Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka27666...

beznadziejna miłość

Polecane posty

Gość kasiulka27666...

witam chcę opowiedziec swoją historię beznadziejnej i niespełnionej miłości. Proszę o wsparcie a nie wyzwiska czy bzdurne komentarze. 5 lat temu poznałam mężczyznę będac w zwiazku małżeńskim. Zakochałam się z wzajemnością i byłam bardzo szczęśliwa. Jednak facet doszed do wniosku ze mam męża dziecko i to nie ma sensu i wywalił mnie ze swojego życia. Ułożyłam sobie świat na nowo zaczęłąm żyć po swojemu ale ciągle licząc że jednak będziemy razem bo dalej kochałam. Po około 5 miesiacach nawiązaliśmy kontakt i postanowiliśmy spotykac się bez zobowiązań. Było super i trwało to jakiś czas. Potem mój kochany zaczął prosić bym w końcu odeszłą od męża i żyła z nim. Dla mnie było to tylko życie na papierku bo z męzem dawno nie łączyło mnie nic. Zdecydowałm jednak że zlożę pozew i założę rodzinę z S. Mój mąż wszystko bardzo mi utrudniał i sprawy troszkę trwały. My jednak cały czas bylismy razem i było nam cuidownie. Nawiązał kontakt z moim synkiem i były cufdowne i wspaniałe chwile. Pewnego dnia okzało się że nie mam miesiaczki i jestem w ciąży z moim kochaniem , niesttey rozowdu jeszce nie miałam. Przyjechałm do niego i pokazałm pozytywny test. A mój kochany skarb dla którego zrobiłabym wszytsko wyrzucił mnie za drzwi mówiąc że ma inna i juz dawno mnie nie kocha. Próbowałm się z nim dogdac jeszce nieraz osobiscie za kazdym razem mnie wyganiał i wyzywał aż w końcu zmienił numer telefonu. Zyję i myślę co mam zrobić w mojej sytuacji. Może ktoś cos doradzi.....

Gość grecik...
no ładnie facet co za dupek a nie facet przykro mi ze sie tak poplątało ... z mezem i tak juz nic cie nie łaczył wiec straty nie ma , facet okazał sie dupkiem hmm nie wiem co ci poradzic chyba to ze olej i zyj dalej na wlasny rachunek ,czasem bedzie ciezko ale wiem ze sie ulozy

Gość Eleeene
bedziesz z dwojgiem dzieci samotna mama . Od tego sie nie umiera. Za jakis czas znajdziesz trzeciego i tak bedzie sie toczyc twoje zycie jak jestes taka latwowierna.

Gość mamućka
o kurna ale sie wrobiłaś ale coz,przekonałaś sie jaki to kochający i odpowiedzialny jest Twój kochanek,szkoda i Ciebie i tego dzieciaka

Gość odzyskany
Kto by przypuszczał, że jednak znajdę jak pokonać taką beznadziejną miłość? Ale jednak dzięki programowi Ewy Drzyzgi "Rozmowy w Toku" - Ostatnią skuteczną deską ratunku okazali się Wrocławscy wróżbici Małgorzata i Grzegorz. Skończyły wreszcie się szlochy i bezsenne noce myśli samobójcze itp... A póżniej jeszcze mnie dobijały kłopoty w pracy. Wróżbici przy każdej wizycie stopniowo mi pomagali. Inaczej pewnie by już mnie nie było przez tą . Pozdrawiam polecam. darek

Gość Regina

Tez byłam we Wrocławiu u wróżki Małgorzaty i wróżbity Grzegorza, bo problemy mnie  dawno przerosły... O niebo jest lepiej i rażniej. Na pewno do nich będę powracac. Pozdrawiam i polecam. Regina

Gość Hhj
Dnia 3.01.2011 o 22:27, Gość kasiulka27666... napisał:

witam chcę opowiedziec swoją historię beznadziejnej i niespełnionej miłości. Proszę o wsparcie a nie wyzwiska czy bzdurne komentarze. 5 lat temu poznałam mężczyznę będac w zwiazku małżeńskim. Zakochałam się z wzajemnością i byłam bardzo szczęśliwa. Jednak facet doszed do wniosku ze mam męża dziecko i to nie ma sensu i wywalił mnie ze swojego życia. Ułożyłam sobie świat na nowo zaczęłąm żyć po swojemu ale ciągle licząc że jednak będziemy razem bo dalej kochałam. Po około 5 miesiacach nawiązaliśmy kontakt i postanowiliśmy spotykac się bez zobowiązań. Było super i trwało to jakiś czas. Potem mój kochany zaczął prosić bym w końcu odeszłą od męża i żyła z nim. Dla mnie było to tylko życie na papierku bo z męzem dawno nie łączyło mnie nic. Zdecydowałm jednak że zlożę pozew i założę rodzinę z S. Mój mąż wszystko bardzo mi utrudniał i sprawy troszkę trwały. My jednak cały czas bylismy razem i było nam cuidownie. Nawiązał kontakt z moim synkiem i były cufdowne i wspaniałe chwile. Pewnego dnia okzało się że nie mam miesiaczki i jestem w ciąży z moim kochaniem , niesttey rozowdu jeszce nie miałam. Przyjechałm do niego i pokazałm pozytywny test. A mój kochany skarb dla którego zrobiłabym wszytsko wyrzucił mnie za drzwi mówiąc że ma inna i juz dawno mnie nie kocha. Próbowałm się z nim dogdac jeszce nieraz osobiscie za kazdym razem mnie wyganiał i wyzywał aż w końcu zmienił numer telefonu. Zyję i myślę co mam zrobić w mojej sytuacji. Może ktoś cos doradzi.....

Dzieciątko autorki ma już prawie 9 lat. Słodkie to

Gość gość
31 minut temu, Gość Regina napisał:

Tez byłam we Wrocławiu u wróżki Małgorzaty i wróżbity Grzegorza, bo problemy mnie  dawno przerosły... O niebo jest lepiej i rażniej. Na pewno do nich będę powracac. Pozdrawiam i polecam. Regina

No tak, wróżka pomogła z problemami. Ciekawe jak je rozwiązała? Pewnie przepowiedziała cudowną przyszłość.