Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka koniec

Mamy, przyszłe mamy z zachodniopomorskiego

Polecane posty

Gość Kropka koniec

Czy są może jakieś mamusie lub dziewczyny spodziewające się dziecka z województwa zachodniopomorskiego?

Gość Kropka koniec
Fajnie, że się odezwałyście :) czy można wiedzieć z jakich miast jesteście, ja jestem z Kołobrzegu :)

no właśnie ona była bardzo zadowolona, miała tam wycinane torbiele a później była na hsg.

ja gdybym tam zostala to ja i dziecko byli bysmy po drugiej stronie, na wlasne zyczenie pojechalam do szczecin zdroje tam mnie uratowali i ponad miesiac walczyli o mojego synka a w stargardzie tylko uslyszalam ze moje dziecko i tak nie przezyje u nich wiec sie nie spieszyli by co kolwiek przy nas robic

Tam przyjmuje nasza ginekolog znaczy się moja i siostry i dlatego siostra tam jeździła, ale inseminacje miała na zdrojach.

powiem ci ze mnie w szpitalu 3 ginekologow badalo i tylko mi szyjke zmasakrowali zamiast zatrzymac porod w szczegolnosci ze bylo to jeszcze mozliwe

Moja siostra pierwsze dziecko też straciła i mimo że zachowuje się normalnie, praca, dom, spotkania ze znajomymi wiem że do końca życia nie zapomni, tak już jest:(

Powiem ci ze to jeszcze ciezki temat z jednej strony chciala bym z drugiej boje sie co prawda jestem po cc dopiero 3 mies wiec tak czy inaczej musze poczekac w 2012 koscielny bierzemy wiec moze po nim pomyslimy no chyba ze wczesniej sie trafi to juz inna bajka ;]