Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

pomóżcie!

Polecane posty

Podobno podwyższona temperatura jest jednym z pierwszych objawów ciąży. Czy to prawda? Trochę się denerwuję, bo od wczoraj mam 37,5 stopnia. Ale w ogóle nie czuję tej gorączki. Wczoraj wieczorem było mi strasznie niedobrze, ale nie wymiotowałam. Dokładnie 17 dni temu kochałam się z chłopakiem ostatni raz. Miałam wtedy dni płodne. Użyliśmy prezerwatywy, nic nie pękło, nic nie wyciekło, ale później wkładał mi palce tam gdzie nie powinien, więc nigdy nie wiadomo, czy coś się tam nie przedostało. Okres powinnam dostać 5 stycznia, więc mam jeszcze 1 dzień, ale czy gdybym zrobiła test dzisiaj, to dałoby się już wykryć ciążę? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość martica**
test moze jeszcze nie wyjsc..ale co Ci szkodzi go zrobic..Moj za pierwszym razem wyszedł negatywny( zrobiłam go 10 dni po stosunku) dopiero w dniu miesiączki - drugi test juz był pozytywny..byłam w szoku bo zasugerowałam sie tym pierwszym.. Nie ma co gdybac..poczekaj do dnia miesiaczki i jak nie dostaniesz to wykonaj tescior :)

jak zrobisz dzisiaj test to powinien Ci wyjść, tylko kup taki najczulszy... a jak nie dziś to jutro rano na 100 % wyjdzie... ale nie sądzę żebyś była w ciąży... musiałoby dojść do stosunku bez żadnego zabezpieczenia i sperma musiałaby znaleźć się w Twojej pochwie.

no własnie, ale on mi później wkładał palce do pochwy, także nic nie wiadomo. zrobiłam ten test, ale tylko 1 kreska była. chyba chciałabym, żeby jutro były 2...

Gość dsdsdsdsssd
ile razy jeszcze zadasz to samo pytanie?