Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllaaa

dlaczego uroda w dzisiejszych czasach jest taka wazna ??

Polecane posty

Gość lollllaaa

w pracy szkole na imprezie w sklepie czy u lekarza doslownie wszedzie jest mowa o urodzie ludzie ladni satraktowani lepiej z wiekszym szacunkiem nie oznacza to przeciez ze ladny to zaraz mily kulturalny itp.Zwlaszcza Panowie zwracaja uwage na urode nawet majacy 30-40 lat

Gość UWAGA UWAGA UWAGA !!!!!!!!
ładni faceci mają małe fiutki

Gość osobarefleksyjnaraczejjjj
A bo to takie społeczeństwo głupie. Moje zdanie. ZDROWIE się powinno liczyć a uroda? I później pełno jest jakichś anomalii. A uroda i tak rzecz względna. Napiszę tak - zarób sobie urodą na zycie. To masz prawo. I wiecie - bo mnie to WKURZA. Są prace, że potrzebna jest uroda - np. kosmetyki np. ciuchy - też , ale nie aż tak, ale makijaż , coś tam - to tam idż, modelki , nie - tylko się rozpycha tyłkiem bo ładna tam gdzie jej w ogóle nikt nie potrzebuje. Bez sensu. Takie społeczeństwo - moje zdanie. Bo ona wygląda to ma każdy przed nią klęknąć? To se idź do takich jak ty i zobaczymy co osiągniesz tam bo reszta co robisz to JEDEN SYF. I tyle. Moje zdanie. Każdy wygląda jak wygląda nie zawsze o to akurat chodzi NAJBARDZIEJ. No w kosmetykach i w ubraniach , gdzie jest wazny szczupły wygląd. I tyle :( I takie tam.

Gość król sobotnich parkietów
Nie sądzicię, że kobieta z nogą w gipsie wygląda żałośnie?

Od zawsze uroda miała znaczenie. Regularne rysy twarzy, ładna skóra, cera, zęby, włosy, prosta sylwetka, świadczą o dobrych genach i zdrowiu i jest to sygnał, że taki osobnik spłodzi zdrowe potomstwo, które odziedziczy cechy po ojcu i matce.

Gość xsbdjhclkl.vuyhi
uroda przemija a to co jest w głowie pozostaje:)

Wiecie ja teraz też przez taką lafiryndę durną wyglądam PIĘKNIE :( Przypuszczam , że małpiszon był po technikum hotelarskim i co ona w takim razie wyprawia? No wiecie bo mnie już szlag trafia. Przynajmniej jednak rozumiem czemu ta druga z nią nie trzymała. Tylko to mi pasuje - no to słuchajcie po szkole jest ODPOWIEDNIEJ, urodę ma , język zna, wszystko jak powinno być i nawet ma ogłoszenia o pracę, że napisać i ją przyjmą bo czemu nie i ona się musi mną posługiwać bo? Bo co? Bo nie rozumiem. Znaczy powoli rozumiem, ale wiecie - no to czego ona chce? Nie wiem :( Pracy albo innych rzeczy i niech ode mnie zwala bo to nie były nigdy moje metody. Zostawało mi? Walnąć ją w PYSK. I tyle :( no to zrobiłam co zrobiłam. Mimo wszystko jeszcze trochę rozumu miałam. Szczyle głupie na każdym kroku powiem wam :(

Ach powiem wam - już powoli rozumiem, no ale... ha! jak jest po technikum hotelarskim to po niej, a ma na mnie strasznego pecha bo to było moje myślenie jak miałam 15 lat ale nie mogłam sobie robić tego co chciałam. No dokładnie chciałam być ogrodniczką. No i co mi zrobi? Z braku laku poszłam do liceum i to tyle. I jak ona chciała - nawet jeśli miałam złą opinię wykorzystać mnie? Też tak można, ale za głupia. Kradzież na policji zgłosiła? No to wiecie - okradła mnie i zgłosiła kradzież na policji? Zostawało jej? Za włosy mnie zawlec na tę policję , ale czemu? Z nienawiści. :(

Gość LolkaKhm
Tak bylo jest i bedzie...

Wiecie - ona ma dużo racji, ale pracę musiałaby mieć z ogłoszenia i wtedy każdy musiałby się MADAME posunąć - w sensie jej facetowi - bo rzeczywiście coś z tej Polski osiągnęła. I tyle mogłaby wymusić, nie? No ładna, on przystojny. Pasuje? Ale w takim układzie? Żeby panie w biurze były jej posłuszne? Dajcie spokój. Czy to było realne? No bo nie udało jej się i jest moja wina to, ale czy to było realne? Bez sensu przecież :(

Gość król sobotnich parkietów
Nie sądzicię, że kobieta z nogą w gipsie wygląda żałośnie?

No moje myśli tutaj to strumieć świadomości jest. To moja filozofia życiowa. Nigdy nie byłam w takim układzie w życiu, że coś w taki sposób chciałam osiągnąć w życiu - WYMUSZENIEM. Kasę - najwyżej kasę. I tyle. I to w uzsadnionym przypadku, ale do pracy chodzić? I teraz wiecie - ja uczyłam w szkole to mam 45 minut lekcji i 10 minut przerwy, a że w Polsce jest wszystko do góry nogami? Ale ja sobie chodziłam UCZYĆ do tej szkoły, a jak się nic nie dało to stek przekleństw i koniec :( I tyle. No i coś innego bo co - łudzić się czymś? I JEDEN BŁAD w całości - olałam papiery. I to zrobiłam źle. Miałam zbierać OD RAZU dyplomy, nagrody, puchary , wszystko co się dało. A ja to olałam na rzecz...wykształcenia. No i przegrałam. Też dziwne, że w szkole się WYKSZTAŁCENIE nie liczy. Ale to jest Polska. Gdzie indziej by tak nie było choć kto to tam wie - wszystko możliwe pewnie obecnie :( Tyle :(

Dlaczego żałośnie? Połamała sobie nogę to musi chodzić w gipsie. Miała uważać. A wiecie , że ja dziś miałam stłuczkę? Jadę główną, a gość z bocznej na mnie wyjeżdża. Noż myślałam, że nie wiem , ale nic się nie stało. W SUMIE hamowałam. Światła wyłączone - no ale ja miałam pierwszeństwo. Oż kurde od razu mnie szlag trafił :( Jedzie prosto na mnie - jak kretyn :(

haha, refleksyjnej odjebało ! do: xsbdjhclkl.vuyhi a wcale nie prawda, uroda nie przemija :) jest mnóstwo bardzo ładnych i eleganckich Pań i Panów po 50-, po 60- i po 70- (!) uroda może towarzyszyć przez całe życie ! natomiast, jest mnóstwo dziewczyn (bo na facetów nie patrzę) u których już za młodu, wtedy kiedy są pięknymi rozkwitającymi kwiatami widać, jak będą wyglądały za kilka, za kilkanaście lat; gdzie, jeśli nie życie to genetyka je "przytłoczy".. z moich obserwacji - silne psychicznie, poukładane i inteligentne idą równo do samego końca :) ładnie się starzej i zawsze się facetom podobają..

A wiecie dlaczego tak się tak stało? Bo miał WIĘKSZE AUTO. Mnie walnęło w zderzak, a jego w bok. Taki busik. Ale no nic się nie stało - zresztą zaraz idę zobaczyć. Powiem wam najgorsza stłuczka to była MOJA jak stałam na przejeździe i ciężarówka WIELKA była przede mną i sobie zaczęła tyłować i mnie nie widziała. Jak ja się zaczęłam drzeć - UWAŻAJ, UWAŻAJ, a on jedzie. Po prostu była to tak wielka ciężarówka , że mnie nie widział w bocznym - ani jednym. Ja to widziałam, ale W WYOBRAŹNI widziałam się już pod tą ciężarówką. I tu muszę napisać , żeby ktoś uważał w takiej ciężarówce - Boże - to było straszne. Jak on mógł mnie nie widzieć - no taki wielki miał zadek, że mi wjechał w przodek i nic słuchajcie i mnie cofa do tyłu. Na szczęście tylko trochę, ale więcej i by mnie staranował :(

No nic - nic o samochodach nikt nie pisze to spadam. Idę odreagować moją stłuczkę. Latem bym wyhamowała, ale śliska jezdnia i się stuknęłiśmy. Na razie :(

I tak najgorsze było to na przejeździe wiecie - on chyba zauważył później, że za nim pełno aut, nawet mnie nie widział tylko inne auta NA SZCZĘŚCIE i się zatrzymał. No i wiecie - przejazd otwierali, ani nie poczuł, że we mnie walnął ChOĆ KIT WIE. Kiedyś mu nazdam. Bo sobie tak z metr mnie przesunął do tyłu. Ja zresztą też zaraz wsteczny, ale co - za mną sznurek i co - wszyscy się przesuwamy? To było nagorsze. Jeszcze pieniek w lesie był "niezły". Reszta to tam. A jeszcze drzewo przed szkoła zaliczyłam. Drzewo też było "niezłe". A wy jakie mieliście małe karambole? :(

Powiem wam o pieńku i drzewie. Ku przestrodze. No to zacznę od drzewa bo w sumie STRASZNE. Było to cienutkie drzewo, które rosło na parkingu, a ten parking to wiecie JEDEN WSTYD. Wszystkie nauczycielki oczywiście wiecie samochody - najnowsze bryki, a parking ło matko. No i rosło tam drzewo takie, że jak się popatrzyło do bocznego i przez ramię to było takie że znikało w obrębie blachy na tylniej szybie. Nie było go widać ani w bocznym ani w tylnym - no i w nie wrąbałam cofając. No nie miałam szans - to takie że powinien być krawężnik wokół drzewa na parkingu bo to bym czuła, że wjeżdżam w krawężnik, a tak cofałam coraz szybciej aż wpadłam w drzewo. No i kraksa, że aż sie poryczałam. Ze strachu bo nie widziałam bo w co walnęłam. I tyle. A pieniek był taki - znowu brak parkingu , jestem w lesie, jakieś tam puste miejsce , trochę trawy. Wszystko OK. Stawiam se tam auto, trochę trawy. Tam sobie siedzę , siedzę i wstaję słuchajcie , zapalam auto - brrrrrrrrrr nie rusza. Znaczy zapala, ale koła w miejscu. Kurde - wychodzę - myślałam, że zaryłam. Po jakiejś pół godzinie patrzę - ja się nadziałam na pieniek w tej trawie. I wiecie - na szczęście przechodził jakiś facet czy rodzina i mnie uratował - dżwignął mi to auto na lewarku i ten pieniek wyciągnął. Nie - pieniek został - kikut drzewa takiego cienkiego ściętego (takiego w jakie wrąbałam powyżej) -i po desce jakiejś którą znalazł to auto mi wycofał z tej trawy. No to jak to czyta to mu dziękuje. Bo tak to co? Zostawało wezwać mi pogotowie drogowe. Bo co jeszcze? I bulić. I tak musiałam bulić, ale z rozerwaną rurą wydechową do domu wróciłam, a inaczej? :( No i tyle. Jeszcze kilka innych stłuczek np. wpadłam na krawężnik 50 cm. Takie tam - też tyłując. Ale najgorsza była ta wielka ciężarówka tyłująca na mnie. :(

Powiem wam , że jak wrąbałam w to drzewo cienutkie, odwróciłam i PUSTO, to mi się wydawało, że zabiłam rowerzystę i zaczęłam zaraz płakać jak durna. No bo tylko to mi przyszło do głowy, że za autem leży rower i człowiek na nim. :(

odwróciłam SIĘ - tak miało być. I powiem wam wyszłam z tego auta i ja w ogóle nie wiedziałam w co ja walnęłam, ale huk potworny był , że sie trzęsłam do wieczora. Cały dzien zmarnowany - tak się trzęsłam. No i ledwo wierzyłam, że ja walnęłam w drzewo :( Przykro mi :(