Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdegasdgd

co zrobić jak pomyliłam się w indeksie??

Polecane posty

Gość sdegasdgd

napisałam na złej stronie ! :o co mam zrobic.... Tzn nie zaczełam wpisywac przedmiotów od początku tylko 3 strony dalej...

Gość salcioo
pani w dziekanacie Ci przybije taką pieczątkę: "XXXX" i po sprawie

Gość sdegasdgd
Dzięki Czyli zaczac pisać od początku a tamto ominąć ? i w dziekanacie poprosić o przekreslenie i pieczatke.. Bo nie mogę zacząc 2 strony dalej i po prostu kontynuować.. bo te dwie peirwsze nie moga być puste tak?

Gość salcioo
nie przekreślaj, tylko wpisz tam gdzie miało być, a z pomyłką idź do dziekanatu. tam kobieta powie co z tym zrobić. ja mam jedna taka pomyłkę "zaiksowaną" i jest git

Gość sdegasdgd
salcio dzięki ;) Pierwszy raz mi się zdarzyło, a pamietam czasy jak grozili byleby się nie pomylić:)

Gość salcioo
na studiach często grożą bezpodstawnie ;) każdy się pewnie chociaż raz pomyli - wiadomo literówkę pewnie można poprawić, ale taki cały wpis (u mnie było dokładnie to samo) pokazać i niech sobie radzą w dziekanacie ;)

Gość sdegasdgd
dzięki:)

Gość spragniona jola
ja jak się nawet pomyliłam czasami, to normalnie przekreślałam, dawałam poprawione profesorom po wpis i nie było problemu, a do "najwspanialszych na świecie' pań z dziekanatu nie chodziłam, żeby mi cokolwiek przekreślały