Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccczzzarna

Czy on mnie zdradza czy to już moje chre wymysły!!!!!!!

Polecane posty

Gość ccczzzarna

Cześć wszystkim mam taki problem borykam się z nim już jakiś czas nie chce się koleżanką zwierzyć bo sobie o mnie pomyślą jaka ja jestem głupia, wiec pisze tutaj. Jestem z facetem już dobre 6 lat zawsze było wszystko w porządku ale od jakiegoś roku coś się zmieniło, raz znalazłam w jego telefonie zdjęcie jednej dziewczyny to mi się tłumaczył że ściągał coś z internetu i pewnie przez przypadek ściągneło się i to zdjęcie. Następny przypadek to taki że jakiś czas temu wyszedł z pokoju i miał włączone gg coś mnie pikło i zajrzałam zobaczyłam tam jak pisze sobie z koleżanką z pracy takie teksty "zawsze mi się podobałaś, nie raz ci chciałem skraść całusa , naprawdę mi się podobasz" i wysyłali sobie serduszka całusy. Przysiągł mi przed świętym krzyżem ze go nic z nimi nie łączyło że tak sobie żartował z ta koleżanka. Dziewczyny powiedzcie czy ja jestem taka naiwna i głupia ze mu uwierzyłam czy może faktycznie to nic takiego.Wiem że otrzymam tu kilka wyzwisk ale może ktoś będzie poważny i mi coś powie czy miał coś podobnego itd. Bardzo dziękuje!!!!!!

Gość typowe
zauroczenie i fascynacja jakas inna baba. wiesz moze mu to przejsc a moze sie zamienic w cos innego i tedy cie albo zdradzi albo rzuci. jak do tej pory mu ufalas i nigdy nie daawal ci powodu do niepokoju i masz z nim dobry kontakt to z nim porozmawiaj i juz. czasem tak jest ze facet potrzebuje jakiejs odmiany i chce sie odstresowac i poflirtowac z inna. moj tez tak mial ale my mamy inny zwiazek :D taki bardziej praktyczny a mieszkasz z nim juz???

Gość karolinka8555555555555
miej oczy i uszy szeroko otwarte

Gość paparappa
cóż, może cię jeszcze nie zdradził ale chodzi mu to po głowie, jawnie flirtuje z inną, zapytaj go o to? zapytaj, jak by się czuł, gdybyś ty tak z kimś pisała, czy uważałby, że to ok?

Gość ccczzzarna
Nie jeszcze razem nie mieszkamy, ale zamierzamy coś myśleć już od sierpnia i nie wiem czy to jest dobry pomysł. Ufałam mu i może za bardzo mu pokazałam że mi zależy. Rozmawiałam z nim o tym nie raz i cały czas mówi że nic nie było miedzy nimi, ale mi coś podpowiada że to nie prawda

Gość yuagd yiGDHI
TO ZE Z KIMS GADA NIE OZNACZA ZE CIE ZDRADZA JA TEZ ROZMAWIAM NA GG Z KOLEGAMI I NIE UWAZAM TEGO ZA ZDRADE POWIEM CI WIECEJ ZE MOJ UKOCHANY KIEDYS TEZ SOBIE ROMANSOWAL PRZEZ INTERNET ALE ROBIL TO Z KOBIETA NIE ZNANA MU....

Gość kjbjkvhjh
"przysiagl mi przed swietym krzyzem" :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 i wszystko n aten temat 🖐️

Gość oksjdjhe
mysle ze jestes naiwna. naprawde. przypatrz mu sie uwazniej.

Gość osdadadaksjdjhe
"yuagd yiGDHI TO ZE Z KIMS GADA NIE OZNACZA ZE CIE ZDRADZA JA TEZ ROZMAWIAM NA GG Z KOLEGAMI I NIE UWAZAM TEGO ZA ZDRADE POWIEM CI WIECEJ ZE MOJ UKOCHANY KIEDYS TEZ SOBIE ROMANSOWAL PRZEZ INTERNET ALE ROBIL TO Z KOBIETA NIE ZNANA MU.... " ciebie chyba pojebało???? ty jestes nienormalna. ty flirowałas twoj koles romansował. nie no super. ale co tam ze romansował przeciez nie znał babki :D:D:D:D:D:D:D o ja pierdziele jakie dziewuchy sa naiwne a ty szcezgolnie.

Gość yuagd yiGDHI
nie kazda rozmowa musi byc zdrada.... ale jesli robi to z kolezanka i pisze ze mu sie podoba to spytaj go czy jest jakis popierdolony ze pisze takie rzeczy?????i ze jak chce to niech sobie do niej idzie

Gość yuagd yiGDHI
ja nie wiem o czym on pisal ale wiem ze gadal przez gg a ja nie romansuje tylko rozmawiam

Gość yuagd yiGDHI
dostał za to po ruju i tyle ale nie zamierzam sie zrostawac z facetem o to ze z kims gadal

Gość ludzie co z wami
przykro mi to pisać, ale masz słuszność i nie wierz już w nic co mówi tylko zbieraj dowody, by rzucić mu nimi w twarz, a wtedy będziesz już pewna... nie daj się nabrać na nic... oni zawsze mówią to co chcemy słyszeć...

Gość Jo------anna
A skąd my mamy wiedzieć czy zdradził? Może fizycznie, może emocjonalnie, na pewno nie zachowuje się odpowiednio. Ja już jestem tak wyczulona, że jakby mój mężczyzna wysyłał serduszka innej, pisał coś o skradaniu całusów, to zakończyłabym związek. Za dużo w życiu przeszłam na akceptowanie takich gierek.

Gość jasiuuu44
moja siostra też wierzyła,śmiał się z niej że ma urojenia...romans trwał 2 lata wszyscy wiedzieli tylko nikt jej nie doniósł

Gość yuagd yiGDHI
zdrada nie jest do wybaczenia ale rozmowa na rozne tematy o swoim zyciu z kims obcym chyba nie jest zdrada w moim mniemaniu nie jestem miekka piczka i swoja wartosc znam ale nie popadajmy z skrajnosc