Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesek rodzi :D

Moja psinka bedzie rodzic (prosze na temat wejsc)

Polecane posty

Witam.. Moja suczka ma ok. 1 rok. Dzisiaj rano zauważyłem że dziwnie się zachowywuje. Chodziła i szukała sobie miejsca i trzęsie się. Właśnie teraz zapiszczała (leżała spokojnie i zapiszczała). I nie wiem kiedy będzie rodzic (nie wiem jak to sie nazywa jak pies rodzi bo u kotow to "ukoconie się"). Może ktos ma tu pieska ktory też rodził. Jeśli wiecie prosze napisac kiedy urodzi małe (ja tak lubie małe ze ja nie moge) Z góry dziękuję.

Gość pies się szczeni
:)

Gość aliwedetrczi
moze zadzwon do weta i konsultuj sie znim teleffonicznie?

Gość józeffina
a jest z wami dula?

spokojnie moja sunia nie raz rodzila....tylko i wylacznie kontroluj sytyacje....w razie gdyby przygniotla malego czy cos w tym stylu albo gdybs widzial ze faktycznie jest cos nie tak, tylko wtedy interweniuj...poprostu zapewnij jej dobre miekkie miejsce i pozwol sie spokojnie oszczenic:)

Gość ...ot..co...
szybko sie puscila jak ma dopiero rok...

Ale chyba moge przy niej byc :D? Teraz własnie coraz bardziej sie trzesie i szybko oddycha jak by duzo biegała. I nie wiem czy teraz bedzie czy za pare godzin...

Gość poli27
ja bym ze stresu nie wytrzymała jakby mój pies rodził...

miałam mastino napoletano te suczki niestety nie czują nic, szczególnie bólu moja zadusiła 2 szczenięta, ona nie wiedziała, że je dusi :( odebrałam wszystkie porody, ona nawet nie wiedziała, że błonę się przegryza i wylizuje młode kompletnie nic :( musisz pilnować i masz nie przespaną nockę

Tak jak ktoś wyżej napisał, patrz, kontroluj ale nie "pomagaj". Moja ciotka postanowiła "odebrać" poród i niestety maleństwa nie przeżyły :O Suka sobie poradzi. Chyba, że będzie się coś dziać - wtedy skonsultuj się z weterynarzem.

Szopenowa Dobra, moge wrzucić, a nawet zchęcią :D Jak ktoś chce sie dowiedziec co to za rasa to znam tylko ludową - Pudel Cypryjski (taki fajny biały jak baranek :D ) Niestety, ale prawdziwej rasy nie pamiętam.

Gość jfu
weż tego psa daj do psiego hotelu, a ty kiedy bedziesz rodić,suczka miała cieczke i są efekty,

Gość jfu,tre
...ot..co... suczka lepsza od pani -pani ściska nogi i udaje niewydymke,pani poczeka aby do wiosny i maj!!!!!!!!!!11