Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak byłam głupiaaa

Facet mnie oszukał, jak się podnieść

Polecane posty

Gość jak byłam głupiaaa

Wcześniej czytałam o takich rzeczach na kafeterii. Nigdy nie sądziłam że coś takiego mnie spotka. Poznałam go, zauroczyłam, on za mną biegał, prawił komplementy, zakochał się. Spotykaliśmy się jakiś czas, dopóki nie wyszło na jaw że jest żonaty z dwójką dzieci!! Jestem rozbita i załamana. Przez jakiś czas mieszkał sam, więc mógł mnie oszukiwać. Teraz znów mieszka z rodziną. Mam wielką ochotę napisać jakim jest gnojem, ale czy warto? Z drugiej strony wiem że bardziej zabolało by gdybym napisała że zrobił mi wielką przysługę, odchodząc itd. Wiem że go to ugodzi, ale z drugiej strony może się chcieć odegrać. Jak sobie z tym wszystkim poradzić?

Gość buntownik z wyboru
znienawidzic i tyle albo zobojetniec. innego wyjscia nie ma i wbij to sobie dobrze do głowy. obojetnosc jest najlepsza

Gość jak byłam głupiaaa
I tak to zostawić? Po prostu zapaść się pod ziemię? Strasznie mnie oszukał i czuje się cholernie zraniona, ale i zła na siebie.

Gość buntownik z wyboru
tak zostawic...wywalic wszystko co z nim zwiazane...wmawiac sobie przed lustrem i w głowie ze to kretyn i swinia...zemsta jest tylko dla zawodowców

Gość jest nas sporo
też cos takiego przeszłam, przechodzę. Niestety, tacy sa faceci. Gadanina nic nie da. Olac, zapomniec, pojąć, ze to dziad i łajza. Nie wolno krzywdzić, a oni i tak to robią.

Gość oj przestan. Przeciez
to zaden problem, zwyczajnie facet sobie poużywał, skoro tak chętnie dawałaś. A teraz zacznij mysleć głową nie d... i zapomnij o nim. To wszystko.

Gość Wszędzie
Napisz anonim do żony.

Gość jest nas sporo
drogi poprzedniku/ poprzedniczko- nie chodzi o faceta- poużywał, czy nie. Zawsze ktoś musi zapodać coś ordynarnego, nie można zostawić tematu dla osób, które coś w podobny deseń same przetrawiły!!!!!! Autorko. Pierwsze dni to koszmar. Później nabierzesz dystansu, poukładasz sobie, kilka rzeczy zrozumiesz. Kochamy (kochałyśmy- mam nadzieję !!!) drani. Ale to chyba fajnie, ze serca nam działają :) twardy tyłek tez fajna sprawa ;-)

pomysl z anonimem do zony niezla sprawa :) wg mnie zona powinna wiedziec jakiego ma meza

Gość dokładnie tak tak tak
poiunformuj jego żone jakie ścierwo ma w domu

Gość a gdyby facet nie wrocił
do żony, tylko sobie spokojnie z tobą używał, to tez bys pisała do żony anonim że mąż sypia z dziweczką? o nie, wtedy to by ci pasowało że ją zdradza z tobą

Gość dokładnie tak tak tak
i że ścierwo ścierwo ze świerwem zdradza

Gość najlepiej się zemścisz
informując żonę, myślę ze będzie ci wdzięczna mi kiedyś tak kochanka mojego męża otworzyła oczy i jestem jej wdzięczna

Gość jest nas sporo
znów to samo, dziękujemy za urocze, pełne ciepła wpisy:) :) :) wracajcie do swojego jakże udanego życia:) Pewnie pan się z domu wyniósł, coś musiało nie grać. A że mózgi to oni maja często maławe i generalnie zajmują się tylko sobą, albo są wystraszeni jak małe dzieci, to zapomniał chlopina dopowiedzieć, w jakiej jest sytuacji. Później już nie potrafił, nie chciał, bał się- wszystko jedno! Potem wrócił do domku i udaje że nic się nie stało, że Ciebie Autorko nie było, tak samo pewnie udaje, ze jest cudowny, kochający i wartościowy. Jak można z kimś takim normalnie żyć? Nie będzie szansy NIGDY!

20:33 [zgłoś do usunięcia] oj przestan. Przeciez to zaden problem, zwyczajnie facet sobie poużywał, skoro tak chętnie dawałaś. A teraz zacznij mysleć głową nie d... i zapomnij o nim. To wszystko. ja pierdole a to kobieta nie ma przyjemnosci seksu do jasnej cholery???????????????????????? OBOJE SOBIE POUZYWALI JAK JUZ

Gość POWIEDZ ŻONIE !!!!!!!!!!!!!!!!
NALEŻY JEJ SIE PRAWDA... A NA NIM SIE PRZEZ TO ZEMŚCISZ ............

Gość jest nas sporo
nie pisać do żony. Szkoda jej. W swoim tempie nabierze rozeznania w sytuacji. To nie są wiadomości, o których tak po prostu można napisać do żony! Po pisaniu czegoś takiego Autorko możesz poczuć się gorzej, a nie o to chodzi!

20:53 [zgłoś do usunięcia] POWIEDZ ŻONIE !!!!!!!!!!!!!!!! NALEŻY JEJ SIE PRAWDA... A NA NIM SIE PRZEZ TO ZEMŚCISZ ........... popieram, ale nie rob tego w formie zemsty...poprostu niech kobieta wie z kim jest

NO WŁAŚNIE TO BEDZIE "ZEMSTA" CZY TEGO CHCE CZY NIE.

Gość jest nas sporo
ale mówimy o Autorce, nie o żonie palanta. Wybuchnie afera, potem ustanie, a Ona sama będzie się czuć jak NIKT!

A ŻONIE PRAWDA SIE NALEŻY !

Gość jest nas sporo
żonom wiele się należy, zdecydowanie :) ale Autorka nie jest od naprawiania całego świata, jest w dołku, ona pisze, jej "należy się" pomoc :)

Gość najlepiej się zemścisz
Dlaczego nie pisać do zony? Nie należy jej się prawda ? Ona nie jest po drugiej stronie powtarzam ja jestem wdzięczna za SMSa od tej drugiej naprawdę przegadałyśmy wiele godzin bolało nas obie ale pomogło i wysyłamy sobie życzenia do dziś a on.... jest sam.......

to musi samo przjesc..jest zla rozgoryczona i pewnie ma ochote walic jego glowa o sciane albo wykrzeczec mu jakim jest skurwysynem..i uwazam ze chociaz kilka z tych rzeczy powinna zrobic zeby wyrzucic to z siebie..

Gość Ameliaaaaaaa
ja myśle, że żone należy poinformowac właśnie przez takie podejscie --- a szkoda jej,albo --- i tak sie kiedys dowie .... tacy delikwenci maja jak w raju i wyrywaja na "wolnego" dziewczyny może żyje w błogiej nieświadomosci z kim dzieli życie

Gość jest nas sporo
ja sobie tego nie wyobrażam. Chyba ciężko byłoby mi zachowac spokój już w samej rozmowie. Nie ufałabym tej kobiecie. Ktos obcy, z butami ładuje mi sie w zycie, opowiada o zdradach, koszmar!!

Gość jest nas sporo
nie uważam, bym a takiej sytuacji miała prawo pisać o tym do żony. Naprawdę tak uważam.

Gość czysta w domu a syf w gaciach
ale gdy cie dymał to ci było obojentnie czy cnotliwy kawaler,rozwodnik, czy żonaty kawaler z łancuchem ,a może i lepiej że poszedł,bo byście płacili alimenty na dzieci i jego żone -znam taki przypadek,sąd tak zasądził i płaczą oboje a miało być pieknie.

jest nas sporo to wolalabys zyc w nieswiadomosci? ja wolalabym zeby mnie ktos jednak poiformowal....fakt ze to jest bardzo wielkim upokorzeniem ale tak samo upokarzajace jest byc zdradzanym za naszymi plecami..

Gość buntownik z wyboru
Niech na niego ostatni raz usiądzie i mu powie w trakcie, że ma hiv...Jazda murowana:)