Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leoncio almeida

Czy są tutaj osoby aspołeczne?

Polecane posty

Gość gfghfyty
90% osob tutaj to prawiczki,przegrancy i samotnicy ja tez jestem aspoleczna i czasem zaluje ale zazwyczaj jest ok

Gość sosksoksos
Żałuję, chciałabym być jak wszyscy.

Gość autorko twoja mina jest
zaprzeczeniem tego co napisalas, bo napisalas: "nie zaluje", a zrobilas smutna mine.

Gość JAK TO CO
Aspołeczne w sensie?

Gość Way to loong, have a toast
A w czym przejawia sie twoja aspolecznosc??

Z nikim się nie umawiam, nie chodzę na imprezy, siedzę zazwyczaj w domu albo przed komputerem albo przed tv. Jakoś dla mnie minimum do towarzystwa to tylko dwie czy trzy osoby, w większym towarzystwie źle się czuję :)

Gość Way to loong, have a toast
Z tego co powiedzialas ... nie jestem aspoleczny:) Lubie imprezy, nie przeszkadza mi natlok ludzi ale przed tv i kompem tez lubie posieeeeeedziec:)

Gość gfghfyty
no to ja mam tak samo.mam 2 kolezanki i spotykam sie z nimi srednio 2 razy w miesiącu i dla mnie to w sam raz

ja jestem i też nie żałuje. Objawy: szczere wypowiedzi, bezpośredniość, odwaga, unikanie prostaków czyli większości - społeczeństwo tego nie lubi i nie toleruje!

Gość ona z pytaniem
leoncio almeida a moze wlasnie nie samotne zycie , a znalezienie sobie podobnej osoby byloby najlepszym rozwiazaniem :) jesli oczywiscie chcesz miec kobiete, zamieszkac z nia=taka bratnia dusze :) takie moje odczucia, bo jestem w podobnej syt-jestem troche aspoleczna, chcialabym podobna do siebie osobe spotkac :) jedna juz mam, podrozujemy co roku razem ,widujemy sie tylko w wakacje -bratnia dusza do podrozowania :) a teraz chciclabym bratnia dusze do wspolnego zycia spotkac :)

Gość seetreryrwerwe
ja jestem, a co gorsza studiuję dziennikarstwo (zaocznie) i dziś zaczęłam praktyki w radiu, już zdycham na samą myśl o tych wywiadach i innych audycjach które mam robić :o Co mnie podkusilo aby studiować ten denny kierunek? :o