Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JavierBardem

jak ją rozkochać???

Polecane posty

Mam do was pytanie. Jak rozkochać w sobie a przynajmniej jak sobą zainteresować kobietę? Wiem wiem powiecie, że nie ma uniwersalnego klucza albo, że brak mi ambicji, by coś wymysleć. Otóż od dwóch lat byłem sam z własnego wyboru i tak jakoś teraz kiedy spotkałem dziewczynę, która mi się podoba, o zbliżonym charakterze nie do końca mam świadomość co jest wskazane, że ona o mnie tylko myślała a co nie? Ja mam 24 lata a ona 19. Chętnie się ze mną spotyka, więc nie można powiedzieć, że jestem jej obojętny. Jesteśmy już po dwóch randkach, co prawda udanych ale bez buziaka. Nie chce żeby buziak był mechaniczny bo tak trzeba, bo to 2,3,4 randka, ale przez chemie która zaistnieje. Pomóżcie. Jak byście polecili się mi zachowywać. Czy codzienne smsy ją wkurzą czy tylko ich przewidywalna treść?

Gość przede wszystkim okazywac
zainteresowanie, ale nie przesadzac, nie pisac 10 smsow dziennie, 1,2 wystarcza a moze nawet lepiej zadzwonic

Gość jjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkk
hmmm,,chciałabym żeby to pisał mój obiekt:/ i dlatego , ze jest taki dziwny i chciałąbym to tłumaczyć tym ,zze też nie wie co robić...