Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Ja jedynie to pilem kawe Inke jak bylem w szpitalu ale kiedy to bylo ostatnio jakos 1998 dokladnie pamietam to byl styczen jak lezalem na zapalenie ucha :)

Ostatnio bardzo czesto a praktycznie cały czas pije wode a konkretnie Muszynianke jakos mi smakuje bo wydaje mi sie ze to jedna z lepszych wód :D Serki Fantazja są pyszne ;) Kurcze dawno tez Chispówe nie jadłem i coś czuje że jutro sobie duzo pake kupie takich ostrych Czili Lays i zjem :D

To grzej grzej ja czekam :D Ale coś czuje ze za chwile odjade w kraine snu bo mnie cos łóżko woła ale jeszcze dam rade wkoncu musze Ciebie ugościć ;);)

Nie no aż tak bardzo to mnie do łózka nie ciagnie wkoncu jutro wolne wiec moge sobie pozwolic na dluzsza posiadówke :D

Kurcze dobrze że przynajmniej mi złość przeszla ;) Myślałem że nie wyrobie

Nie ma sprawy sen moze poczekac czasami mozna poswiecic sie ;) A gdzie dokladnie jestes ?

A wiesz co że chyba dobrze ale kotka je gdzies wyprowadzila to znaczy narazie tylko dwojke i nie wiem gdzies ale pewnie tez niedlugo kolejne wyprowadzi zreszta ona tak zawsze robila moze dlatego że jest dzika :o:)

No cóż taka jej natura nic na to nie poradze...zreszta juz dawno sie skonczyla u mnie Kocia Dynastia takze juz sie przyzwyczailem do tego że koteczków nie ma :o

oj ja to do braku kotów bym się nie potrafiła przyzwyczaić, były koty co zdziczały i się wyniosły, ale za niedługo znów jakąś znajdę przyprowadzałam do domu;)

Dookola mnie jest pelno kocurów ale wiekszosc to dzikusy takze nie ma co liczyc na powrot poprzednie stanu na podworku, Kocia Ferajna :D Tak jak ta bajka ;)

To nie dobrze dla nich bo jak wyjda to inne koty moga je atakowac :o Ale wiadomo kazdy kot to leniuch :D