziwiac od czasu do czasu kogos innego na zdjeciach?

Gość a na jakiego aktora tak
patrzylas?:)

Gość agniechaaa0765
Patrzalam na Pete Dunhama z Hooligansow

Gość agniechaaa0765
Nie wiem, wydawalo mi sie to dziecinne. Smialam sie jak widzialam jak nastolatki szaleja za Edziem itd a sama zakochalam sie w postaci z filmu.. To silniejsze ode mnie

Gość co za durny babsztyl z ciebie
i co z tego ze patrzalas wyruchal cie przez kompa ze masz wyrzuty idiotko

Gość agniechaaa0765
Nie ale czasmai fantazjuje o nim

myślę, że to się prędzej czy później musi zdarzyć jesteśmy tylko ludźmi i nie możemy trwać w endorfinowym zachwycie całe życie sama napisałaś, że to się stało po 2 latach, to i tak gratulacje! są na przykład kobiety, które nawet nie wyobrażą sobie być z innym facetem, gdy są w związku, ale to nie znaczy, że nie docenią urody, męskiego wdzięku innego pana nie przejmowałbym się tym i nie stawiał sobie zbyt wysoko poprzeczki pomiędzy zachwytem nad urodą a zdradą, nawet w wymiarze psychicznym jest duża różnica

zobaczyłem kto to i się nawet nie dziwię, ma urok, więc coż poradzisz??? tak z innej beczki, znałem kiedyś gościa podobnego do niego, bardzo podobnego, nawet nakładłem mu po pysku, ale z niego nie był chuligan :D

Gość agniechaaa0765
Przeklete pragnienia To mnie uspokoiles. Masz racje. Z reszta moj mezczyzna przeciez tez nie raz przeglada foty jakis pieknych aktorek. Po prostu zdarzylo mi sie po raz pierwszy, ze az tyle myslalam o kims z ekranu. W ogole to polecam film Hooligans jesli nie ogladales bo naprawde(juz pisze to nie z mysla o nim) niezly film ;) I ja tez mialam kiedys kolege podobnego do niego ale 3 lata temu zerwalam z nim kontakty, podobnie sie ubieral ale nie byl "kibicem" ;)

Gość agniechaaa0765
Przeklete pragnienia i mowisz to jako mezczyzna ze inny "ma klase" no niezle niezle :) masz duzo dystansu ;) pewnie wiekszosc by wyskoczyla z dresiarzami albo pedalkami jakimis, a tu takie zaskoczenie no prosze

Gość a tutaj jjeestt...
a ha kto mi napisze jaki to aktor? a nie to nie zdrada ani nic ,nie przejmuj sie po prostu sie delektowałas

Gość agniechaaa0765
a tutaj jjeestt... Charlie Hunnam :)

Gość a tutaj jjeestt...
j gguuggllee jaki to postep:) a moze byc w krótkich włosach i uśmiech:)

facet jest atrakcyjny, ślepy nie jestem :D a do tego rola w tym filmie, który oglądałem, dodaje mu tej aury, która potem wsącza się w umysły kobiet ;) a dystans? pomimo, że brak mi jego urody, nadrabiam pewnością siebie ;)

Gość agniechaaa0765
przeklete pragnienia I bardzo dobrze! Tak trzymac :) Ja tez nie mam urody Hollywoodzkich pieknosci ale tez jestem pewna siebie i to przyciaga. Tak samo jak postac Pete'a on gra bardzo charyzmatycznego kolesia, mysle ze on jako skromna osoba nie wplynalby tak na serca kobiet :) Tak trzymaj :) Moj mezczyzna tez nie jest bardzo przystojny a jestem pewna, ze gdyby postawili przed emna postac Pete'a i mojego mezczyzne nie zastanawialabym sie i zostala przy moim mezczyznie :)

Gość agniechaaa0765
przeklete pragnienia ale jako pseudokibic? Ale wiesz co Ci powiem, ze te nasze polskie ustawki z np. angielskimi sie nie rownaja, masakra tam maja na kazda dzielnice osobna ekipe. W ogole fajnei to wygladalo bo on nauczyciel w szkole, jego koledzy tez normalne zycie, tylko po prostu lubili sie bic, tak jak mowisz to wlasnie adrenalina :) A jeszcze takie pytanie. Mysliszz,ze czemu Pete nie mial dziewczyny? To mnie zastanawialo. Moglo byc tak,ze watek milosny zepsulby film, ktory ma byc o mordobiciu a nie o milosci, poza tym tez jakby pete mial dziewczyne to bylaby w niebezpieczenstwie i to duzym. Wiec mzoe dlatego nie chcial miec

Gość agniechaaa0765
No hehe ah te pragnienia, sa takie przeklete :P

Gość agniechaaa0765
Nie mam chłopa i bredzluje sie pod foty :D

nie, raczej jako patriota ;) po prostu zdarzało się nakłaść po mordzie, kilku bezczelnym obcokrajowcom i nie tylko, za ich brak szacunku do polskich barw narodowych, mówiąc ogólnie a także zupełnie prywatnie, w obronie damy, że tak powiem ale ja nigdy nie byłem takim fighetrem, i nie raz też dostałem, że mi się potem wyć chciało :D wiesz, ja tak dobrze nie pamiętam, więc Ci nie powiem, ale może w najbliższych dniach oglądnę i się zastanowię ale ten wątek odpowiedzialności, chyba jest słusznym tropem

Taaa, Pete był fantasyczny.... Chociaż mnie pociągał Bov, trochę menelowaty, ale mam potężną słabość do facetów w kapturach ;) Przeklęte pragnienia --> Mądry z Ciebie facet (chociaż konserwatysta :P), jeden z mądrzejszych i mających klasę na kafe, pozdrawiam ;)

agniechaaa0765 --> chyba nie zrozumiałaś przesłania filmu, to nie jest film o chłopcach, którzy 'lubią się bić'. To historia o poszukiwaniu swojego miejsca w społeczeństwie, przyjaźni, wsparcia, kompletnego zaufania. A bijatyki to była raczej zwykła samcza walka o terytorium ;)