Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w obawach

krwawienie po stosunku które trwa już kilka dni. Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość w obawach

dodam że wspólożyłam w płodne dni ale do wytrysku nie doszło ( daleko jeszcze do tego było). Czy to objaw: a) ciąży? b) nadżerki?( która nie wiem czy mam czy nie ) c) zbyt ostrego baraszkowania ( bo tak było) d) plamienia owulacyjnego? ( które miałam kiedys raz jeden jedyny ale bardzo skąpe w porównaniu do tego) e) grożniejszej choroby Która odpowiedz najbardziej prawdopodobna?

Gość olalalakolaka
A ile trwa już to krwawienie? Bardo silne? Bliskie okresowi? - owulacyjne nie jest zbyt mocne, nadżerka to też raczej plamienie, a ciąża to w ogóle odpada krew...

Gość kolezanko szklanko ojojoj
po pierwsze najlepiej idz do lekarza, po drugie ta krew jest taka jak krew w czasie okresu czy taka jak z zyly? bo moze masz uszkodzona scianke pochwy? moja kolezanka z lo miala tak po ostrym seksie, okazalo sie ze uszkodzil jej wlasnie scianke pochwy

Gość Lilllyyy
odpowiedź F :)

Gość w obawach
nie, to raczej baardzo skąpe palmienie ( troche ubrudzona wkładka) ale niepokojące jest to że trwa to już 3 dni! Poczekam jeszcze troche i jak nie przejdzie to pójde do ginekologa. To był środek cyklu, płodne dni a seks był no coż..ostry

Gość gość
i co się okazało ? byłaś u lekarza? czego to przyczyna?