Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam bez pracy

Wpuszczacie kolede ?

Polecane posty

Gość zapada
awe--> u mnie tez tak jest

Gość kafetrjaankaaa

Gość kafetrjaankaaa
[ręka

Gość zostalam bez pracy
zapada - masz racje z ta lista w kosciele a swoja droga przypomnialo mi sie,ze jak chcialam oplacic grob ojca i ksiadz zazadal 500zl na 15lat a ja powiedzialam,ze na ta chwile moj zaklad pracy upadl i zyjemy tylko z pensji meza,wiec chce to w ratach zaplacic,to uslyszalam, ze taka jest stawka i trzeba zaplacic,jakby w ogole nie sluchal co do niego mowie :o przykre to bylo ....

Gość zapada
u nas pukają do wszystkich i pytają czy się przyjmnie kolende...więc jakby nie patrzec ''nawiedzają'' w pewien sposób wszystkich

Ja wpuszczam ,ale uważam ,że jest wolność i każdy postępuje w tej kwestii jak uważa :classic_cool:

Gość zostalam bez pracy
Dziewczyny dziekuje za wypowiedzi, raczej sklaniam sie na NIE i chyba nie ma co zalowac, tak na chlodno sie zastanowic ...pozdrawiam 🖐️

Gość hkgyjyjffuyuy
oczywiście że klechy nie wpuszcze, nawet tego pod uwagę nie biorę;) w ogóle w całym mym życiu ani razu klecha u mnie nie był:)

Gość paulinuchaaaaa
Po pierwsze jezeli jesteś katoliczką wypadałoby wpuścić kolędę,ale przecież żadnej koperty nie musisz dawać.!(to ludzie nauczyli księży tego!) Głupie masz pytanie jak nie wiesz co robić...naprawdę przesrana sytuacja... Rób co czujesz a nie z takimi tematami na kafe.!:O

Po pierwsze jeśli sąsiedzi są jedynym powodem, to olej to w ogóle. Najwyżej sąsiadka się sfoszy no i co z tego? Świat się zawali czy co? A poza tym czasem przeceniamy to "co ludzie powiedzo", cały świat się na nas nie koncentruje, sorry. Ja nie wpuszczam nigdy i mam w nosie sąsiadów. Nie ma żadnego obowiązku tego robić, a jak chcą forsy, to niech na nią uczciwie zarobią, mnie nikt za piękne oczy pensji też nie daje...