Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka222222

problem z księgową w firmie

Polecane posty

jestem sekretarką i do moich zadań należy m.in zaopatrywanie biura w różnego rodzaju artykuły, typu kawa, papier toaletowy itp. Za każdym razem biorę na to kasę od księgowej, oddaję resztę, fakturę, czekam aż sprawdzi czy się zgadza. RAZ zdarzyło mi się, że oddałam jej fakturę, którą w sklepie przez pomyłkę wystawili na inne produkty niż kupiłam i na niższą kwotę. Ona zobaczyła tą fakturę (którą oczywiście jeszcze tego samego dnia wymieniłam na poprawną) i dowaliła mi takim tekstem, że no ja nie będę wiecznie dokładać ze swoich, coś mi się nie zgadzało i teraz już wiem co. Niby z uśmiechem to wszystko, że niby luz ale się wkurzyłam. Raz jej dałam złą fakturę bo nie spojrzałam, zawsze czekam aż sprawdzi czy się wszystko zgadza a ona do mnie z takim tekstem! od tej pory zawsze jak jest mowa o kasie, fakturach itp to strzela takie durne miny i głupio się uśmiecha. Co za szmata. Dodam, że nie tylko ja biorę kasę od niej bo pozostali też od czasu do czasu coś kupują. Nie umiem jej powiedzieć nic do słuchu a wkurza mnie takie zachowanie..

Gość ukwlakso
o mamo przeciez ten temat był juz z jakies 4 miesiace temu. niemasz o czym pisac dziecko ZE KOPIUJESZ TEMATY?

tamten temat pisała moja koleżanka

Gość ukwlakso
taa oczywiscie. :) przeciez on jest słwo w slowo. spadaj dziecko szukaj gdzie indziej wrazen.