Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracusia53543

praca - ciąża zwoleniene

Polecane posty

Gość pracusia53543

witajcie jest jeden watek o zw. po powrocie z macierzyńskiego , ale tam dziewczyny pisza juz miedzy soba a ja mam obawy mam b. dobra pracę w państwówce .na czas nieokreślony pracuje juz kilka dobrych lat, sprawdzam sie itp. moje stanowisko jest jednoosobowe, nie ma drugiej osoby która w pełni potrafiłaby mnie zastapic - gdyż zbyt obszerny ejst zakres tego co musiałaby sie nauczyc nigdy dłuugich urlopwó nie brałam, a choroby szybko leczyłam aby nie siedziec na L4 tylko jestem juz po jednej utracie ciazy, teraz mineło kilka m-cy lekarz kazał próbować i sie tak obawiam bo nie wiadomo, jak ciaza bedzie przebiuegac jezeli bede długo na zwolenieniu i maicerzynskim to napewno beda musieli wziac kogos na zastepstwo czy któras z was pracujących w państwówce spotkała sie z tym, że po tych załóżmy kilku m-cach nie miaął do czego wracać? , bo tamta była lepsza itp.... czy częściejk zdarzsie to u prywatnych pracodawców.

znam sporo kobiet pracujących w państwówce i tylko jedna po macierzyńskim nie miała gdzie wracać ale dlatego że raz umowa jej się skończyła a dwa nie mogli jej ze względów etycznych przedłużyć (uczyła w szkole religii a ciąża pozamałżeńska) tak więc myślę że nie powinnaś się martwić wkońcu zdrowie i życie dziecka najważniejsze

Gość pracusia53543
moje relacje z kierownikiem są dobre, choć czasami ma niespotykane pomysły i jest nie do przewidzenia co zrobii. może martwie sie na zapas , w regionie gdzie mieszkam o prace bardzo trudno, i moge mowic ze jestem szczesciarą ale czy ogólnie jest trudno zwolnic pracownika w państwówce majacego umowe na czas ., nieokreslony????????????????