Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sex Przygodniś

Sex przygoda w wodnym parku - co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość Sex Przygodniś

Byłem ze znajomym w wodnym parku ; jest tam pare wodnych jackuzii i w jednym z nich siedziała sobie dziewczyna w wieku ok 22 lat. Zastanawiam się jakby zareagowała gdybym wszedł do niej do tego jackuzzi z kolegą ja z jednej strony on z drugiej i pod wodą wyciągnelibyśmy sprzęty i dotykali jej ud :D I teraz pytanie do każdej z Was gdybyś to ty była w tym jackuzii , jakbyś zareagowała. Dodam, że mamy 26 lat , jesteśmy wysportowani i nie brzydcy . Na powodzenie nie narzekamy. Do tego trzeba dodać, że ludzie z wodnego parku nic by nie zobaczyli ponieważ woda bombluje i nic nie widać co robisz pod nią siedząc w jackuzzi :D

to ze jestescie wysportowani i nie brzydcy nie upowaznia was do dotykania cial dziewczyn ktore tego nie chca

summer te 26 lat to oni dwaj mają w sumie popatrz na dobór słów - to pisze jakiś szczeniak na komputerze taty albo starszej siostry

a jak szczeniak udowodni, że jest inaczej z reszta i tak już pewnie freda marszczy, a druga ręką jpgi lub avi przegląda - musi się spieszyć zanim domownicy wrócą i będzie po seksie

hehe ale idiota ten akronim ale nic siedzą w internecie takie cioty z brylami na oczach i udaje mądrusia. Każdy mierzy według własnej miary więc zapewne sam masz 13 lat pryszczaty onanisto jotpegowy :D Forum erotyczne więc nie denerwuj się na mnie za to, że ja prowadze normalne życie i też chodze do wodnego parku kiedy ty tylko takie przyjemności zażywasz grając w simsów gamoniu.

Gość qkronim
no całe 23 minuty waliłeś - pewnie nie chciał stanąć poszukaj lepszych jpgów

jak na razie to Ty swiecisz glupota ze az mi te szkla w okularach sie nagrzaly

akronim i co sie tak denerwujesz :D ? Płytka simsów się porysowała i nie możesz uruchomić a masz wirtualną randkę przygłupie.

zwal sobie drugi raz, chyba jeszcze możesz pedrylu może skorzystaj ze zdjęcia mamy

i czemu sie tak denerwujesz ? Uważaj bo z nerwów twoje pryszcze wytrysną a to jedyne co moze wytrysnać w twoim wieku z ciebie głąbie :D

a co ma robić - musi jakoś się rozładować żadna go nie chce, gra się wiesza, to sobie wymyśla tępe historie o aquaparku

nie jestesmy dla siebie znajomymi tylko obcymi osobami, ja nie chodze po jacuzzi i nie dotykam swoja piczą facetow w wodzie, nawer o czyms takim nie pomyslalam wiec glabem nie jestem, Ty jestes idiotą

Gość grzegorzrzrz
w sumie nie wiem co od niego checie. Normalny temat z nutką perwersji. Ale temat odpowiadający temu forum jednak widze, że wolicie pisać tutaj o sexie ze zwierzętami albo sraniu sobie na klate. Zobaczcie inne tematy i jakoś nie pultacie się a tu taki lajtowy temacik i zachowujecie się jakby waś Vlad Palownik nadział na Pal :classic_cool:

Gość grzegorzrzrz
on nikogo nie obrażał , to wy zaczęliście po nim jechać.

perwersja? to jest karalne molestowanie ocierające się o gwałt, a jak to ma być perwersja, to niech to chociaż napisze składnie, a nie jedną wolną ręką