Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona Blondi

Jak poznać po chłopaku czy mu się podobam?... w szkole...

Polecane posty

Gość Zagubiona Blondi

jestesmy w ostatniej klasie liceum, na poczatku nawet go nie zauwazałam ale raz zagadał,potem drugi... a teraz w koncu zaczał sie przysiadac ,zartujemy,ale o tel nie poprosi... Wydaje mi sie czy mu sie podobam?? nie chce sie wygłupic

Gość Pies z Kotem
jeśli nie jesteś kujonem i nie wykorzystuje cie w celach zwalania zadań domowych to na pewno cie lubi, bo niby po co by sie przysiadał i zagadywał? nie jest przecież męczennikiem, no chyba że jest:P

Gość Zagubiona Blondi
No nie jest kujonem :) Hm...:) Dziekuje za wypowiedz w temacie :)

Gość Pies z Kotem
czujesz to prawda, że się podobasz?:) i słusznie :)

A postaw sie w jego sytuacji:P Byc moze jest przekonany ze kogos masz, albo jest zbyt niesmialy zeby cos rozkrecic:P A moze po prostu traktuje cie jak znajoma:P Moze warto zaryzykowac i wziac sprawy w swoje rece:P Poprosic go o pomoc w wyborze jakiegos ciuszka :P albo prezentu na urodziny przyjaciolki albo jakas rocznice rodzinna :P hmm?:P

Gość Zagubiona Blondi
Wie ze nikogo nie mam...:) Myślałam nawet nad zaproszeniem go na sylwestra... ale obawiam sie własnie tego ze sie wygłupie,ze moze tak sobie sie przysiada bo akurat miejsce było...;/ hm... Ale czuje takie dziwne cos w powietrzu jak juz so mnie przychodzi he he wiem głupia jestem :) Ale co mi tam :)

Gość Zagubiona Blondi
I dziękuję za wypowiedzi...:)

Gość Zagubiona Blondi
Oj tak :D he he

No to na co jeszcze czekasz:P Az ci jakas panna chlopaka podpieprzy sprzed nosa?:P Do roboty koleżanko, do roboty...:P I nie udawaj nikogo, nie snuj planow tylko bądź sobą:P bądz naturalna: P Faceci to uwielbiają:P

Gość drasklica
ja bym pokazal ze tez go lubie i ze lubie gdy sie przysiada wiec przy jakiejs okazji tez sama podeszla zeby wiedzial ze zauroczenie dziala w 2 strony

Heh:P jak ja bylem w ostatniej klasie LO to przez pol roku walczylem o taka jedna panne:P Ostatecznie wszystko sie posypalo, ale do tej pory mam ta satysfakcje, ze nie czekalem na lud szczescia tylko wzialem sprawy w swoje rece i dzialalem. Co moglem to zrobilem i mam spokojne sumienie:P

Gość Zagubiona Blondi
To dobrze :) Szkoda ze sie nie udało,ale spróbowałes... Kurcze mógłby postapić tak jak Ty :D Ja tu chodzę się cieszę i nie wiem co mu po głowie chodzi... ;/

Gość Zagubiona Blondi
Pokazuje mu to... Tak mi się wydaje :) juz go raz sama zaprosiłam zeby sie przysiadł, i uśmiecham sie do niego,i miluśka jestem i w ogóle. Ale... co moge jeszcze zrobic zeby go naprowadzic na własciwa strone mocy??? :)

Zagubiona Blondi "nie wiem co mu po głowie chodzi... ;/" Hehe... i sie nie dowiesz:P A z doswiadczenia, nie radze ciagle o nim myslec (wiem ze to cholernie trudne nie myslec o kims kto sie podoba:P) bo w koncu wpadniesz w pulapke wlasnych marzen i zakochasz sie nie w tym chlopaku tylko w wyobrazeniach o nim:P Co moge doradzic?:P 1. Poznaj go blizej, zwracajac szczegolnie uwagi na wady (jesli uwazasz ze nie ma wad tzn. ze go tak naprawde nie znasz):P 2. Zaproponuj cos niezobowiazujacego :P (zakupy itp) 3. Poszukaj jakichs wspolnych zainteresowan :P 4. Bądź sobą:P 5. Nie zakochuj sie za szybko, bo poplyniesz:P:P:P:P a on sie przestraszy i zacznie gadac teksty typu "zostanmy przyjaciolmi":D

Gość jkjjkjkjucfb bnnnnnnnn:)
Przysiada sie bo miejsce obok ciebie jest a jak zagaduje czy tam zartuje a w powietrzu jak sama mówisz uosi sie to cos .... To sama wiesz:)

Gość jojojojonkamSIE
Złap go za kutasa, to się dowiesz co mu w głowie ;P

Gość Zagubiona Blondi
Wiem,wiem....:) Ale to serio jest troche trudne... Dlatego przede wszystkim chce poczekac na jakis krok czy znak z jego strony. Dzieki WILKIE ze odpisuje mi ktos normalny he he

"Dlatego przede wszystkim chce poczekac na jakis krok czy znak z jego strony." Czasami trzeba pomoc szcesciu:P Nic na sile :P ale jesli on jest tego wart, to dzialaj:P Ostroznie ale do przodu:P ooo a wlasnie:P przeciez jeszcze studniowka przed wami:P

Gość jojojojonkamSIE
mi tez sie podobala pewna blondyneczka, ale nigdy nie mialem na tyle odwagi, aby zagadnac :)))

Hehe... najlepsze sa takie fazki, ze czlowiek ma pustke w glowie i wydaje sie ze wszystko co sie powie jest jakies glupie, bez sensu i nie sklada sie do kupy:P

Gość Zagubiona Blondi
Własnie mam takie wrazenie ze co nie powiem to bedzie jakas głupota.... hm...:) Najgorszy ten brak odwagi...;p

Gość Zagubiona Blondi
Z tymi blondyneczkami juz tak jest ;p

Gość Zagubiona Blondi
Jeszcze raz bardzo dziekuje za wasze wypowiedzi. I dobrej nocki życzę... :)