Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielica Hija

Jedna noc-zdruzgotana

Polecane posty

Gość Anielica Hija
Witam...widziałam go dziś, spotkałam przypadkiem w publicznymn miejscu...zapytał co słychać...powiedział, że ma nadzieję, że nie mam mu za złe, że się do mnie nie odezwał ech! I podziękował za wspaniały wieczór sylwestrowy, tylko tyle. Pozniej doszła osoba trzecia i nie mogliśmy dłużej gadać. Co myślicie o takim jego zachowaniu?

Gość kot13
autorko, zrób badania na hiv, test ciążowy a potem już o trym nie myśl- było - minęło- niech to Cię nauczy by nie nadużywać alkoholu z obcymi a zwłaszcza z ludzmi z pracy.

Gość Anielica Hija
dziekuję, mam taki zamiar...żałosne że teraz roztrząsam jego zachowanie, słowo, gest,masakra

Gość kot13
a jego zachowanie jest typowo samcze- jeszcze sobie wkręca, że przeleciał Cię a Ty tęsknisz i czekasz na telefon. Uspokój się i zbywaj go.Trzymaj dystans i nie wdawaj się z nim w gadki.

Gość toniemożebycprawdaniemoże
przecież w te brednie nikt chyba nie wierzy ?

Gość klawiaturra
ciekawe jakie doświadczenia miał figo fago i co na to powiedziałaby jego dziewczyna :o To jest właśnie głównie problem, Twój kochaś nie ma dzisiaj wyrzutów sumienia, cieszy się że miał przygodę, a Ty zadręczasz sie choć było Ci przyjemnie. Kobiety to też ludzie, tez mamy swoje potrzeby, jakim prawem jesteśmy oskarżane za coś co dla płci przeciwnej jest powodem do dumy? Ja ludziom do łózka nie zaglądam, a ci co oceniają widocznie maja jakieś skrzywienie pod tym kątem i tak o nich myśl. Było ci przyjemnie, więc wstydzisz sie tylko dlatego że ludzie coś powiedzą? Ludzie ciągle gadają. Następnym razem bądź bardziej dyskretna albo daruj sobie. Masz w tym doświadczeniu i nauczaukę dla siebie i troche przyjemności. Nie martw się :)

Gość Anielica Hija
Chyba tak gadał żeby się lepiej poczuć, jak uwodziciel-dzentelmen czy jakos tak...sama nie wiem, nawet nie wzial numeru to jak niby mial sie odezwac baran jeden! A ja powiedzialam tylko grzecznie, ze nie heh bez zadnej riposty bo taka po prostu jestem łagodna. No nic, nie wiem po co zaprzatam sobie nim mysli...musze nad tym zapanować.

Gość NieZadowolona23
on tak jak ty mysli ze to jednorazowa przygoda i wiecej tego nie powtorzycie. I tak dobrze, ze zagadal, mogl cie olac i wtedy to bys dopiero zle sie czula.. a tak, zapomnij o tym.