Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle 2002-2010

KTO DO CHOLERY PODMIENIŁ CIAŁO???

Polecane posty

Gość cOOle 2002-2010

Na pokład samolotu do Smoleńska wsiadł kurdupel, Kłótliwy człowiek, marny prezydent ksenofob, mierny polityk Autor obelg w rodzaju spieprzaj dziadu, małpa w czerwonym, ja panią załatwię Jednym zdaniem pośmiewisko dla całej Europy prezydent o wyjątkowo niskim poparciu społecznym Zaś w trumnie ze Smoleńska przywieziono wybitnego męża stanu Wyjątkowego patriotę "bohatera narodowego, ojca narodu najwybitniejszego Polaka rownego królom Więc ja się Was pytam KTO DO CHOLERY PODMIENIŁ CIAŁO 🖐️:D:classic_cool:

Gość formerfriend
Głupie pytanie. Przecież jak oni pierdolnęli o ziemię to te ciała musiały się porozrywać i wymieszać ze sobą. Na pewno w Rosji nie badali DNA każdego urwanego członka tylko dopasowywali na chybił trafił oceniając jedynie organoleptycznie, gruba dłoń do grubego tułowia, mały fiutek do małego człowieczka. To żeby nie było jaj to napisali, że przywieźli męża stanu, bo może któryś z jego członków kiedyś nim było...

nie uważałeś przed wylotem, bo gdybyś trochę się orientował a nie kierował opinią "całej Europy", która po prostu ma swoje interesy i chwali takich, którzy tych interesów nie naruszają, to wiedziałbyś, że na pokład wsiadł, może nie mąż stanu ale całkiem przyzwoity polityk, mądrzejszy także od Ciebie (ale to żaden wyczyn, bo ja też jestem mądrzejszy od Ciebie) i od tej małpy w czerwonym i wielu ociekających jadem i podobnych Tobie zsowietyzowanych już od nawet 3 pokoleń, naiwnych głupolków :) potem też nie uważałeś i dałeś się zwieść przesadnej propagandzie...

@ przeklęte zrób sobie dobrze i przestań spuszczać bąki na forum erotycznym

Właśnie miałam poprawić błąd, ale mnie wyprzedziłeś. Czemu zaraz tak z grubej rury? Pomylic się rzecz ludzka.

Gość żanetolka
artykuł na miarę autora i jego nieprzeciętnej inteligencji :classic_cool:

Gość Polaciało GÓWNO
Przyleciało GÓWNO w worku:classic_cool:🖐️