Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek ktory nie wie nic

optyk Kraków GDZIE ?

Polecane posty

Gość gość
Nie narzekam na okulary które mi zrobili w Oko Design. Lekko się nosi, nic nie uwiera i też widać że są porządnie wykonane bo już nieraz mi spadły i nic się poważnego nie stało, żadnych uszkodzeń. Namiary do nich najlepiej przez ich stronę szukać - www.oko-design.com . Lokal mają na Krowoderskiej, także raczej każdy znajdzie.

Gość gość
Ja równiez polecam okodesign

Gość gość
Fajne mi oprawki doradzili w Oko Design i też szkła są takie jakie chciałem dobrze sobie radzą przy mocniejszym słońcu. Salon masz na Krowoderskiej, co do godzin otwarcia to na oko-design.com powinno być info.

Gość gość
W Krakowie polecam Oko Design, na stronie oko-design.com można ich sobie wyszukać. Super oprawki, dużo niszowych mniej komercyjnych wzorów. A powiem szczerze, że nic mnie tak nigdy nie wkurzało jak trafiłam na osobę w identycznych okularach jak ja...:P Odkąd kupuję w Oko to jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła.

Gość gość
optyk-boutique.pl – jak dla mnie jeden z najlepszych salonów optycznych w dobrej cenie. Znajduje się przy ulicy Św. Filipa 2, nie trudno do nich trafić. Bardzo polecam

Gość gość
W Krakowie to polecam Lux optyk! Świetny wybór okularów i fantastyczne doradztwo. Troszkę na uboczu bo na Ruczaju ale warto podjechać. Bez problemów można zaparkować przy optyku. Takiego wyboru okularow to chyba nie ma nigdzie w Krk :) w dodatku mają różne promocje i naprawdę ciekawe oferty. Polecam wszystkim a zwłaszcza wymagającym ponieważ tam znajdziecie wszystko!

Gość Ajrami
Ja chodzę na ul. Westerplatte do Świata Okularów http://swiatokularow.com na miejscu badają wzrok, bardzo dokładnie - co jest dla mnie bardzo ważne. Do tego potrafią dobrać bardzo twarzowe oprawki.

Gość gość
Na Krowoderskiej jest dobry optyk Oko Design – http://oko-design.com. Nie mam z nimi problemów. Okulary są w stanie zrobić na poczekaniu, mają oprawki od ciekawych mniej banalnych producentów niż w innych salonach gdzie te okulary to są robione wszystkie na jedno kopyto...taśmówka.

Gość gość
Warto sobie podejść czy podjechać na Mazowiecką do Primus. Optyk jest dość tani jak na Kraków ale szkła robią rzeczywiście porządne, na zamówienie, nie musiałam długo na okulary czekać i jak na razie korzysta się bezawaryjnie. ;)

Gość gość
A ja niedawno kupiłem okulary w sklepie internetowym www.dpoptyk.pl Oprawkę miałem przymierzoną a u nich kupiłem taniej. Miła pani doradziła mi szkła, które się przyciemniają nawet w samochodzie, maja filtr UV i powłokę utwardzającą i antyrefleks. W cenie szkieł mi doszlifowali i zamontowali. Mam teraz eleganckie okulary do wszystkiego i korekcyjne i przeciwsłoneczne za 620zł. Super i polecam!

Gość gość
Najlepsze doświadczenia z tych optyków u jakich byłam mam z Oko Design. Ludzie są tutaj mili, uśmiechnięci, można o wszystko dopytać, tłumaczą w jasny sposób co i jak, jakie są rodzaje soczewek, jakie powłoki, jak dobrze dobrać oprawkę, żeby długo służyła i tak dalej.

Gość gość
Swoje pierwsze okulary kupowałem w Primus na Mazowieckiej i nie narzekam. Cena przystępna, okulary mocne, nic nie stuka nic nie puka – jak to mówią sprzedawcy używanych samochodów :) Porzadna jakość, modny design oprawek.

Gość gość
W Krakowie według mnie najlepszy jest Lux Optyk z osiedla Ruczaj. Co prawda nie mieści się w centrum ale w swoim asortymencie ma same luksusowe marki i to na dodatek w bardzo dobrych cenach. Muszę też przyznać że super dobierają okulary, ze smakiem i gustem. Obsługa mega profesjonalna, generalnie salon na wysokim poziomie- można się tam dobrze czuć i chętnie wracać po więcej! Polecam!

Gość gość
Ni ma pieniedzy,to wszystko przez brak pieniedzy.

Gość gość
dla osób z Podgórza i południa krakowa polecam Optomed - http://www.optomed-krakow.pl - fajna nowa kolekcja Ray Ban, badanie na miejscu, generalnie miła atmosfera

Gość adda

Powiem tak – Oko Design, zdecydowanie warto ich sobie sprawdzić. Oprawki mają zupełnie z innej bajki niż większość firm, dużo niekomercyjnych modeli których nigdzie indziej się nie kupi. Ja zdecydowałem się na Cheap Monday i leżą perfekt. Na stronie oko-design.com jest cała rozpiska producentów jakich mają na stanie.

Gość martaaa

Nie mam uwag do optyka Primus na Mazowieckiej. Zawsze jak u nich jestem to mam poczucie, że jestem dobrze obsłużony, kompleksowo, życzliwie. W innych optykach to różnie bywa, człowiek wchodzi mówi dzień dobry i z drugiej strony lady ani słowa...

Gość adam789

Też polecam primusa 

Gość odkrywca

Odkryłam  dzisiaj super salon Lux optyk, w zasadzie nie piszę opinii i nie udzielam się na forach ale tym razem muszę! Fantastyczni ludzie, super wybór okularów i to w znakomitych cenach. Pierwszy raz w życiu czułam się wspaniale wybierając okulary! Obsługa dwoi się i troi żeby dogodzić klientowi ale nie wciskając! Robią to z klasą i wyczuciem. Polecam wszystkim klientom a zawłaszcza wymagającym. 

Gość odkrywca

dodam- Lux Optyk Ruczaj ul. Lubostroń 22, Kraków

Gość bbnb

Hej! Noszę okulary od paru miesięcy i swoje zamówiłem w Oko Design, oni też robili mi u siebie na Krowoderskiej badanie. Mogę polecić, dobra cena, wysoka jakość okularów nic mi nie odpada nie pęka, a uzywam praktycznie non stop. Telefon do umówienia się na badanie powinien być na oko-design.com.

Gość gość

Ładne okulary mi dopasowali w Primus na mazowieckiej. To moje pierwsze szkła więc miałam trochę obaw, że będę się szybko męczyć, że będzie boleć głowa i w ogóle że będę źle wyglądać ale jest oki. Dobrze dobrane oprawki, lekkie, delikatne, idealne pod moje łagodne rysy twarzy.

Gość adam

Polecam zerknąć sobie na stronę oko-design.com. bardzo fajna oferta jeśli chodzi o okulary, kompleksowo się tym zajmują.

Gość adam
Dnia 3.06.2019 o 15:38, Gość gość napisał:

Ładne okulary mi dopasowali w Primus na mazowieckiej. To moje pierwsze szkła więc miałam trochę obaw, że będę się szybko męczyć, że będzie boleć głowa i w ogóle że będę źle wyglądać ale jest oki. Dobrze dobrane oprawki, lekkie, delikatne, idealne pod moje łagodne rysy twarzy.

Tez polecam