Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabryskab

Ciaza czy choroba weneryczna?

Polecane posty

Witam, zaczne od tego ze mam 18 lat, partnera i stosuje pigulki antykoncepcyjne (nigdy nie zapomnialam/nie wzielam za pozno), a on jest moim pierwszym. Ok. 22-23 grudnia skonczyl mi sie okres, i zaczelo sie ze mna dziac cos dziwnego. Schudlam juz prawie 2 kg, nie mam w ogole apetytu, okropne bole glowy, uczucie "skurczy" w jednym jajniku, jestem wiecznie zmeczona, budze sie z bolami miesni w calym ciele jakbym byla po jakims porzadnym treningu a nic nie cwicze, naleze do osob leniwych. Wieczorami i wczesnie rano mam podwyzszona temperature (ale niewiele). Zaczelam tez bardzo czesto chodzic do toalety na siku a z wyproznianiem mam problemy + obfite uplawy. Mam uczucie zgagi i okropne hustawki nastroju! Wrecz nie do zniesienia! I kreci mi sie w glowie czesto, ledwo jem. I dodam ze jestem bardzo szczesliwa, nie stresuje sie niczym. Bylam dzis u lekarza i najpierw powiedzial ze to moze byc ciaza, choc za chwile powiedzial ze chyba jednak zostalam zarazona choroba weneryczna. Na co moje symptomy wygladaja? Biore systematycznie tabletki, ale to co sie ze mna dzieje nie jest normalne. Jutro ide na badania ale bardzo sie boje:-( Ktos ma jakies pomysly co ze mna sie dzieje?! Zwariuje do jutra!

Gość moja teściowa mi powiedziała
na objawy ciąży to raczej za wcześnie, a jaką chorobę weneryczną lekarz zasugerował?

Gość łojojojj
to kiła....o fuj syfiaro, poczytaj sobie o objawach, identyczne jak twoje

Gość aureus
oj dzieciaku masz 18 lat i partnera....ech to takie modne teraz własnie, jednak poza tym nic dobrego w tym nie widzę...oby to tylko była ta choroba weneryczna bo ciązy w tak młodym wieku z "partnerem" ci nie życzę, bo lepiej miec z męzem dzieci a nie z przygodnym "partnerem'

Gość jestes pewna swojego
partnera , oczywiscie ze mogł cie zarazic

Gość gośka co ma ktośka
a test robilas? objawy jak na ciaze...przynajmniej ja mialam podobne

Gość dziecko wez sie lepiej
za nauke a nie seks, a potem dzieci maja dzieci lamentuja porzucaja noworodki , seks to nie zabawa podlotki

wiem ze wczesnie jak na objawy ciazy, ale tak jakos.. "inaczej" sie czuje, wiem ze cos jest nie tak. jestem pewna ze moj partner mnie nie zdradza, mieszkamy razem i wiem tez, ze z higiena jest wszystko w porzadku.

nie zrobilam jeszcze testu, miesiaczka powinna byc za ok. 2 tygodnie, wiec bede czekac. temat jest o czyms innym a nie o nauce czy moim wieku:-)