Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaSiasia0912

miał wiele partnerek:(((

Polecane posty

haha nie no nie chodzi mi o to ze cham i mial czekac:D ja o to pretensji do niego nie mam, tylko zle mi z tym ze byly jakies przedemna. chcialam kogos kto bedzie dla mnie pierwszym takze. no co ja na to poradze ze taka jestem i mi to przeszkadza... dobrze ze chociaz w tej drugiej sprawie bylam pierwsza :D

no zdaje sobie wlasnie ale... nie rozumiecie mnie nooo.... chodzi o to ze mam wrazenie ze moze tamte calowaly lepiej czy cos.. i to mi przeszkadza chyba." najwazniejsze ze mu robisz ustami lepiej :P reszta obleci ... a na marginesie jaką tępą strzałą trzeba byc by myśleć tak jak ty:)

Gość ajajestem
Jeezu! Obyście całe zycie miały tylko takie problemy...

tylko zle mi z tym ze byly jakies przedemna. " źle ci z tym? a dasz rade z tym życ ? Bo jeśli nie , to zasmucę cię :) i powiem ci ze nikt jeszcze nie wymyślił maszynki by cofnąć sie w czasie i zmienić tryb wydarzeń

KasiuSiasiu, jeśli miał wcześniej rzeczywiście wiele partnerek, to jest to problem, ale nie tylko emocjonalny, także być może wenerologiczny. Mówiąc nieelegancko, zwartości kilkunastu innych pochw mogą teraz zostać przekazane Tobie. Czy masz pewność, że on nie ma kły, HIV itp?

tepa strzala.. no mozliwe ale nie jestes na moim miejscu zeby wiedziec ja ja sie z tym czuje. chcialam miec takiego ktory bedzie dla mnie pierwszym w kazdej sprawie i dla ktorego rowniez ja bede pierwsza. wiec dlatego mnie to zabolalo jak sie o tym wszystkim dowiedzialam. tymbardziej ze uchodzil za niesmialego i mnie ''zdobywal'' ponad rok bo sie panicznie wstydzil ciagle-tak mu zalezalo. wiec dlatego mnie to zdziwilo ze mnie wstydzil sie zlapac za reke przytulic pocalowac w policzek- musial wypic a z innymi kiedys sie lizal...

chcialam kogos kto bedzie dla mnie pierwszym takze. to trzeba było sobie takiego szukać, a nie mieć pretensje do garbatego, że ma dzieci proste na świecie jest wielu 15-to latków...

dam rade z tym zyc bo zyje juz z ta wiadomoscia kolo 3 lat. :D

Gość ajajestem
Kasia Ile Twój facet ma lat?

wlasnie dlatego znalazlam sobie jego, bo pomyslalam ze skoro niesmialy taki strasznie, dziewczyn sie wtydzi to zadnej nie mial takiej bardziej na powaznie... ale to sie okazalo juz jak bylismy razem

Gość Pawel lo
To bedziesz jego nastepna Kasiu , po tobie beda kolejne.

dam rade z tym zyc bo zyje juz z ta wiadomoscia kolo 3 lat " cieszymy sie w takim razie że mogłaś tutaj "wygadać sie " :D

Gość baby sa gupie....
to jest to problem, ale nie tylko emocjonalny, także być może wenerologiczny. Mówiąc nieelegancko, zwartości kilkunastu innych pochw mogą teraz zostać przekazane Tobie. Czy masz pewność, że on nie ma kły, HIV itp?" Dokładnie.

Gość Regres wypowiedz sie w topiku
Rusłan_Kraków :D:D:D:Dile ona ma lat:D:D

Gość MARCOO
jezuuu jak ja zyczyłbym wszystkim ludziom żeby mieli takie problemy a nie inne. moja żona była dla mnie 20 partnerką. ja dla niej 3. i od lat zyjemy wpatrzeni w siebie jak w obrazek. nigdy jej nie zdradziłem ani nawet nie myslałem o tym. nie planowałem tego, nie nabijałem sobie licznika-po prostu miałem powodzenie a będąc w pewnych okresach zycia samotnym spotykając inna dojrzała osobe chcąca tego samego-czemu nie? nikomu krzywdy nikt nie robił. problemem niestety są psychiki kobiet które pytają a nie sa gotowe na odpowiedz. najgorszy wróg kobety to ona sama i jej mysli które w 99% prowadzą do ZŁYCH WNIOSKÓW. zamiast zawracać sobie gotare takimi pierdołami lepiej skupcie się żebyście były ostatnimi i NAJLEPSZYMI kobietami dla swoich facetów. liczy sie to co łączy dwojga ludzi a nie pierdoły typu ja nie byłam jego pierwszą o jejku:/

Elsa21 --> A ja tam Cię rozumiem :) chyba nikomu radości nie sprawia myśl,ze nasz facet miał przed nami inne, które dotykał itd. Masz słabszą psychikę, dla Ciebie nawet takie drobnostki są ważne. No i nie ma w tym nic złego. Poza tym,że Twojej psychice to na pewno nie pomaga. Ale skoro Cię to gryzie no to trudno, życie :) Mnie też takie głupoty irytują ale nad tym nie ma co myśleć. Dobrze,że mój miał mniej dziewczyn niż ja facetów :D to mnie pociesza hehe ;) no i nie ma co sobie brać do głowy czegoś co robił jako gówniarz. Było minęło.

Gość iwika1987
Dla mnie to nie jest problem, dobrze wiem, że mój Mężczyzna miał przede mną wiele kobiet. Nie twierdzę,że to komplement, że to dobrze. Ale to jest przeszłość. Wiesz,nie raz słyszałam, że facet(oczywiście kobiet też się to może tyczyć), zdradził tylko dlatego, że chciał zobaczyć jaki jest seks z inną kobietą, że to dla nie niego nie miało znaczenia. Dlatego cieszę się, że mój Mężczyzna ma już pewnie doświadczenie. Ale skoro dla Ciebie to jest taki wielki problem, z jego przeszłością, to zastanów się teraz.

Gość MARCOO
dodatkowo-i w sumie ja to tak odbieram-lepiej jak spróbuje za młodu żeby potem nie był za ciekawy:) ja sie wyszalałem, spełniłem rózne fantazje których nie mógłbym spełnic z moja zoną (np trójkąt) i mam spokój w głowie:)

Gość iwika1987
I ja się zgadzam z tym co napisał MARCOO. To jest dobre podejście do sprawy :)

''słyszałam, że facet(oczywiście kobiet też się to może tyczyć), zdradził tylko dlatego, że chciał zobaczyć jaki jest seks z inną kobietą, że to dla nie niego nie miało znaczenia.'' no wlasnie, z jednej str sie ciesze, a z drugiej boje sie ze bedzie kiedys ciekawy jak to jest z inna... o ile juz nie jest ciekawy (chociaz mowi ze nie, no ale wiadomo bo co innego ma powiedziec) tymbardziej sie boje, bo ja nie zgadzam sie na pewna rzecz ktora on by chcial sprobowac ale wie ze ja nie chce i nigdy sie na to nie zgodze, dlatego boje sie ze bedzie chcial tego sprobowac z inna...

Gość tez tak kiedys mialam
a teraz sie z tego smieje. dziecinne zachowanie i tyle. kazdy ma jakąś przeszłość i nie mozna nikogo winic za nią ;)