Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfvd

facet ktory kocha nie bedzie mial oporow przed zareczyn ami i slubem

Polecane posty

Gość fdfvd

kto sie ze man zgadza? oczywisci enie chodzi mi tu o zwiazek nastolatkow czy takie kilkumiesieczne znajomosci. pisze tak, pomimo ze jestem5 lat ze swoim facetem mamy po 24 lata i nie sadze ze keidys sie oswiadczy.

Gość jego zachowanie
facet który kocha zrobi dla tej kobiety wszystko! A to co ona mówi jest dla niego swiete. Ale takich facetów nie ma. A jak ją zrani nawet nieswiadomie umie ja przeprosic.

Gość rozumiem Cie tak bardzo
u mnie to samo. Ja 24 lata, on 26. razem od 5 lat. Moj sie nie oswiadcza bo jest maminsynkiem i dla niego rodzina jest najwazniejsza. nie bylo w tym nic zlego gdyby nie to ze ja oczywiscie jako tylko dziewczyna sie do rodziny nie zaliczam. :(

Gość 100 % prawdy
Dziewczyny, nigdy nie miejcie złudzeń, że jest inaczej. Nie chce się żenić? On nie chce się ożenić Z TOBĄ, nie jesteś TĄ po prostu.

Gość fdfvd
ano wlasnie, niby bardzo si ekochamy, przeslismy jzu kryzys, swiata poza soba nie widzimy (i nie jest to wyimaginowane- tak po prostu jest) ale nie wierze juz ze keidys bedzie chcial sie oswiadczyc i wziac slub.

Gość fdfvd
nie wiem co szkodzi ani czy cos w ogole. mielismy kiedys ustalone ze skonczymy studia,zreczymy sie weziemy slub, za pare lat dzieci bo wczesniej chcemy odkladac na dom itp a teraz cisza, zero planow nic...

Gość fghfhgf
prawda jest taka ze jelsi facet sie nie oswiadczy do 3 roku znajomisci to potem juz sie nie osiwdaczy koniec kropka.

Gość raticus-simian
Nie ma co się zakochiwac w tych czasach . . .

z maminsynkiem Ci sie nie ułoży, ucieknie do mamusi prędzej czy później a skoro rodzinka najważniejsza to zapomnij że kiedyś Cię zaakceptuje

Gość fdfvd
nie przesadzaj, znam wielu ktorzy oswiadczyli sie juz po 3,4,5 roku wiec to nie o to chodzi. po 3 roku to ja maialam 22 lata dopeiro, po co mi byly wtedy zareczyny skoro slubu bysmy nie wzieli? teraz bedzie czas na jakies wspolne decyzje,odkladanie kasy na slub itd