Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrójkaNA

myślicie, że stać nas na dziecko?

Polecane posty

Gość TrójkaNA

razem zarabiamy 3000zł, oboje pracujemy i studiujemy zaocznie. Po opłaceniu mieszkania, rachunków i innych opłat zostaje nam 1100zł. Oczywiście po macierzyńskim musiałabym wrócić do pracy. Jak sądzicie?

Gość nie stac was, macie bardzo
wysokie oplaty

Gość wuj samobój
będzie wam ciężko potomka jeszcze wychować... chyba że wam rodzice pomogą chociaz troche...

Gość Iman @@@
nie stac was- pisze poważnie, chyba ,że masz odłożone conajmniej 30tysi na koncie same pieluchy to około 120 zło na tydzień, do tego mleko , leki, obiadki, kaszki, ubrania co chwile nowe bo szybko rośnie itp.

Gość odpowiem też .......
sama wyprawka na początek dla dziecka sporo kosztuje...planujesz wrócić do pracy zaraz po macierzyńskim a kto zajmie się wtedy dzieckiem ?....jak babcia to jesteście na wierzchu ale jak będziesz musiała wynająć opiekunkę to koszty wzrosną i to poważnie

Gość ja nie mam pracy mąz dostaje
2100 ,spłacamy kredyt 500 miesięcznie ,opłaty ok 400 miesięcznie i dziecko II klasa ...no i co mam sie powiesić ...tu gdzie mieskam nie łatwo o prace ...czasami komus dziecko popilnuje ... A jeszcze tew poyebane docinki noo to kiedy drugiie :O kofffaaaaa nigdyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość TrójkaNA
zostały mi jeszcze 2 lata studiów a płacę za nie 500zł miesięcznie w grę wchodziłby tylko i wyłącznie żłobek bo rodzice mieszkają daleko. wiem, że nas nie stać..widocznie musiałam to po prostu usłyszeć od kogoś innego..

Gość wuj samobój
państwo polskie skutecznie dba o spadający przyrost naturalny... niemcy nas nie pokonali.... ruscy tez rady nie dali... sami wymrzemy i przyjdą tutaj araby mieszkać!