Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niusiaaaaa

wierzyć czy nie?

Polecane posty

w lipcu zeszłego roku znalzłam u mojego chłopaka w skrzynce mailowej w koszu dokładnie bardzo dziwną wiadomość do jego byłej. właściwie były to 2 wiadomości. "czy moglibyśmy porozmawiać? podaj mi swój numer gg i telefonu. ;****************************************" oraz "dziękuję;**********************************" gdy z nim o tym rozmawiałam, twierdzi, że to nie on, (jak nie on to kto?) że kocha tylko mnie, a jej nie nawidzi i wgl..wierzyć czy nie? żyję z tym pół roku już...i nie wierzę mu w to, ale nie wiem jak wyperswadować od niego prawdę? w wiadomościach nie było niby nic strasznego, ale dla mnie nie jest to normalne, zwłaszcza, ze ja nie piszę do swoich byłych takich wiadomości, i wgl do nich nie piszę. pomocy. :(

w lipcu zeszłego roku znalzłam u mojego chłopaka w skrzynce mailowej w koszu dokładnie bardzo dziwną wiadomość do jego byłej Przegladasz jego poczte??:o

Gość Eleeene
i te 6 miesiecy, caly czas jestes podejrzliwa i drazysz ciagle ten sam ten temat? Skoro jestes z nim, nie ma innych powodow do podejrzen , daj sobie na luz . Za moment bedziesz paranoikiem .I zostawi Cie facet , bo kto z takim popaprancem da rade wytrzymac?