Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrzenka(

Zostawił dla mnie żonę ,dzieci

Polecane posty

Gość jutrzenka(

mówiłam mu że nic z tego nie będzie, że pora to zakończyć, owszem Kocham go bardzo, ale jakoś nie chcę faceta który olał swoje dzieci. To znaczy na pewno im krzywda się nie stanie jeżeli chodzi o pieniądze. Nawet w najśmielszych marzeniach nie myślałam że to zrobi, wiem że mnie kocha, ale mam jakiś niesmak.

Gość jutrzenka(
skoro już zostawił to może będzie się dzielił ze mną swoją emeryturą, bo jestem na nią bardzo łasa :)

Gość jutrzenka(
szczerze mówiąc to sram najego pieniądze podszywie

Gość skoro masz niesmak
to go nie kochasz i prawdopodobnie boisz się związania z facetem, który ma dzieci, bo wygodniej jest się spotykać tylko na przyjemności. Nie kochasz go.

Gość jutrzenka(
ale preferuję panów po 60-tce :)

Gość jutrzenka(
Kocham ale i nienawidzę za to że się z nią ożenił, zamiast poczekać na mnie

Taaa, teraz będziesz z siebie robić wrażliwą i dobrą kobietę, która absolutnie nic złego nie zrobiła, za to facet jest tym złym :D

Gość jutrzenka(
Co ja takiego zrobiłam, nie obwiniam go, zrobił to co chciał ale jestem zła że głupio się ożenił

Gość jutrzenka(
teraz ja mam umierać ze szczęścia bo on skrzywdził rodzinę, bez sensu

Gość do seseseje
sam fakt ze mial kochanke juz krzywdzi jego zone i rodzine. wiec po cos mu sie ladowala do lozka??????? :o

Gość jutrzenka(
to on mi się ładował

Gość garwolinda
A ja kocham kogoś, kto mnie kocha, kto ma rodzinę, żonę i dzieci. Nie spaliśmy ze sobą, odpycham go ciągle, mimo, że mi na nim zależy...bo nie chcę być świniąi krzywdzić jego dzieci, bo one nie są niczemu winne... ale sama nie jestem szczęśliwa... bo go kocham... ehhh to się wyżaliłam

Gość jutrzenka(
Zawsze na drugi dzień po seksie wydziela mi się z pochwy troszkę śluzu o niemiłym zapachu. Często pachną nim potem majtki. Gdy się kochamy myję się później dokładnie, na drugi dzień pojawia się ten zapach. Biorę więc poranną kąpiel lub prysznic i dokłądnie się tam myję. Ale ten zapach czuję nadal... Czuję dziwny dyskomfort gdy mamy zacząc na drugi dzień grę wstępna, bo mam wrażenie że mi ta śmierdzi... mówiąc naprawdę dobitnie, dlatego idę wcześniej siusiu i sprawdzam "czystosc" tam na dole wycierajac wszystko dokladnie papierem. Czy ten zapach może być skutkiem kochania się bez prezerwatywy? Bo może to normalne a ja sobie coś ubzdurałam.

Gość masz racje, oceniamy faceta
po caloksztalcie postepowania. Ozenil sie z niewlasciwa osoba - potem nilal dzieci, w koncu zostawia- a to odpowiedialnosc precież. Roznie w zyciu bywa, ale badz ostrozna.