Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka kolczasta

czy zdrowa pochwa nigdy nie śmierdzi?

Polecane posty

Gość TERMINATOR 4
a moze masz wscieklizne macicy i dlatego smierdzi musisz kołek osinowy wziasc i usiasc na nim

Gość różyczka kolczasta
Warto pamiętać, że kobiety zupełnie inaczej czują ten zapach niż mężczyźni. co znaczy "inaczej"?

Gość różyczka kolczasta
bo mój zapach faceci rozpoznają z daleka całe osiedle już go zna :)

jezeli kobieta nie dba o higiene to moze nieprzyjemnie pachniec ale tak jest z kazda czescia ciala

to znaczy, że nie ma pojęcia o czym pisze i powtarza bzdury znalezione w internecie równie dobrze mogłaby napisać, że pot na skórze nie ma zapachu upławy nie mają prawa śmierdzieć rybą - nie zawierają odpowiednich składników "bakterie serkowate" - co to za szczep? ja nigdy o takim nie słyszałem Zapach narządów zależy od 3 głównych czynników: 1) fazy cyklu, 2) składników naturalnej wydzieliny, 3) flory bakteryjnej. Oczywiście inaczej pachnie pochwa, a inaczej zewnętrzne narządy.

"upławy nie mają prawa śmierdzieć rybą - nie zawierają odpowiednich składników "bakterie serkowate" - co to za szczep? ja nigdy o takim nie słyszałem" To, że o czymś nie słyszałeś nie świadczy o tym, że nie istnieje :o

to, że coś wymyśliłaś, nie znaczy, że to istnieje istnieją za to Lactobacillus acidophilus

I ten właśnie szczep jest odpowiedzialny za kwaskowy zapach, i ochronę przed grzybami, nie śmierdzi on rybą z pewnością... jest właściwie ani brzydki ani przyjemny ten zapach. Rybi zapach to infekcja i tyle.

Gość hop hop hop hooop
acidophilus to nie jest szczep! tylko rodzaj! szczep to jest np. jak w probiotykach dla kobiet np. l. rhamnosus GR-1 (GR-1 oznacza szczep). warto to wiedzieć, bo od szczepów zależą właściwości danej bakterii. nie ma czegos takiego jak bakterie serkowate, określenie serkowate może się odnosić do wydzieliny. zresztą nieprawidlowej i najczęściej świadczącej o grzybicy a nie o bakteriach. a jak zapach jest rybi oznacza zakażenie bakteryjne i może byc rybi po połączeniu się z czymś zasadowym (np. spermą).

Gość gość
90 % śmierdzi rybą, nawet zaraz po umyciu jak soczki z podniecenia zaczną się wydzielać, a inne mają soczki bezzapachowe ale ja prawie takich nie r***ałem i nigdy bym nie uwierzył, gdybym nie trafił na taką jedną. I to tyle w temacie, są cipki które śmierdzą, a są takie, które są bezzapachowe

Gość gość
Cipki są pachnące :)

Gość gość
lubie ten zapach

Gość gość
zapach jest podniecajacy

Gość gość
Tak masz rację,ze zdowa pochwa nie ma nieprzyjemnego zapachu i to samo sperma z członak ma dobry smak.Powinno się zwracac uwagę na diete i higienę.Zawsze Dobrze myć pochwę i członka z napletkiem przed SEKSEM!!!Do tego nawet do zakażeń dochodzi nawet podczas badań u ginekologa bo gdy założy rekawiczki potem dotyka coś w gabinecie i wkłada d pochwy zakażając ją.Daltego mam zawsze meża podczas każdego badania u ginekologa gdy bada pochwę.A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 i nawet w szpitalu mamy prawo podczas badań i zabiegów.Wiem ,ze będa mine krytykować zboczeni ginekolodzy bo oni nie chcą osoby bliskiej podczas badań i zabiegów by tylko tacy wypraszaja i wysmiewają takie wpisy.

Gość gość
Śmierdzi ohydnie rybą, przez to nie przepadam za rybami i jestem gejem :-)