Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze bardzo zimy

Jak czujecie się ze świadomością że wasz facet pieścił inną?

Polecane posty

Gość nienawidze bardzo zimy
oj meggi, nie potrafisz czytać. Nie ograniczam go, nic nie wspomniałam o kolegach (!!) ani czy może się spotykać z koleżankami. Chodzi mi o prywatne przemyślenia i odczucia wobec takich związków, które wymieniłam. Czytaj wszystkie posty. Zresztą ty nie jesteś święta. Czytałam twoje posty i traktujesz swojego chłopaka jak .... :o jesteś z nim z przyzwyczajenia i nie chcesz zerwać przed studniówką bo nie masz z kim iść. Taak, niby nikt nie powinien mieć żal o przeszłość ale chyba lepiej wiedzieć, że pakujesz się w związek z osobą z WIELKIM, złamanym sercem i niewyleczoną miłością ! A nie pewnego dnia dowiadujesz się, że facet jednak z tobą nie może...

Gość Alekssiaa
Nie jestes jedyna ktorej to przeszkadza...ja mam 20 la...No ja wlasnie nie mam tego szcescia i moj chlopak spal ze swoja byla dziewczynaa ja wczesniej nikogo nie mialam...dowiedzialam sie o tym po pol roku naszej znalomosci, 4 m-cach chodzenia ze soba...bylo to rok temu, do tej pory boli, o malo sie z nim nie rozstalam z tego powodu trzykrotnie, bo zawsze wracalo...

Gość Riibyy
Ale dlaczego od razu zakładać, że to jest "wielka, niewyleczona miłość"? Rzadko tak jest, zazwyczaj przeszłośc jest zamknięta.

Z takimi problemami to radziłbym wybrać się do dobrego psychologa.

Gość OO-OO
a co psycholog pomoze?

Gość sassssssssssssss
moj facet miał kogos przedemną. a ja nie. czase mysle, co z nia robił, czy ją wspomina. wolałbym, aby nie miał. a z drugiej strony, skoro juz je miał, to bedac ze mną nie musi sie zastanawiac, jak to jest z inną. ale za to ja moge sie nad tym zastanawiac.

Gość Alekssiaa
do sssssssssssssss... No a zastanawiasz sie?

Gość nie moj problem
moj facet mial przede mna wiele kobiet (wiadomo mi o 7), i wiem ze wyrabial z nimi rozne rzeczy, ale w ogole jakos nie mam z tym problemu. Bardzo rzadko o tym mysle, ale jesli juz, to nie wywoluje to we mnie zadnych negatywnych odczuc, a nawet czasem mnie to podnieca, kiedy wyobrazam go sobie z inna kobieta. Zreszta nie byloby sensu sie tym zadreczac bo oboje mamy swoje lata i wiadomo, ze kazdy ma jakas przeszlosc za soba, tak samo on jak i ja. Bardziej niepokoila by mnie sytuacja, gdyby on przyjaznil sie z ktoras ze swoich eks, bo to moze byc niebezpieczne, a nie to, ze uprawial z nia seks dawno temu.

Gość Szłodkaaaa
Hhehe to mnie akurat nie interesuje co bylo przed gorzej by bylo jak by w trakcie naszego zwiaku

Gość Wehet...
nie moj problem -100% racji.