Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrtyrs

PORAZENIE PRĄDEM ELEKTRYCZNYM

Polecane posty

Gość marrtyrs

Zostałem porażony prądem - poczułem straszny ból głowy, po kilku godzinach pojechałem do lekarza - pani doktor powiedziała że jeśli nie straciłem przytomności to mam szczęście i nic mi nie grozi - zero badań -tylko wywiad. Jeśli ktoś ma doświadczenia niech się wypowie - martwię się o swój stan zdrowia.

Gość marrtyrs
Czy w wywiadzie mam się przyznać do mojego romansu z Halinką Kiepską ?

Gość marrtyrs
jesteś nie poważny człowieku - idź się lecz! proszę o pomoc, nie o wypowiedzi durnych ludzi !

Gość marrtyrs
do Max Zander vel Klaun Dlaczego lekarka mnie tak potraktowała ? Powinienem udać się do innego lekarza? Wiesz może czy te skutki następują zaraz po czy np: po jakimś czasie?

Gość marrtyrs
Czy lekarce nie spodobał się mój fiutek ?

Gość marrtyrs
Nie masz zajęć w domu - tylko się podszywać pod ludzi? Co do fiutka to bym polemizował - ale niestety jestem w stanie ogromnego stresu i nie mam ochoty się kłócić.

Gość Kikaluka
Wszystko zależy jakie było natężenie, czas i droga przepływu prądu. Skutki mogą pojawić się nawet do pół roku od porażenia - neurologiczne i kardiologiczne.

" 14:00 [zgłoś do usunięcia] marrtyrs do Max Zander vel Klaun Dlaczego lekarka mnie tak potraktowała ? Powinienem udać się do innego lekarza? Wiesz może czy te skutki następują zaraz po czy np: po jakimś czasie?" Te skutki moga być trwałe-np. wynikające z uszkodzeń komórek które nie ulegają regeneracji:O.Szczegółow niestety nie znam:O.A polecam do regeneracji organizmu odżywki-zwłaszcza zwiazki cyn ku-pomagają przy oparzeniach i ranach:classic_cool:.