Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska i współczująca

pytanie do pań pobierajacych opłatę ze sex

Polecane posty

tak się dzisiaj zastanawiałam jak to jest z Wami drogie panie gdy przychodzi mężczyzna wybiera sobie którąś z was ( wy stoicie w rządku jak małpy,) wdzięczycie się by was wybrał bo stówka wpadnie a gościu fizycznie jest obleśny.no i wybiera Ciebie ty piękna i młoda on podstarzały typ,zaniedbany. co wtedy sobie myślisz?nie chce ci się wymiotować? na samą myśl mi nie dobrze.

Gość taka jedna wsaniala
Zygmunt I Stary sprawia, że wszelkie mysli odplywaja bezpowrotnie :)))

Gość JGATMJG.
JA nie stoję w żadnym rządku i sama wybieram klientów,priv.jeszcze pyt.?

i żeby było jasne - ptaszki nie siedzą, a tym bardziej nie na gałęzi

Gość tiffany nice tits
akurat to chyba pytanie skierowane do dziewczyn ze zwyklych agencji, ja Ci moge poiwedziec ze nigdy takiego klienta nie mialam ! kiedys zajmowalam sie tym procederem ale pracowalam w lokalu gdzie godzina nie kosztowala 100 i moze dlatego nie przychodzili niedomyci ludzie. Wogole bardziej sie to opierało na masażu erotycznym niż sexie , dopiero potem "dyrekcja" zarządziła obowiązkowy seks więc mnie to juz nie pasowało bo ja sama sobie wybierałam kto mi sie podoba i kto bedzie moim stalym klientem.Nie ukrywam ze jestem wyjątkowo ladna , a wtedy bylam do tego jeszcze supermłodziutka więc I was rouling !

Gość JGATMJG.
Tif,a ile teraz masz lat?a za 100 to może bym dała z 15 minut

Gość tiffany nice tits
teraz to juz 31 , więc w takie rzeczy sie nie bawie , skonczyłam studia , na jesieni zaczynam podyplomówke , i pracuje w zupelnie innej branży

Gość i was rouling?
nie dosc ze pisownia nie teges, to jeszcze pojecia o czasach nie ma :D

Gość 3 points
a co to znaczy rouling?:P hehehehehehehe

Gość akrionim
To zwyrodniała i ohydna praktyka seksualna stosowana przez dziwki studiujące w Szkole Głównej Trzepania Konia w Chędożewie Małym (nauka nie wymaga matury i znajomości zasad pisowni).

Po skończeniu szkoły i wyruchaniu z interesu kończy się w Tesco (tzw. zupełnie inna branża).

Gość \\\hehehheheh
a wy ociekacie jadem i jestescie smieszzni

Tak na marginesie jest to bardzo ciężki zawód. Mnie osobiście podoba się bardzo mało mężczyzn.Pewnie patrzę na nich innymi kategoriami , doszukuje się jakiegoś błysku czy chemii bo bez tego nie wyobrażam komuś się oddać . Wiele osób jest anty nastawione do takich kobiet ja jednak im współczuję bo uprawiać seks z kimś kto ani w jednym % im nie odpowiada fizycznie ....bryyy aż mam ciarki fuj. Nie mam tutaj na myśli jakiś niedomytych bo podobno teraz w agencjach są prysznice ale o zewnętrzny wygląd . W agencjach pracują przeważnie bardzo ładne dziewczyny a przyjdzie taki 50-latek do 20-latki i do tego 150 w kapeluszu fuj już jak o tym piszę to mam dość i szkoda mi tych dziewczyn choć nikt ich do tego nie zmusza w sumie.

Gość sdghtyv
:) bo ty normalna jesteś a one są dewiantkami

Gość teska44
do autorki: a co cie to obchodzi?

Gość Kamila XXX
Bo prostytuty to w wielkiej wiekszosci lenie smierdzace bez szacunku dla siebie

tiffany nice tits Czy ty naprawdę wierzysz w to że im bogatsi ludzie tym czyści? Zawsze mnie ta teoria niezmiernie bawiła... Bardziej chyba tylko ta iż im ludzie mają więcej kasy tym bardziej są kulturalni... Zastanawiające jest że taką teorię najczęściej można przeczytać tu na kafeterii i to z ust(podobno) byłych prostytutek...

Gość hfhfh
mam problem prostytutki a mianowicie: mam dziewczyne i mam znia problem gdyz ona caly czas ma ochote na sex robimy to po 6-7 razy dziennie i ja juz nie daje rady za duzo chodze zmeczony tym sexem no ciagle sie kochamy co zrobic zeby nie chciala bez przerwy uprawiac sexu a 2-3 razy dizennie zeby jej wystarczylo? co z tym zrobic? hmmm a apropo zjebow plalacych za sex , wystarczy tylko pogadac z kobieta i mozna ja pozniej ruchac non stop a pozniej nastepna za free a nawet one mi funduja wszystko wlacznie z tym ze mnie zapraszaniem do siebie goszcza w ogole super sprawa fane zycie przy okazji mozna sie zakochac od czasu do czasu... zyc dzioalac zdobywac a za kase to zostawcie zjebom i nieskiej wartosci laskom ktore nie potrafia zarabiac...

Gość hfhfh
" Kamila XXX Bo prostytuty to w wielkiej wiekszosci lenie smierdzace bez szacunku dla siebie " jakie tam lenie po prostu ludzie z niska wartoscia, zeby miec wartosc trzeba cos potrafic proste a jak sie nie potrafi to sie oddaje tym co potrafia, lepiej potrafic i zyc i miec wybor, pozdro zjeboim placacym i dnu spolecznemu nie poptrafiacemu radzic sobie w dzisiejszym pieknym ale wymagajacym swiecie w ktorym trzeba czasami siebie sprzedawac zeby nadarzyc

Gość hdsftgy6ervfcew
:)

Gość sibling
Moze uczyc im sie nie chcialo albo nie mialy warunkow

Gość tiffany nice titss
jak najbardziej mi sie chcialo uczyć , skończylam studia. Na dzięn dzisiejszy , jestem po za granicami Polski a od wrzesnia ,zamierzam dalej sie kształcić.

Gość uperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
up up

Gość dla mnie nie była to komfortow
a sytuacja ale zawsze wyobrażałam sobie swój ideał; w takim momencie