Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotic

co jest z wami kobiety?!

Polecane posty

Gość erotic

czesc dziewczyny Mam nietypową sprawę.Potrzebuję waszej porady jako...kobiet. Skończyłem właśnie 32 lata.Od jakiegos czasu jestem singlem i zacząłem poszukiwania nowej przyjaciółki.Różnie to bywa.Dziewczyny są różne.Miłe i mniej ...miłe.Troche w necie próbuje ale nie wszystko rozumiem. Poświęć proszę na przeczytanie postu kilka minut i poradź mi bo już głupieje. Napisałem kilka maili do różnych dziewczyn.Na portalach randkowych i nie tylko. Często odpowiedzi nie było. Jeśli już była to na pytania nie związane z samą randką. Jeśli proponuję randkę to słyszę w odpowiedzi,że jestem zbyt bezpośredni! Wyobrażasz to sobie!?No nie wiem co o tym myśleć?! Byłem przekonany,że to portale randkowe więc...ludzie umawiają się na randki! Tak myślałem.Ale chyba większość ludzi traktuje to jako portale społecznościowe .Coś jak Nasza Klasa. Teraz prośba do Ciebie. Możesz mi napisać co wg Ciebie powinien zawierać interesujący mail od mężczyzny?Czego Wy!Kobiety!OD nas chcecie?! Dlaczego, jesli inicjuje spotkanie ,to są takie problemy z umówieniem się.(Nie jestem natrętem.Daleko mi do tego.Bo nie szukam na siłę.) Co takiego sprawia,ze kobiety poznane w necie nie są wcale chętne do spotkań?(w odróżnieniu od tych spotkanych w realu). Czy nie ma, w śród was, kobiet które by w realu w Bydgoszczy chciaiły się spotkac na kawe? Ehh gubię się w tym. Więc mam nadzieję,że rozumiesz mnie i mi pomożesz bo nie bardzo wiem jak mam, z wami,kobietami postępować. p.s. Może to jest tak jak mówią naukowcy,że społeczeństwo ma problemy z kontaktem werbalnym i wolą znajomości wirtualne zamiast realne.To by było straszne!

Gość butelke zwrotne
Kobiety same nie wiedzą czego chcą ;).

Gość Iskierka_24
Hmm, Ty wcale nie jestes taki bezpośredni...:) Ostatnio poznałam Twojego rówieśnika, zaczęliśmy rozmawiać (w realu), wymieniliśmy sie nr., raz spotkalismy sie na kawie i od tej pory przy kazdej naszej rozmowie slyszę: "Chcialbym sie z Toba pokochac, jestesmy dorosli wiec mowie wprost..." Ten to jest bezposredni...:( Nie martw sie, znajdzie sie taka co chetnie sie z Toba spotka, tylko nie wyskakuj od razu z takimi tekstami jak ten "moj wielbiciel" bo dziewczyne odstraszysz...:) POWODZENIA!

Gość Ostro...
Niezły koles...

Gość marakunda 20
o przepraszam bardzo. jeśli chodzi o internetowe znajomości to ja, kobieta! zwykle nalegam na spotkanie w realu. i dla mnie liczy się tylko taka rzeczywistość, bo przez monitor można się bardzo łudzić. nie wiem jak dla was, mężczyźni, kobiety, ale jedno spotkanie w tzw. realu jest po stokroć cenniejsze. nie rozumiem ludzi, którzy odwlekają takie spotkania ciągnąc w nieskończoność pisaninę. ludziom w dzisiejszych czasach tak strasznie brakuje otwartości na innych, na kontakt i prawdziwą bliskość.

Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią.."Co za koleś"..Musisz mieć naprawdę tupet. Wygląda mi na to, że jesteś zwykłym podrywaczem i flirciarzem, że traktujesz kobiety jak zabawki, a świadczy o tym już jedno z pierwszych zdań " zacząłem poszukiwania nowej przyjaciółki".. Nie wspomniałeś że szukasz miłości czy drugiej połowy. Przy okazji chyba mylisz pojęcia bo z przyjaciółką nie chodzi się na randki. Przyjaciół nie szuka się na portalach randkowych, na przyjaźń i zaufanie pracuje się latami!!! Mówisz, że piszesz do różnych dziewczyn i nie ma odpowiedzi. Zastanów się w takim razie może to z tobą a nie z tymi dziewczynami coś jest nie tak, może zwyczajnie nie każda kobieta szuka tam jak ty to nazywasz "przyjaciela"..Myślę że osoby rejestrują się na takich portalach zazwyczaj albo by poznać drugą połowę-partnerkę lub partnera albo po to by poznać kogoś do seksu. I myślę, że zaliczasz się do tej drugiej grupy, bo nie wmówisz mi że facet mający 32 lata nie ma nic lepszego do roboty niż szukanie przyjaciółek na portalach randkowych.. Przy okazji musisz być nieźle zdesperowany/napalony aby w poście na forum pytać czy jest chętna na spotkanie z tobą hahahaha "Nie jestem natrętem.Daleko mi do tego.Bo nie szukam na siłę"- sam sobie zaprzeczasz tym postem.Gdybyś nie szukał na siłę nie ogłaszałbyś się na forum :) "nie bardzo wiem jak mam, z wami,kobietami postępować."- nie dziwię się. Jako że skończyłam psychologię mogę na podstawie twojego postu wywnioskować, iż jesteś osobą, która albo udaje albo co gorsza jest mega narcyzem, chowa się za jakąś maską rozrywkowego kolesia na którego poleci każda. (Pewnie naoglądałeś się durnych filmów i myślisz że to mega fajne i przyciąga kobiety jak lep muchy i może tak jest tylko odpowiedz sobie na pytanie jakiego typu kobiety..) Może tak jest, może jesteś z wyglądu atrakcyjny, ale z takim podejściem do kobiet wiele nie wskórasz. Myślę że każda inteligentna kobieta szybko się zorientuje, że nie tędy droga, że nie nadajesz się na życiowego partnera i po prostu czmychnie. Szkoda że nie zdajesz sobie z tego sprawy, bo z takim postępowaniem możesz odstraszyć naprawdę wartościową kobietę, a przyciągnąć zwykłą szmat*. Jeśli jakaś kobieta jest do ciebie podobna, to znaczy że kompletnie nie nadaje się na partnerkę. Więc może zamiast przeszukiwać randkowe portale zajrzyj wgłąb siebie, zrzuć tą dziwną pozę faceta świni i może wtedy dostrzeżesz właściwą osobę. Swoją drogą skoro masz 32 lata i jesteś taki to chyba musiało spotkać ciebie coś bardzo przykrego że teraz bawisz się kobietami. Pomyśl realnie im więcej masz lat tym trudniej będzie tobie poznać odpowiednią kandydatkę na partnerkę. Forum nie jest do tego dobrym miejscem. Problem tkwi w tobie a nie w kobietach z portali randkowych. Powodzenia.

Zresztą twój nick sporo mówi na twój temat... Żal mi takich jak ty, którzy nie wiedzą co naprawdę liczy się w życiu i stawiają na chwilowe i ulotne przyjemności. Ja mam to na codzień z mężczyzną którego kocham, który jest przy mnie i wspiera mnie każdego dnia. Stawiasz na ilość- nie na jakość, podobnie jak wielu innych. Właśnie tacy jak wy przypominają nam o tym, że pochodzimy od zwierząt. Na szczęście inteligentni ludzie otaczają się osobami, które są wartościowe a nie rozkładają nogi na zawołanie. Żal mi tych dobrych kobiet które skrzywdzisz swoim zachowaniem. Gdy kiedyś któraś się zakocha i odkryje twoje prawdziwe oblicze na pewno ucieknie od ciebie jak najdalej. W ten właśnie sposób skazujesz siebie na samotność, bo to że nie brakuje tobie seksu wcale nie znaczy że nie jesteś samotny, a wręcz to potwierdza. Dzięki takim osobom jak ty jeszcze bardziej doceniam to, że mam takie szczęście i ukochaną osobę obok każdego dnia.