Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiesmrodu

Kobieta która pali papierosy jest dla mnie ZEREM !

Polecane posty

Gość nielubiesmrodu

sama nazwa mowi za siebie : nałog - cos z czym nie moze sobie poradzic , do tego po kontakcie z taka osoba wszystko smierdzi , ubrania ''jebią'' jak to moj kumpel mowi , a calowanie sie z popielniczą lubia chyba żule

Gość Alekssiaa
powiedz to mojej siotrze, moze wreszcie rzuci palenie.

To sam dotyczy mężczyzn, całowanie się z popielniczka jest be.

Gość a ja przez niemal 25 lat nie
mialam papierosa w ustach. a od roku pale przy imprezach, czyli gdzies tak z 2 paczki rocznie:D smierdzi ode mnie jakies 8 razy roku wiec mysle ze nie bylby to dla nikogo problem:D zreszta pale wtedy gdy wszyscy dookola pala, wiec czy tak czy siak bym smierdziala;)

Co za kretyn, dla mnie zerem jest ktoś, kto nazywa zerem kogoś tylko dlatego ,że ta osoba pali. Wiesz ile utalentowanych , zajebi.scie inteligentnych osób pali papierosy? Większość wybitnych muzyków, naukowcy, aktorów, spora część wykładowców z mojego uniwesytetu kurde nawet Marilyn Monroe była palaczką, a jest wciąż uważana za jedną z najseksowniejszych kobiet świata. I czemu niby nie można sobie poradzić? A może ktoś nie chce sobie radzić? Może ktoś lubi palić i nie ma zamiaru tego rzucić? Czy ktoś ci zarzuca ,że jesteś zerem bo lubisz coca cole? albo wpier.dalasz czekolade z biedronki? Każdy robi co mu się podoba. Dla ciebie palacze mogą śmierdzieć , dla innych ten zapach może być podniecający. Masz prostą receptę na swój problem, nie obracaj się w gronie osób palących i wybierz sobie dziewczynę bez nałogów. PS. Ja sama nie palę, mój chłopak pali i cholernie mnie podnieca gdy seksownie zaciąga się Malboro.

Gość bbuuuhahahahahahahaaaaaaa
a kogo obchodzi to, że dla ciebie ktoś jest zerem? :D myślisz, że wszystkie laski rzucą palenie, bo nie chcą być zerem dla jakiegoś anonimowego frustrata przesiadującego na FORUM DLA KOBIET? :D żeby nie było - nie palę, wkurwiasz mnie bez podtekstów

Gość dla mnie zerem sa nalogowcy
chocby ci kafetryjni...ktorzy pisza tu codzienie.Zaznaczam ze nie zagladam tutaj tak czesto jak Oni. . . mam gdzies czy ktos mi wierzy. Papierosy ... dobra rzecz na sranie z rana ... tyle w temacie. :*

Gość nielubiesmrodu
kocham smrodek

Gość palacze do gazu
śmierdzą, mają żółte zęby i szybko się starzeją. Fuj.

Gość nielubiesmrodu
Czy ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość Szłodkaaaa
no że to idiotyzm jesli ktos jest zerem bo pali! rozumiem tylko to faktycznie jak ktos pali nie zbyt mile zapachy sie unosza od tej osoby i z tym calowaniem to tez racja bo ja nie pale a moj chlopak tak ale kiedys palialm

Gość Szłodkaaaa
Zaznaczyłeś papierosy a jak zioło a hasz to jest laska ok?? haha :P

Gość nie pale papierosow
do -> dla mnie zerem sa nalogowcy salkowicie sie z toba zgadzam. nie ma nic gorszego niz partner spedzajacy dnie na kaffe. miec np. takiego regresa to nieszczescie dla kobiety. pozdrawiam :)

Gość nie pale papierosow
*calkowicie

A kogo ty obchodzisz marny Polaczku? a już tym bardziej gdzieś mam to co masz do powiedzenia ...

Gość Pall Malle czasem
nielubiesmrodu sama nazwa mowi za siebie : nałog - cos z czym nie moze sobie poradzic " Dokładnie...ktoś pisał - "na sranie z rana" ;P Prawda - jeden pet na czczo i kawa to kupa gotowa ..Lol.