Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyzgaga

kobietki czemu tak kłamiecie

Polecane posty

Nie bronię facetów ale coraz częściej się zastanawiam czemu podajecie sprawę o rozwód na lipnych dowodach. Czyli znęcanie. Duża większość z was po prostu ma kochanka lub chce mieć wyłączność na mieszkanie. Reszta podaje o separację bo chce uzyskać alimenty. Każdy sędzia i tak was rozkmini o co kaman:)

Ty męski szowinisto spadaj z forum dla kobiet, co ty sobie myślisz, jak są nawet fałszywe oskarżenia to i tak wina musi stać po stronie faceta, bo szczęśliwa kobieta by od niego nie chciała odejść. Wy jesteście winni wszystkiemu i wojnom i tragedią.

a faceci to maja jakies niby mniej lipne dowody? tez albo dupa na boku albo im sie starzejaca zona nie podoba!

Gość no no no, ciekawe
"duża większość" :O wg mnie z tym jest tak jak z bezpłodnością w małżeństwach, 40% wina kobiet, 40% wina meżczyzn, 20% obopólna. ciekawi mnie co w tym sadzie robisz skoro masz tak "obiektywna i oparta na solidnych podstawach opinię"

haha :) Kingusia, wiesz kto jest winny Twoim "wojnom i tragedią"..? Ty sama :) ortografia, która jest do nadrobienia dla czytających może być przesłanką świadczącą o nietrafnych emocjonalnych życiowych wyborach, kompletnie niepopartych intelektem; bo wszak autorka postu go nie ma..

no popełniłam jeden błąd bo zamiast wojną napisałam wojnom a ty już się czepiasz ;/ aha tragedią dobrze napisałam więc nie wiem co chcesz, aha i jeszcze mężczyźni są gorsi pod względem błędów :)

Do wszystkich. ja tam pracuję i dużo rzeczy już widziałam i słyszałam. Żal mi was bo jesteście wszystkie zapatrzone w kolesia dla którego oszukiwanie to norma, byle wydymać laskę. Taka prawda. Sama zrobiłam niedawno eksperyment, umówiłam się z kolegą z klasy i co? Żonaty i dzieciaty a biegiem chciał zamówić hotel na jedną noc jak się z nim spotkałam. Żenada!

do ortografii nic - w te klocki, w tym wątku wygrywasz 1:0; ale do Twojej intrygancko - manipulatorskiej postawy, to już owszem - jest niegodna dla prawdziwej i pożądnej kobiety jaką jesteś :) (już trzeba było biedakowi dać tej d...) haha :)

przysiągł że zaczeka 5 miesięcy, aż będę gotowa, ale on nawet miesiąca nie wytrzymał, wchodzę do pokoju a on ... co on robił ?? ale zrobiłam mu piekło mężczyźni to szowiniści i zgaga ludzkości, niech się wynoszą na Jowisza

dorsz, z całym szacunkiem, ale ja tu nigdzie nie pisałam że jestem pożądaną kobietą (jeśli tak myślisz to dzięki) Ja tylko w skrócie opisałam moje życie, marne:D

Kingusia_124 Rozumiem Twój gniew. Ale w moim temacie nie pisałam o wszystkich, bo jakim cudem miałabym wszystkich opisać? Więc nie gniewaj się

Gość piskus-taurus
Wszystko sąd rozstrzygnie i poleci podział majątku o ile intercyzy nie było . . .