Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy

pytanie do Panow doswiadczonych: sexy dziewczyna, ktora okazala sie dziewicą...

Polecane posty

Gość jestem ciekawa czy

Spotykaliście się kiedyś z sexy dziewczyną, której nie podejrzewaliście że okaże się dziewicą? krotki moj opis- studentka, dlugie nogi, nosząca mini, brunetka, lat 24, może trochę nieśmiała w kontakcie z mężczyznami, ale dziewczyna imprezowa, mająca dużo znajomych i lubiana... Chce wiedzieć, co myślał sobie moj EX po naszym pierwszym seksie... Moj EX już po -bo wczesniej nie wiedzial- przytulił mnie i widziałam że raczej był zadowolony, miałam wrazenie że jakby mógł to pewnie mowilby o tym wydarzeniu glosno. Mam nadzieję, że nie udawał. Czy Was też by to mile zaskoczyło?

Gość niekumaty Andrzej
nic nie kapuje

Gość jak imprezowa
to nie oznacza, że sypia z kim popadnie. Czyli okey kobietka.

Gość fajne te łapki
ja też nic

Gość prawiczek 26 ;]
tu nawet doświadczonym być nie trzeba żeby stwierdzić że każda dziewczyna zdobyta przez faceta to pewne trofeum ,a za dziewicę są dodatkowe punkty bo nikt jej wcześniej nie miał.

zaskoczony nigdy nie byłem, bo to się widzi, czuje przy bliższym poznaniu czy mile? dla mnie nie ma to większego znaczenia może tyle, że trzeba będzie trochę podszkolić ale pewnie Ty jesteś zdolna...

Gość TERMINATOR 4
to nic niezwykłego szpara jak szpara pewnie niebawem puknie inna panne wy tylko jestescie potrzebne facetowi kopsnac szpare

Gość jestem ciekawa czy
ze wzgledu na wiek czy na to że chetnie imprezuje nikt z Panow chyba nie podejrzewałby, że z nikim nie spałam, i ten Eks -starszy i doświadczony- też był zaskoczony... mam nadzieję że będę miała w jego wspomnieniach plusa ;-) już nie jesteśmy razem, szkoda

Gość nelly futado
jesli ty nawet nie doczekałaś komentu żeby Twój Ex poiwiedział Ci jaka jestes to ja Ci współczuję, a po straopolsku to zwykła szata i koorwa jesteś...mam nadzije że chociaż Ci zapłacił zebys miała na internet i wypisywanie tych bzdur

Gość jestem ciekawa czy
wiem co powiedział, nie musze go tutaj cytowac

oczywiście robactwo wylazło atrakcyjnych dziewic jest więcej niż to się wydaje jeśli znał Cię troszkę, to mógł się domyślić, jeżeli to był szybki numer to oczywiście, że zaskoczenie musi być ale bez ściemy, to nie jest tak, że dziewictwo można wyczuć zawsze, błony są różne, czasem ich nie ma, pochwy bywają bardzo "pojemne" nie wiem, w czym Ty masz problem? w obrazie Twojej osoby, który jest w jego wspomnieniach?

Gość nie wiem co powiedział
ale wiem co pomyślał: o żesz kurva, że to ja nmuszę mięc ją na sumieniu....

Gość jestem ciekawa czy
Nie dalo się przemilczeć, musial prać pościel... wiec nie chodzi o to, czy wyczuł coś podczas seksu, tylko raczej co czuł po i jak to teraz wspomina

Gość na zone tylko dziewica
...

Gość a najśmieszniejsze jest to
a skąd my mamy wiedzieć, co myślał tamten facet ? Czy ty jesteś normalna ? :D Obstawiam IQ na jakieś 50 punktów :D

Gość jestem ciekawa czy
myslalam że zaraz ktos z Was przyczepi się do 24letniej dziewicy... że może niepotrzebnie tak długo czekałam, że trzeba było iść z kimś z imprezy, jakimś obcym, albo z poprzednim chłopakiem, któremu nie ufałam

Gość trawakawawawa
mnie by mile zaskoczyło, wiedział bym że mogę jej zaufać i spokojnie zająć się biznesem

Gość jestem ciekawa czy
trawakawawawa szkoda że to nie byles Ty ;-)

Gość jestem ciekawa czy
up

jako, że pierwsze lata na politechnice chodziłem z dziewczyną do jej wieku 24 lat , a że była nawiedzoną katoliczką, jak już dałem wreszcie sobie z nią spokój, i ją zostawiłem była dziewicą.....ale tak wświadomioną przeze mnie w innych odcieniach miłości, że do dziś śmieję się z tego idioty co się z nią ożenił i w "noc posłubną" był przekonany, że ona jest dziewicą......anatomicznie owszem hahahahahahahahahahahahahahaha

Gość ale ze co
takie mialas cisnienie ze poszlas z jakims typem zeby cie rozdziewiczyl?

Gość jestem ciekawa czy
nie z "jakims" tylko niezłym facetem, ale nie jest nam chyba pisane ze sobą być, bo już drugi raz się rozstalismy

Gość no to jesteś na wyraz pechowa
nie dość, że straciłaś tyle czasu i facio okazał się niewypałem. Ja rozpoczałem współżycie z moją ukochaną w wieku 20 lat, po 30 stosunków na miesiąc na rok wyszło 360 razy, na cztery lata wychodzi 1440 razy.... tyle ruchanek przeszło ci koło nosa, tzn piczki.... a minionego czasu i w sto koni nie dogoni....same straty głupia piczko.

Gość z niezlym facetem
dla ktorego pewnie jestes niezla na dymanko, ale juz zbyt nisko cie ceni, zeby chcial czegos wiecej? no spoko, kazdy ma swoje wymagania, widocznie tobie to wystarcza moze tylko przestan pieprzyc farmazony o potrzebie zaufania i poznej stracie dziewictwa z tego powodu, skoro tracisz je z kims takim

Gość drugi raz rozstaliscie?
pewnie przypominal sobie o tobie jak akurat nic nie mial od reka?

Gość jestem ciekawa czy
GLUPI jestes że tu siedzisz bo chyba cos ci nie wyszlo z nią :P

Gość no to jesteś nad wyraz pechowa
poczekał aż się piczka wygoi i sobie zdrowo porucha......

Gość jestem ciekawa czy
nie prosze zlośliwców o wypowiedzi!