Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylkodlaciebiebebe

POMOCY bo zwarjuje!!!!!

Polecane posty

Gość paulinuchaaaaa
A dużo smsów mu pisałaś od tego czasu?

Może z 7...ok do 10 doszło ale to przez 3 dni. Byłam wcieta w pracy jak robiłam zdjęcia w klubie wypiłam kilka drinków...i zaczełam maraton sms-owy...poleciały chyba z 4 pod rząd...

ojej ale pytanie zadalas ja tam sie nie wypowiem bo potem napisza ze niemila jestem a mam tu paru obserwatorow i krytykow ale mam nadzieje ze ci ktos dopomoze

Gość paulinuchaaaaa
Wiesz nigdy bym nie uwierzyła,że faceci są zdolni do takich podłych czynów,dopóki mnie facet nie wyrolował po 5 latach...nikogo poza nim nie miałam i jak słucham takich historii to powątpiewam w miłość..chociaż u Ciebie może być dobrze niewiam,nie mam pojęcia facet powinien się odezwać..

Gość paulinuchaaaaa
Skoro tyle to powinien dać znać przecież...

miss lipstick 123 daj spokój mądrze piszesz. Chciała bym żebyś brała udział w dyskusji...nie przejmuj się opinia innych ja dlatego piszę o tym bo jestem gotowa przyjąć krytykę.

To moje ulubione teksty od Adama Adaś :* 2010-12-04 20:09:38 pisałem słodka. Nie sądzę byś latała za facetami więc nie wiem skąd takie rozpoczęcie rozmowy.:) Adaś :* 2010-12-07 22:04:49 przecież jesteś szczupła, seksowna i kusząca jak modelka. Więc jakiej diecie!? Adaś :* 2010-12-21 02:55:33 pajemaju! jeszcze 3 mb, szybko neostrado, szybko! to jak wysyłałam mu swoje zdjęcia xD

Adaś :* 2010-12-21 02:46:47 siebie to rozumiem bo próbuje CIę poderwać.^^ Nie napalaj się jak Rzyd na cebulkę :P 2010-12-21 02:57:26 Dokładnie xD 2010-12-21 02:58:42 Jeszcze chwilka... 2010-12-21 02:58:43 :P 2010-12-21 02:59:00 Ja chce zobaczyc Twoją reakcję... 2010-12-21 02:59:03 Adaś :* 2010-12-21 02:59:25 reakcje czy erekcje?:D

Nawet sobie nie wyobrażasz jaki...takiego sexu to ja w zyciu nie miałam miałam przed Nim 2 facetów ale każdy miał się czym pochwalić (26 cm, i chyba 19 cm) ale On był czuły całował tak że nawet jak teraz jak o tym piszę jest mi słabo!! Miałam 4 orgazmy jeden za drugim...jego dłonie usta...potrafią cuda...

"26 cm, i chyba 19 cm" taaak, oczywiście a teraz weź linijkę i odmierz od cewki moczowej 26 cm w górę brzucha wychodzi przełyku? "ale On był czuły całował tak że nawet jak teraz jak o tym piszę jest mi słabo!! Miałam 4 orgazmy jeden za drugim...jego dłonie usta...potrafią cuda..." dłonie i usta + twoje podniecenie i zakochanie = cuda a poprzedni tego nie potrafili???

Ani jeden ani drugi...tak mniej więc obrazowo przedstawiłam w cm. Ale żaden nie dał mi czułości, poczucia bezpieczeństwa, nie zapewnił atmosfery, nie całował nie pieścił jak Adaś...nasza poza ulubiona "Na Adasia" zapytałam jak to jest :D dosłownie :D śmiać mi się chce bo bawiliśmy się tym co się działo...uuuu xD Siedzę na łóżku z laptopem na kolanach i zwijam się ze śmiechu jak sobie to przypominam...przepraszam ale mam swoje czady...

Matko, ale mi sie smutno zrobiło jak to przeczytałam. Bardzo Ci współczuje, bo wiem co czujesz. Nie chce Cię pozbawiac złudzen (choc może to lepiej dla Ciebie), bo moze facet rzeczywiscie sie przestraszył, ale... Prawda jest taka, że oni to potrafia. potrafia udać w łózku i poza nim wszystko- gest, dotyk, spojrzenie...Wiem to z własnego doświadczenia niestety. Pytałam nawet kolege czy to jest mozliwe, żeby tak dotykac i całować nie czując nic. Odpowiedział, że jeżeli facet chcę sie przespać z dziewczyna to jest w stanie udac wszystko... Także niestety, chyba musisz o nim zapomnieć, bo prawda jest taka, że gdyby mu zależało to nawet gdyby był strasznie zajety to napisałby chociaż smsa, ze odezwie sie później. Trzymaj sie Moja Droga i badź dzielna!

Dziewczyno weź się w garść. Dałaś się nabrać i tyle. Zdarza się najlepszym. Nie puściłaś się tylko uległaś chwili. Każda z nas pragnie czułości i bliskości a takie barany to wykorzystują. Nigdy więcej nie wierz w czułe słówka na imprezach przez gg czy sms. Facet ma być przy tobie w zwykły szary dzień a nie kiedy on ma na to czas i ochote. Jak chce cię zobaczyć to nie ma prosić o zdjęcie tylko przymaszerować pod twoje drzwi. Ty nie potrzebujesz oprócz siostry opiekować się jeszcze facetem i dbać o jego dobre samopoczucie. Ty potrzebujesz mężczyzny który będzie dla ciebie podporą. Poczekaj pojawi się się i może nie będzie miał "26 cm" ale za to napewno coś o większej wartości i znacznie dłuższym terminie przydatności.

Historia opowiedziana w taki ciepły sposób, miło się czytało, tylko hmm.... teraz już nie ma sensu, żebyś wypisywała mu sms-y. Wydaje mi się, że gdyby coś poczuł tak jak Ty, gdyby tęsknił, to już dawno byłby u Ciebie. My kobiety przeważnie myślimy inaczej niż mężczyźni, wychodzimy z założenia, że skoro może być tak cudowny seks, to nie może się to dziać bez uczuć, bez zaangażowania, ale niestety... Mimo to, mam jeszcze nadzieję, że może on się obudzi, ale nie pisz już do niego.

Gość drań nad drańmi
wykorzystał cidrań nic nie poradzisz musisz przeboleć :(

wkurza mnie to ze pierw jestes na nie temu zwiazkowi lub niepewna ale im bardziej ludzie z forum Ci odradzaja ten zwiazek to tym bardziej go bronisz, piszesz jakie to on wspaniale rzeczy Ci pisze, faceci mowia to co kobieta chce uslyszec

"im bardziej ludzie z forum Ci odradzaja ten zwiazek to tym bardziej go bronisz" normalna ssacza reakcja