Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy

pytanie do Panow doswiadczonych: sexy dziewczyna, ktora okazala sie dziewicą...

Polecane posty

Gość no to jesteś nad wyraz pechowa
jak się okazałaś radiomaryśką, to facet zadziubdział i dał "w długą", bo na cholere mu taki moher.....

Gość jestem ciekawa czy
W tym temacie proszę tylko o wypowiedzi stwierdzające jak jestem wyjątkowa.

Gość jestem ciekawa czy
to nie wiem po co tu siedzisz zamiast "dzibudziac" jakąś CIZIE! szkoda czasu, leć!

myślę, że chyba twoim jedynym atutem, była ta pajęczyna między nogami, po ominięciu jej okazało się zero, czyli nul i facet uciekł gdzie pieprz rośnie.

Gość jestem ciekawa czy
wnioski wyciagasz po paru zdaniach na forum.... nie moge z takich ludzi! nie bede opowiadac przeciez ile jeszcze bylismy razem i dlaczego sie rozstalismy a potem znowu bylismy razem chodzi o sam suchy fakt opisany pod tematem

to co chciałaś usłyszeć, że facet skał pod niebo z radości, że mu się trafiła wiekowa dziewica?????? Są tacy dla których jest jakaś tam zaleta, a są taki dla których dziewictwo to jak zapałka, jednorazowego użytku. I ja do nich należę, co mi z tego, że dziewczyna jest dziewicą, ale oprócz tego zołzą, wredną suką nie do życia.....

albo nie daj Boże, jakąś nawiedzoną pobożną, prokreacyjną działaczką pro life

Gość naatalkaaa
Mój pierwszy facet był zadowolony, to fakt, ja nie robiłam z tego wielkiego halo jak Ty. Nie oczekiwałam na pewno, że ktoś mnie za to będzie wielbił albo coś w tym stylu. Nie czułam, że tracę coś wyjątkowego. Bardziej uznałam to za naturalną kolej rzeczy. Bardzo mnie dziwi podejście, które tutaj prezentujesz. Skoro na prawdę chciałaś, żeby ten moment i facet był wyjątkowy to nie łapię czemu nie czekałaś do ślubu. Taki mąż na pewno wychwalałby Cię pod niebiosa. Twój były znajdzie sobie kolejną i nie wydaje mi się, żeby cos dla niego w przyszłości znaczyło to co przeżyliście. Sory, ale tak to wygląda.

Gość jestem ciekawa czy
nie wierze że interpretujecie że robie jakieś halo, bo nie robię, wiem że będę miała następnych facetów, bo moj sam nie wie czego szuka, dlatego się rozstaliśmy...

Gość dzifny
on wie czego szuka, juz to znalazl, bo mu dalas i szuka tego dalej :D

Gość naatalkaaa
Bo pytasz co myślał. Przecież napisałas, że widziałaś, że był zadowolony, ale to Ci nie wystarcza, dlatego wygląda to tak jakbyś się doszukiwała w tym wszystkim czegoś większego. A to nie było nic wielkiego. Ot, trafiła mu się starsza dziewica, fajne to, trochę dziwne, ale na pewno nic wielkiego.