Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffffffffffffffff

faceci lubią takie dziunie

Polecane posty

Gość jesli facet napali
sie na czyjes balony a potem sie w rezultacie ze mna kocha to super atrakcja, raczej zal

Gość ja jestem 4 lata i
jak to nie ma ? mało kobiet ? jedyna na tym świecie nie jestem chyba. Akurat nasz seks jest bardzo udany, więc nie mam wątpliwości, że z chęcią przyjdzie właśnie do mnie. Pomijając fakt, że mnie kocha ;)

Sama lubię popatrzeć na ładne kobiety i czasami z moim bawimy się w takie ocenianie urody.

Gość martaaaa455
nie musze, widzialam na wlasne oczy co sie dzieje:)

Gość martaaaa455
kraft wydsjesz sie byc mega nudziara:P

Gość ja jestem 4 lata i
jak sobie popatrzy na balony i najdzie go ochota na seks to pewnie ze fajnie, bo to ze mna sie kocha ;) aczkolwiek pisze to jako abstrakcja bo stwierdzic tego na pewno nie mam jak a moj mi tego nigdy nie mowil, a kochamy sie bardzo często ;)

Gość martaaaa455
mój facet uważa ,ze jestem naj zawsze jak oglądamy coś i są ładne kobiety to pytam , czy mu się podoba specjalnie , bo chcę być troszkę zazdrosna zameczasz swego faceta durnymio pytaniami a on oczywiscie ci mowi ze ty jestes najpiekniejsza:P

Gość a ty sie wydajesz
byc bardzo zakompleksiona martaaaa455

Nie pisałam o wielkości. Bo mi się wydaje, że niektóre z Was umieszczają mózg faceta w jego fiucie. Jeżeli tak to fajnych fiutów sobie znalazłyście panie wszechwiedzące

Gość martaaaa455
Kraft kto tu jest zakmpleksiony:P zadajesz pytania swojemu facetowi,durne pytania:P

Gość BO MOZG FACETA
JAK MU STANIE JES W FIUCIE CZY TEGO CHCECIE CZY NIE

hahah widzisz nartaaa odrazu z góry piszesz ,że zamęczam . tak siedzę 24 na dobę i pytam się:Misiu a ta ładna, Misiu a tamta ? nawet nie wiesz, jak my ze sobą rozmawiam , nie masz zielonego pojęcia jakie mamy relacje. wygląda to inaczej niż ten schemat jaki masz w główce.

Gość martaaaa455
mój na taki plastik może co najwyżej nasrać nie znacie naszych facetów , więc nie komentujcie. twoj 1 wpis:P ja oczywiscie ze nie znam tego faceta ale ty tez malo o nim wiesz:P

Bo jak któraś szuka fiuat z fiutem to niech póżniej nie marudzi jat ten fiut kieruje jej facetem. Niektóre kobiety znajdują sobie mężczyzn a nie fiutów

Gość ja zapraszam do tej dyskusji
w takim razie mezczyzn niech sie moze wypowiedza to bedziemy wiedziec prawde a nie jakies pierdu pierdu fantazjowanie

martaaa jestem świadoma swojej wartości, pisałam juz ,że gadamy o tym bo lubię gdy on czasem da mi powód do zazdrości. w małych dawkach to nie szkodzi a wręcz pomaga :)

Gość ja jestem 4 lata i
najwidoczniej to wy macie z tym problem. Mnie nie drażniłoby, gdyby moj facet zawiesil oko na cyckach itp. ale nie zwracam na to uwagi bo jestem spełniona i szczęsliwa w zwiazku, w sferze erotycznej także. współczuję takiego zblazowania w związku

martaaa to błagam powiedz mi jaki jest mój facet !!! o dzięki ci Pani ,że na tym forum taką wyrocznie znalazłam :P słucham:D przekażę mu Twoją wiedzę o nim:D

Gość martaaaa455
twoj 1 wpis ja oczywiscie ze nie znam tego faceta ale ty tez malo o nim wiesz czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem czy inteligencja poszla w las?

Robi sie gorąco bo nie sposób odróżnić MĘŻCZYZNĘ OD FIUTA :P Cięzko sama wiem po sobie, wszystko pięknie ładnie. Ale zależy wszystko od Twojej samooceny. Nie pytaj nie przejmuj się...Pewnego dnia będziesz miała takie myśli przechodząc z ukochanym po ulicy jak będzie szła ładna laska "Gdyby mnie za to nie zamkneli była bym w stanie ja zajebać!"

Gość martaaaa455
do cbnmgf zaraz napisza nawiedzone ze laska ze zdjecia jest brzydka:P

no mmarta skoro mało o nim wiem , to oświeć mnie co Ty wiesz... wypowiadasz się na tym topiku , jakbyś już wszystko wiedziała o facetach, a więc proszę... według Ciebie mój facet od reszty nie odstaje .